• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kuzular ,
Nişanlıcığım bu ayın hediyesi olarak mikrodalga fırın alıcak da.
Şimdi ben arçelik beğendim bi tane.
Ama tipini biraz dahabeğendiğim başka bi marka da var hiç duymadığım. Ne yapsam sizce?
İkisi de aşağıda fotoda
54588582859535306185.webp
arçelik.webp

Kuzular ,
Nişanlıcığım bu ayın hediyesi olarak mikrodalga fırın alıcak da.
Şimdi ben arçelik beğendim bi tane.
Ama tipini biraz dahabeğendiğim başka bi marka da var hiç duymadığım. Ne yapsam sizce?
İkisi de aşağıda fotoda
Eki Görüntüle 1485884 Eki Görüntüle 1485885

İkisi hakkın da da bilgim yok canım ama tipine göre karar verme derim.
Bana hediye gelmişti markasını hatırlamıyorum bile :stop:

Yok kız çok az para verdim 12 lira falan ikisi de yaptığımı anlayamadım :KK70:
Evet internette çin sitesinden alışveriş yapanları görmüştüm zamanında ondan almamalıyım dimi :KK70: Ama fotoda çok tatlı yaaa balayında sahil kenarında gezerdim hahah :KK70:
ben alırdım o siteyi seviyorum geçen çanta aldım cok güzel geldi valla herkes bayıldı al gitsin ucuz zaten:):)

Bildiğin markadan şaşma canım
bunların ne kadar zararlı olduğunu biliyorsun değil mi ben fizik mezunuyum ve bir araştırmamızda mikrodalganın yiyecklerin üzerinde yaptığı bozunum dalga boyunu inceledik evine bile sokma şunu allah korsuun yarın bebiş falan olucak sakın!!!:KK11:

bunların ne kadar zararlı olduğunu biliyorsun değil mi ben fizik mezunuyum ve bir araştırmamızda mikrodalganın yiyecklerin üzerinde yaptığı bozunum dalga boyunu inceledik evine bile sokma şunu allah korsuun yarın bebiş falan olucak sakın!!!:KK11:
:( Mikrodalgasız da olmuyo ya pratik.
Atın ölümü arpadan olsun :D
ben aldım cok memnun kaldım valla seviyorum o siteyi cok ucuz
Deniyim bari dur :D

:KK43: Mikrodalgasız da olmuyo ya pratik.
Atın ölümü arpadan olsun :KK70:

Deniyim bari dur :KK70:
lütfen yapmayın cok yazık edersin öldürmez süründürür bak biz radyasyonla çalıstık vücüdümüzda radyasyon oranını ölçtürmeye gidiyorduk yazık edersin dudaklarımın ellerimin morardığını bilirim sakın yapmayın
ben eve sokmuyorum ocakta deneyin yediğin yemeğin kimyasını bozuyor benden uyarması

lütfen yapmayın cok yazık edersin öldürmez süründürür bak biz radyasyonla çalıstık vücüdümüzda radyasyon oranını ölçtürmeye gidiyorduk yazık edersin dudaklarımın ellerimin morardığını bilirim sakın yapmayın
ben eve sokmuyorum ocakta deneyin yediğin yemeğin kimyasını bozuyor benden uyarması
Kuzu şaka bi yana biliyorum çok da haklısınn :(
Uyardığın için de ayrıca teşekkür ederimmm. :KK68:

Bende zararlı olduğunu duymuştum o yüzden bakmadım H happyNow güzel fırınlar var ama bi sürü özelliği olan

Bende zararlı olduğunu duymuştum o yüzden bakmadım H happyNow güzel fırınlar var ama bi sürü özelliği olan
kutluyorum kızlar hiçbiriniz almayın diyorum mis gibi fırınlar var haklısın onlar işimizi görür hem sağlıklı biz yeni aldık sayılır ocakla fırını kendi evimize annem cok memnun arçelik üzeride siyah cam temizliği kolay griler cok kirleniyor temizlik zor
fırındada hersey güzel pişiyor kendime de düşünürüm

kutluyorum kızlar hiçbiriniz almayın diyorum mis gibi fırınlar var haklısın onlar işimizi görür hem sağlıklı biz yeni aldık sayılır ocakla fırını kendi evimize annem cok memnun arçelik üzeride siyah cam temizliği kolay griler cok kirleniyor temizlik zor
fırındada hersey güzel pişiyor kendime de düşünürüm
Bu vitroseramik ocaklardan mı aldınız canım ? Bende mutfakta doğalgaz, tüp falan kullanmak istemediğimden bakıyorum bunlara ama kullanımı nasıldır bilmiyorum hiç

Back
X