• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

hem modellerde getirtirtik sana özel valla güzel olurdu ben bütçe açısından düşündüm daha cok uygun veriyor cok benim arkadaşlarıma
Ayyy keşke yaaa çok iyi olurduu , neden burda değilsiniz nedeennnn :D

Kizlar bence sevdicek ailenin kolesi olmasin.
esine bagli olsunda kelde olsun.patavatsizda dombikte olsun.:21:
sevdicek sacida var boyuda var yakisiklidirda gel gor ki ailesine kole:KK34:

Kızlar kayınvalideciğim aşkla gelmiş heralde.
Akşam set bakmaya gidelim demiş.. Gözlerim açıldı şimdi :KK70: :KK70:
Ohh ne güzel yaa :)
aynen banada dediler halamlar falan aa nasıl olcak falan ki cokta yakısıklıdır ben cok seviyorum yani önemli olan bizim nasıl olduğumuz ben seni çok merak ediyorum kuzu koy bir foto görelim gül cemalini:):)
Heheh eskiden vardı aslında kaldırdım :D Bakayım bi dur
N Nyks01 cım Trpst Trpst haklıı ben de isterim :KK70:
Kız sen görmedin mi beni daha önce koyup kaldırdım fotoğrafı :D
güzel haberleirni ve fotoğraflarını bekliyorum :)
Ben deee :rolleyes:

aahaaa beni hatırlayan bir hatun çıktı :) Niklah işlemleri için koşturuyordum canım, işlerde yoğundu, fırsat olmadı..sen napıyosun, nasılsın?
Seni unuturmuyum yaa ortakk :) hallettin mi hadi hayırlı olsun ben evraklar için izin kullanmıştım bi de ev için ikisini hallettim bi günde ama evrakları geri götüremedim önümüzdeki hafta götürücem artık :) özledim seni :KK68:

Eklentiler

• pr_01_12134_max.webp
    pr_01_12134_max.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 40
  • pr_01_9552_max.webp
    pr_01_9552_max.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 47
  • pr_01_9567_max.webp
    pr_01_9567_max.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 45
bekliyoruz :)

bende su yolu severdim ama bunuda görünce beğendim tabiki sadece netten baktım :) birde buaralar şu inci setler kafamı karıştırıyor :)
İnci set hiç düşünmedim kuzu..
Diğer alın set güzelmiş ama sarı altın ben takamam. Kullanmicağım bişey olur muhtemelen o.
Bana beyaz altın lazım :D

Back
X