Ayyy keşke yaaa çok iyi olurduu , neden burda değilsiniz nedeennnnhem modellerde getirtirtik sana özel valla güzel olurdu ben bütçe açısından düşündüm daha cok uygun veriyor cok benim arkadaşlarıma

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy keşke yaaa çok iyi olurduu , neden burda değilsiniz nedeennnnhem modellerde getirtirtik sana özel valla güzel olurdu ben bütçe açısından düşündüm daha cok uygun veriyor cok benim arkadaşlarıma
albüm ayarlarını yapıp koyuyorum kuzumAaa evet evet çok haklısııın daa biz seni de görmedik sankiii?![]()
![]()
Vuuhhuu yaşasın, heyecanlandım. Haber ver tetikteyimalbüm ayarlarını yapıp koyuyorum kuzum
Ohh ne güzel yaa :)Kızlar kayınvalideciğim aşkla gelmiş heralde.
Akşam set bakmaya gidelim demiş.. Gözlerim açıldı şimdi![]()
![]()
Heheh eskiden vardı aslında kaldırdımaynen banada dediler halamlar falan aa nasıl olcak falan ki cokta yakısıklıdır ben cok seviyorum yani önemli olan bizim nasıl olduğumuz ben seni çok merak ediyorum kuzu koy bir foto görelim gül cemalini:):)
Kız sen görmedin mi beni daha önce koyup kaldırdım fotoğrafı
Ben deeegüzel haberleirni ve fotoğraflarını bekliyorum :)
Seni unuturmuyum yaa ortakk :) hallettin mi hadi hayırlı olsun ben evraklar için izin kullanmıştım bi de ev için ikisini hallettim bi günde ama evrakları geri götüremedim önümüzdeki hafta götürücem artık :) özledim seniaahaaa beni hatırlayan bir hatun çıktı :) Niklah işlemleri için koşturuyordum canım, işlerde yoğundu, fırsat olmadı..sen napıyosun, nasılsın?
Huhuuuuu çok iyi buKızlar kayınvalideciğim aşkla gelmiş heralde.
Akşam set bakmaya gidelim demiş.. Gözlerim açıldı şimdi![]()
![]()
Heyecanlandım şimdi hahaOhh ne güzel yaa :)
Aaa hatırlayamadıııııımKız sen görmedin mi beni daha önce koyup kaldırdım fotoğrafı![]()
Beğen çat diye de söyle canım nolcak aySeçebilirsem hemen paylaşiciğim sizinle tabi kii. :)
Ama hiç benlik değil bu işler de yaaa nasıl beğenicem hadi beğendim nasıl söylicem![]()
![]()
DimiiHuhuuuuu çok iyi bu![]()
Heh ben de tam olarak onları beğeniyorumBeğen çat diye de söyle canım nolcak ayben su yolu olanları beğeniyorum zarif :)
Fiyatları bilmiyorum ne seçersem şansına artık de seçHeh ben de tam olarak onları beğeniyorum
Hayır elimi atarım bişeye çok pahalı çıkar falan çekinirim ne biliym yaa![]()
Hahaha çok iyi fikir bebeğiiiiim sevdim bunuFiyatları bilmiyorum ne seçersem şansına artık de seç![]()
müstakbel nişanlım beklerim kuzucum :):)alısverise her türlü yardımcı oluruz istediğiniz model yaptırtırız
Ayy ben hemen hücum ettiiim.Koydum kızlarr
Koydum kızlarr
bekliyoruz :)albüm ayarlarını yapıp koyuyorum kuzum
Heh ben de tam olarak onları beğeniyorum
Hayır elimi atarım bişeye çok pahalı çıkar falan çekinirim ne biliym yaa![]()
çok güzelsiniz :)Koydum kızlarr
İnci set hiç düşünmedim kuzu..bekliyoruz :)
bende su yolu severdim ama bunuda görünce beğendim tabiki sadece netten baktım :) birde buaralar şu inci setler kafamı karıştırıyor :)