• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Evett kadeh de var ama ben babama masraf olmayayım diye orada aldırmadım, bir sonraki kampanyanın ellerinden öper :)

Teşekkür ederimm :) Hangisi dibi renkli olan mı tamamı mı :)

Teşekürlerr :) Fazla almamak lazım evlenince de almaya devam ederiz çünkü.

Teşekkür ederim canım biz de annemle bayıldık :)

Canım bir gariplik var ya ben çözemedim bunu :KK43: Yani senin benim olmaz tabi ama bir yerde de kız olan sensin ve nezaket beklemen çok normal.

takibe aldım canım albümde paylaştım.

HEhehe bekliyordum bakalım kim görecek diye :KK70: Evde fazladan bir oda var giyinme odamdı, artık çeyiz odasına dönüştü her şey orada :KK70:

Evet yastık :KK70:

ben yanlış bişey dediğimi düşünmüyorum mobilyaları zaten ortak ödücez nişanı da ben ödüceksem ne kaldı ki başka , ben mi yanlş düşünüyorum acaba

benimki sinir ediyor beni yapmayı veririz nolcak diye. yada sokakta yaparmışız. sinir bozuluyor
Aaa diyecek laf bulamıyorum ben bunlara artıkk.
Bizim orada da başka bi semt konağı var hatta onların evinin karşısı bize de 10 dk mesafede.
Ama bomboş bi salon. Baya beyaz fayanslarla kaplı , hiç sevemedim. 2 yaşındaki yeğenine doğum günü yaptılar 2. kez. Orada yapalım diyo.
Kusura bakma da banyo fayansı gibi fayansları var oranın dedim. Dolmabahçe sarayında yapalım o zaman diyo bu seferde.
Oraya kalıcam en son diye çok korkuyorum büyük konuştum :D
İyi teşhis ederim yastıkları :D

bardak alan kızlar :) carrefourda 19 tl ye yastıklar vardı visco gördünüzmü beğenen varmı?
Eveett gördüm mıncıkladım çok güzeldi ama bu ay daha harcayamam deyip almadım. Bir de benimki çok sert yastık istiyor o yüzden onunla bakalım dedim.
visco yastıktı aslında kendimiz için alsammı dedim ama karar veremedim bıraktım daha önce aynısını migrostada görmüştüm. bu migrosla carrefour aynımı oldular ne aynı şeyleri satıp duruyorlar :KK70:
Rakipler işte yaparlar öyle şeyler :)
Karşılıklı olarak izlemeniz gerekiyor görebilmen için.
Tuhaf zaten canım haklısın yani inşallah büyümez bu olaylar.

Carreforula migros bir zaten kızlar sabancının diye biliorum ikisinide. O yastıkları görmüştüm güzeldi ama almadım ihtiyacım yok diye
Yok canım migros anadolu gurubunun.
Kizlar evliler bile kredi kartlarina guvenmiyorlar
sevgili ise somurur.
Sakin para ve kredi karti ile sizleri somurmesinler
N Nyks01 @zeroglu ya ben aldiklarini neden resimlerde goremiyorum:63:
Takibe aldım :)
benimki sinir ediyor beni yapmayı veririz nolcak diye. yada sokakta yaparmışız. sinir bozuluyor
Ay bu erkekler ne enteresan ya. Gel playstation alalım desen bütün parasını sayar ama :D
Merhaba hatunlar :KK54:
Merhabalarr nerelerdesiniz bakalım :)
ben yanlış bişey dediğimi düşünmüyorum mobilyaları zaten ortak ödücez nişanı da ben ödüceksem ne kaldı ki başka , ben mi yanlş düşünüyorum acaba
Yok yanlış bir şey bence de yok. Bir şeyleri sürekli idare eden tek bir taraf olmamalı. Tamam nişanı yaptın diyelim ama onun akrabalarının ulaşımlarını senin karşılaman da yakışık olmaz.

Eveett gördüm mıncıkladım çok güzeldi ama bu ay daha harcayamam deyip almadım. Bir de benimki çok sert yastık istiyor o yüzden onunla bakalım dedim.

Ay bu erkekler ne enteresan ya. Gel playstation alalım desen bütün parasını sayar ama :KK70:

Yok yanlış bir şey bence de yok. Bir şeyleri sürekli idare eden tek bir taraf olmamalı. Tamam nişanı yaptın diyelim ama onun akrabalarının ulaşımlarını senin karşılaman da yakışık olmaz.

İşler yoğundu yahu, daha yeni kendime gelebildim...:KK54::KK54::KK54: Nasılsınız?

amin canım
allahım düşüncelere gel :KK70:
senin nişanlında olsun bitsine getirmeye çalışıyo galiba , şu durumlardan bıkmış belli ki:KK70:
keisnlikle ccanım herşey fuzuli ona göre :D ama desemki araba alalım çok lazım :D

Ay bu erkekler ne enteresan ya. Gel playstation alalım desen bütün parasını sayar ama :KK70:

kesinlikle :D

ay hayırlı olsun buarada birden şok geçirdim beklemiyordumda :KK70:

Bende hemen almayı beklemiyordum açıkcası, ama ilk bunu giymiştim daha önce sonradan da hep bu tarz baktım..annemler de beğenince , nişanlı beyde sanırım kafamın bulanıp fazla gezmek istemedi o uüzden pat diye karar verdim :KK53:

Evet hazır gelinlikti, kadıköyden denemiştim daha önce..dün annemler ile gittim, sonra kendimizi kasa da bulduk :KK53:
Ay çok güzelmiş ama ben de merak ettim üstünde tül mü var dantelin?
Bir de kolları çok güzelmiş aslında yaa olsamıydı kii :)
Süper bi atak yapmışsın ama yaa :D
Hazır gelinlik fiyatlarını çok merak ediorum ama özelden de söyleyebilirsinnn eğer istersenn :)

Back
X