- 17 Aralık 2014
- 4.573
- 2.161
- 248
canım nişanlının ailesiyle sorunlarınızmı var?canim benim bende oyle cok dusunuyorum.ama relax olmaliyiz.yoksa bu surec bizide sevdicegide uzer
benim odun ailesinin kolesi iste
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım nişanlının ailesiyle sorunlarınızmı var?canim benim bende oyle cok dusunuyorum.ama relax olmaliyiz.yoksa bu surec bizide sevdicegide uzer
Senin aileyle sıkıntı var heralde canm öylemi ?canim benim bende oyle cok dusunuyorum.ama relax olmaliyiz.yoksa bu surec bizide sevdicegide uzer
tek benim dikkatimi çekmedi dimiSenin aileyle sıkıntı var heralde canm öylemi ?
Ayy al benden de o kadar yaa. Biri bitiyo diğeri bağlıyo seri seri devam ediyo hikaye resmenEvet ya nolcak bu halimiz bilmiyorum sürekli bi şey çıkınca yetemeyince sıkılıyorum yaa şu düğün geçsede rahatlasam artık
Gördüm kız seni gayet idealsin sen
Evet canım bende bi kaç defadır dikkat etmiştimtek benim dikkatimi çekmedi dimi![]()
canım sizin nişan vardı değilmi. yani düğün için eylül düşünüyorsunuz yanlış hatırlamıyorsam. ailesi neden istemiyorki. maddiyattan dolayı ise ailesinden destek almadan yapamıyormusunuz. yani ailesi turşusunu kurmak istiyorlar demişsin evlenmesinimi istemiyorlar. ayy çok soru sordum biliyorum cevaplamak istemezsen anlarımya ailesinin sozunde cikmaz.ailesini seviyorum ama.ailesi bizi dusunecek kapasiteleri yok.
aslinda eylulde dusunuyoruz.
bizim odun ailesi biraz gec olsun diyor.
ailesi oglunun tursusunu kurmak istiyorlar.
İnşallah rahatlarız dimi kuzu ?Ayy al benden de o kadar yaa. Biri bitiyo diğeri bağlıyo seri seri devam ediyo hikaye resmen
İnşallah dediğin gibi o günler gelsin de rahatlayalıımm
Fotoğrafta dikkat etmedim hiç ona ama yakışır biliyorum ben :)Teşekkür ederim canım yadeğişik bir durum var bende üst bedenim alt bedene göre daha iri ,
Yaa herkes askılı dedi sanırım ben de dahil . Kafan karıştı haliyle.
İyi düşün senin içine sinmesi önemli olan. Ama askılı +1 diyorum![]()
Rahatlarız tabi yaa, herşey olmuş bitmiş. Girmişiz evimize oohh!İnşallah rahatlarız dimi kuzu ?
Kararını değiştirdin mi kii?Şimdi panikte yaptım, ben askı istemiyorum dedim..ee siparişi ona göre mi erdiler bilmiyorum..faturaya baktım öyle bişey yazmıyor da![]()
Fotoğrafta dikkat etmedim hiç ona ama yakışır biliyorum ben :)
Evet varsa hemen at kuzu, o şekilde görsek daha mantıklı yorum yaparıızyüzümü kesip atayımmı bende ki duruşunu![]()
Kararını değiştirdin mi kii?
Hemen hallolacağını sanmam konuşursun askılı istiyosan vakit geçemden. Hallolur bence yaa
KatılıyorummmGördüm kız seni gayet idealsin sen
Tabi ki o zaman daha iyi şekillenir kafanda. Askıları çok şık görünüyo o yüzden hepimiz orada takılı kaldık.Prova da mı karar versem diyorum askılı olup olmayacağına, yani gelinlik gelse bir daha mı baksam alıcı gözüyle![]()
Hahah ay güldürdün yaaKatılıyorummm
Kızlar ya ben de rüyamda düğünü gördüm. Garip bişeydi sürekli panik halindeydim ayakkabılarımı kaybediyordum bir ara gelinliği bulamıyordum nikah memuru bekliyordu benim gelinliğim yoktu turkuaz bir şey giydirmişlerdi kına elbisemmiş vs. sonra beyaz bir elbise giyiyordum nikahımız kıyılıyordu o zaman gelinliği buluyordum. Sürekli bir şeyler kayıptı ama. Ay ne garipti öyle![]()