• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ayyy içim gitti valla çokkk güzel.şu pembe ekmek kutusunu görünce fena oluyorum zaten.herşey pembe olmasın diye siyah almıştım aklım pembede offf :KK43:
Daha gelmemiş yok şuan üzülme :D
Ben de çok sevdim onlarııı :)

İşte kızlar

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 65
  • image.webp
    image.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 63
Hahaha sen ne sandın benii . Son ürünü yakaladım bu sayede resmen :KK70:

Ayy valla yağmalanır. Benimde beklediğim bi kaç üründ aha var buradan

Bunların fiyatlarından haberim yok kuzu 33 lira iyi gibi geldi indirimde zaten o ama. İnternetten almam tabi 10 tl kargo veremem :KK70:
canım %50+%50 oluyor dahada ucuzluyor boşver ozmn alırız

Ayy hadi inşallahhhh :KK70:
Tamam kuzuum teşekkür ederiiimm :KK36:
Ne demek kuzuu :) yardım dayanışma bizim işimiz :D griside mürdümüde çok güzel şanşıma benim banyo siyah-beyazmış uyduda :) başka eksiğin varsa halladeriz :) o banyo setlerinden de aldıklarımı tavsiye edebilirim biraz fiyatlıydı ama çok şık kaliteli kuzu

Ne demek kuzuu :) yardım dayanışma bizim işimiz :KK70: griside mürdümüde çok güzel şanşıma benim banyo siyah-beyazmış uyduda :) başka eksiğin varsa halladeriz :) o banyo setlerinden de aldıklarımı tavsiye edebilirim biraz fiyatlıydı ama çok şık kaliteli kuzu
Ay uyması da süper olmuş. Uyum konusu beni baya korkutuyo da :D
Valla banyo setlerini de gösterebilirsin çook sevinirim. Nerede ne kadar bakayım haniii :) :)

Back
X