- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
kız öldürdün bugün beniş gülmekten arkaya aşıcam coco abla demek![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız öldürdün bugün beniş gülmekten arkaya aşıcam coco abla demek![]()
At , at, at!bak atıcam resmi bence coco abla o .. Bana aglicak yer olsun ay
casadebella.com.tr yeni keşfimneresi burası
Daha gelmemiş yok şuan üzülmeayyy içim gitti valla çokkk güzel.şu pembe ekmek kutusunu görünce fena oluyorum zaten.herşey pembe olmasın diye siyah almıştım aklım pembede offf![]()
Ofisten çıkıcam çıkamadım görmek için yaa , merak başa belaaabak atıcam resmi bence coco abla o .. Bana aglicak yer olsun ay
Aaa çok tatlı mürdüüüüm!İşte kızlar
canım %50+%50 oluyor dahada ucuzluyor boşver ozmn alırızHahaha sen ne sandın benii . Son ürünü yakaladım bu sayede resmen
Ayy valla yağmalanır. Benimde beklediğim bi kaç üründ aha var buradan
Bunların fiyatlarından haberim yok kuzu 33 lira iyi gibi geldi indirimde zaten o ama. İnternetten almam tabi 10 tl kargo veremem![]()
30 falandı canım heralde bi metre bunlar ama bence indirime girer yakın zamnda bekle kuzuAaa çok tatlı mürdüüüüm!
Çok sevdim bunu aricam ben dee banane banane
Ne kadardııı?
Aynennn canımmmcanım %50+%50 oluyor dahada ucuzluyor boşver ozmn alırız
hahahah coco ablanın silueti var Allah seni napmasınİşte kızlar
bakacağım buraya güzel seyler var gibicasadebella.com.tr yeni keşfim![]()
Aynennhahahah coco ablanın silueti var Allah seni napmasın
Tamam bebiş, gören görmeyene söylesin o zaman :)canım %50+%50 oluyor dahada ucuzluyor boşver ozmn alırız
Beklemedeyim o zaman kuzu tamamdırrr :)30 falandı canım heralde bi metre bunlar ama bence indirime girer yakın zamnda bekle kuzu
Var canım var. Bi de gayet uygun fiyatlarııbakacağım buraya güzel seyler var gibi
Yakın zamanda yaparlar baya oldu ben alalı çünkü :) bende duyar duymaz söylerim sana :)Tamam bebiş, gören görmeyene söylesin o zaman :)
Beklemedeyim o zaman kuzu tamamdırrr :)
Var canım var. Bi de gayet uygun fiyatlarıı
Ayy hadi inşallahhhhYakın zamanda yaparlar baya oldu ben alalı çünkü :) bende duyar duymaz söylerim sana :)
Ne demek kuzuu :) yardım dayanışma bizim işimizAyy hadi inşallahhhh
Tamam kuzuum teşekkür ederiiimm![]()
Ay uyması da süper olmuş. Uyum konusu beni baya korkutuyo daNe demek kuzuu :) yardım dayanışma bizim işimizgriside mürdümüde çok güzel şanşıma benim banyo siyah-beyazmış uyduda :) başka eksiğin varsa halladeriz :) o banyo setlerinden de aldıklarımı tavsiye edebilirim biraz fiyatlıydı ama çok şık kaliteli kuzu
Ben internetten almamıştım bi mağazadan almıştım canım :) ama dur ismini atiyim http://www.entarzev.com/banyo-setiAy uyması da süper olmuş. Uyum konusu beni baya korkutuyo da
Valla banyo setlerini de gösterebilirsin çook sevinirim. Nerede ne kadar bakayım haniii :) :)