• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Mavi de alıcam kırmızı da :KK75: Barbie sarıyı bir tek saçında sever herhalde :p
Haha kıızz çok fena altın vuruş yaptın he.
Ay barbielere sinir oluyorum ama baya o modda takılıyorum ben :D
Ben de sarıyı saçta severim :D :D

Yok hala ikeadayım :D Kumaşı falan mı farklı ki neden bu kadar seviyorsun?
Ben çaycı alıcam diye bi küçük çelik alayım dedim.
Kahvaltı tk.nda porselen var ama üst sadece seninki gibi.
Annem de porselende çok sever mesela çayı. Çay tiryakisi olarak onun görüşlerini aktarmak istedim haha :KK70:
Çaycı almayacağıma göre alabilirmişim. Bir çayseverin görüşünü de aldığıma göre tam gaz gider o çaydanlığı alırım ben :D

Yok hala ikeadayım :KK70: Kumaşı falan mı farklı ki neden bu kadar seviyorsun?

Çaycı almayacağıma göre alabilirmişim. Bir çayseverin görüşünü de aldığıma göre tam gaz gider o çaydanlığı alırım ben :KK70:
Evet artık durmak için hiçbir sebebin kalmadı. İş çıkışı git ve cocoyu bitir! :D :D

Cıss bunlar çok pahalı :KK20:
bir sıkıntısı mı var acaba merak ettim
En son konuştuğunda iyi değildi, sonra ne oldu hiç haber yok ben de meraktayım :/
Haha kıızz çok fena altın vuruş yaptın he.
Ay barbielere sinir oluyorum ama baya o modda takılıyorum ben :KK70:
Ben de sarıyı saçta severim :KK70: :KK70:
Hakkaten tam onikiden vurmuşum :D

Sarev e bayılırım ya gerçekten kumaş olarak çok iyi oluyo. Bir zamanlar evim.net de indirim vardı http://www.n11.com/sarev-life-v2-nakisli-saten-nevresim-takimi-cift-kisilik-P17733269 bu canım nevresimi ordan kapmıştım sırf 50 lira diye :D :D şimdi aklıma geldi bunu saymayı unutmuştum

Evet artık durmak için hiçbir sebebin kalmadı. İş çıkışı git ve cocoyu bitir! :KK70: :KK70:
Kredi kartımla işlerini bitirmeyi düşünüyorum :KK59:
buda çok güzel ama yaa :KK70: ben bunu almıştım pike takımı olarak :) bunların kutularına bayılıyorum ürünlü aynı desenli kutu yapmışlar :)
http://www.n11.com/karaca-home-amour-nevresim-takimi-cift-kisilik-P17117400
Ama yapmayın hedeflerim son derece düşüktü sokmayın bunları aklıma:63:

Yok hala ikeadayım :KK70: Kumaşı falan mı farklı ki neden bu kadar seviyorsun?

Çaycı almayacağıma göre alabilirmişim. Bir çayseverin görüşünü de aldığıma göre tam gaz gider o çaydanlığı alırım ben :KK70:

canım kumaşlar çok fark ediyor. ben yarısını ranforce aldım yarısını pamuk satendi sanrım ondan. sarevin satenleri çok güzel. diğeride güzelde sateni ayrı güzel. bu ikeanın kumaşı ne. birde ben ölçüleri çok araştırmıştım. ölçülere dikkat et. bak mesela senin gönderdiğin yastık ölçüsü 50-60 ama genelde yastıklar 50-70 ölçülerde olur. nevresimin ölçüsü 240-220 senin gönderdiğin. ama ben mesela 240-260 almıştım. bir tane almıştım seninkinin boyda annemlern yatağa küçük gelmişti. onu iade ettim sorna hep büyük boy aldım. yani yatağının ne boy olacağı daha belli değil. oyüzdne küçük boy alıpta kenarda durmasın.

buda çok güzel ama yaa :KK70: ben bunu almıştım pike takımı olarak :) bunların kutularına bayılıyorum ürünlü aynı desenli kutu yapmışlar :)
http://www.n11.com/karaca-home-amour-nevresim-takimi-cift-kisilik-P17117400
Çok fenalar yahu , öyle yaparlarsa bayılırız tabiii :D

Cıss bunlar çok pahalı :KK20:
Eveet çok pahalııı :( Gerçi ben de ucuz alamadım pek nevresimleri ama olsun bee ödedik geçti işte haha :D
Hakkaten tam onikiden vurmuşum :KK70:
Bu işi biliyosun dostoouum :D
Sarev e bayılırım ya gerçekten kumaş olarak çok iyi oluyo. Bir zamanlar evim.net de indirim vardı http://www.n11.com/sarev-life-v2-nakisli-saten-nevresim-takimi-cift-kisilik-P17733269 bu canım nevresimi ordan kapmıştım sırf 50 lira diye :KK70: :KK70: şimdi aklıma geldi bunu saymayı unutmuştum
Haha süpermiş valla fırsatları değerlendirmek gerek :D

canım kumaşlar çok fark ediyor. ben yarısını ranforce aldım yarısını pamuk satendi sanrım ondan. sarevin satenleri çok güzel. diğeride güzelde sateni ayrı güzel. bu ikeanın kumaşı ne. birde ben ölçüleri çok araştırmıştım. ölçülere dikkat et. bak mesela senin gönderdiğin yastık ölçüsü 50-60 ama genelde yastıklar 50-70 ölçülerde olur. nevresimin ölçüsü 240-220 senin gönderdiğin. ama ben mesela 240-260 almıştım. bir tane almıştım seninkinin boyda annemlern yatağa küçük gelmişti. onu iade ettim sorna hep büyük boy aldım. yani yatağının ne boy olacağı daha belli değil. oyüzdne küçük boy alıpta kenarda durmasın.
Bak ben o kısımlarını hiç düşünmedim. Ama şu anki evimde ikeanın çarşaflarını kullanıyorum hoşuma gidiyor öyle ahım şahım kalitesi yok ama dediğim gibi yüksek beklentim yoktu şimdi aklıma soktunuz :D Yatağım da kocaman aslında ama bilemedim küçüktense büyük daha iyidir tabi doğru. Arada bi tanesine en azından paraya kıymak lazım gerisi nasıl olursa diyeyim bari. Ya da hediye aldırırım birine :D
canım bahsettiğim sebeplerden fiyatlar düşük oluyor detaylarına bakmadan alma sakın
Çok sağol canım aklımda bulundururum bunu, demesen dikkat etmezdim hiç.
Kredi kartınla hepsinin canına oku :KK70: Ama dikkat et kartta seninc anına okumasın sonra haha :KK70: Bana öyle oldu da ordan biliyorum :p :KK70:
Çok kontrollüyüm aslında ama arada böyle ufak çılgınlıklar yapıyorum, bugün de çok çılgın hissediyorum :D

Bak ben o kısımlarını hiç düşünmedim. Ama şu anki evimde ikeanın çarşaflarını kullanıyorum hoşuma gidiyor öyle ahım şahım kalitesi yok ama dediğim gibi yüksek beklentim yoktu şimdi aklıma soktunuz :KK70: Yatağım da kocaman aslında ama bilemedim küçüktense büyük daha iyidir tabi doğru. Arada bi tanesine en azından paraya kıymak lazım gerisi nasıl olursa diyeyim bari. Ya da hediye aldırırım birine :KK70:

Çok kontrollüyüm aslında ama arada böyle ufak çılgınlıklar yapıyorum, bugün de çok çılgın hissediyorum :KK70:
canım şuan kullandığın tek kişilktir yüksek ihtimal. tek kişiliklerde ölçü ne bilmiyorum ama çift kişilkte 240-260 olmalı. şimdi coco yada bakıyorum mesela 49 tl yazanlar 240-260 ama 69 tl yazanlar king 260-280 ben şimdi hangi boyu almalıyım bilmeiyorum mesela :D

ok kontrollüyüm aslında ama arada böyle ufak çılgınlıklar yapıyorum, bugün de çok çılgın hissediyorum :KK70:
O kontrol ben de neden yok ya :(
KAlan limit başımı döndürüyo her baktığımda. Ben nasıl kurlucam bu huyumdan acaba.
Aradaysa zararı dokunmaz al gitsin hem ihtiyaç dışı bişey değil zaten . Yap çılgınlınlığını arkadayım :D

Bak ben o kısımlarını hiç düşünmedim. Ama şu anki evimde ikeanın çarşaflarını kullanıyorum hoşuma gidiyor öyle ahım şahım kalitesi yok ama dediğim gibi yüksek beklentim yoktu şimdi aklıma soktunuz :KK70: Yatağım da kocaman aslında ama bilemedim küçüktense büyük daha iyidir tabi doğru. Arada bi tanesine en azından paraya kıymak lazım gerisi nasıl olursa diyeyim bari. Ya da hediye aldırırım birine :KK70:

Çok kontrollüyüm aslında ama arada böyle ufak çılgınlıklar yapıyorum, bugün de çok çılgın hissediyorum :KK70:
Canım şu an tam hatırlamıyorum ama temmuzda falan oluyo heralde taç ın yıldönümü oluyo ve gerçekten çok iyi indirimler yapıyolar bana şansıma öyle geçen yıl denk geldi sitesinden aldım biraz geç gönderdiler ama çok güzeldiler özellikle pamuksaten olanlar :) bence onu takip et

canım şuan kullandığın tek kişilktir yüksek ihtimal. tek kişiliklerde ölçü ne bilmiyorum ama çift kişilkte 240-260 olmalı. şimdi coco yada bakıyorum mesela 49 tl yazanlar 240-260 ama 69 tl yazanlar king 260-280 ben şimdi hangi boyu almalıyım bilmeiyorum mesela :KK70:
Yatağınız 160lık yataksa 240-260 normal canım 180lik yataksa kingsize alman lazım :D ben 160lık olana göre aldım :D

Back
X