• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

hasha döner bıcagı hay Allah
bölgesel için yemeği kesmeden spor yapmalısın sadece karın çalıstıran hareketler

Toto kalkmıyor işte o hareketler için spor salonuna yazıldım sadece 1 kere gittim düşün artık.
Ama dur demek lazım bu gidişe kaldı 5 ay vakit daralıyor:KK45:

Toto kalkmıyor işte o hareketler için spor salonuna yazıldım sadece 1 kere gittim düşün artık.
kesinlkle az zmaan kaldı zayıflamadan bölgesel sıkılaşmak lazım

N Nyks01 kııız bak benimkide senden bişiler kaptı galiba hee :D
Google da hiç arama yapmadan çıktı reklaaamm :D
12.webp

sakın ha sakın :KK70: düğün yerine 6 bin verdik bunada 1 olursa toplam 7 bin olacak

normal düğün salonu olunca öyle oluyor haklısın.
Aynen aslında çok istedim şöyle değişik otantik şirin olsun ama fiyatlar fenaydı.. Allahtan salonun masa sandalyeleri güzel içeriye bir iki bişey yaparsam tamamdır :D

sakın ha sakın :KK70: düğün yerine 6 bin verdik bunada 1 olursa toplam 7 bin olacak

normal düğün salonu olunca öyle oluyor haklısın.

Ama kime desem algılayamıyor benim durumu ,yani ben bile nasıl olacak bilmiyorum ya :KK57: İnsanlar soruyor burada da düğün olacakmı , ben evet diyorum..kına ne zaman diyorlar : Düğünde olacak diyorum :cool::KK53: Anlamsız gözlerle bana bakıyorlar :KK49:

Ya ben spor için vakit bulamıyorum ki sürekli bir yerlere koşturuyorum ne ara yapıcaz sporu işte :KK51: Yoksa bahanemii bu :KK70:
bahaneyse aynı bahane bendede var :D ama 3 gündür işte akşam yatmadan önce yarım saat odamda bişiler yapıyorum haha :D faydası olacakmı bilmiyorum ama

Spor yaparken bikiniyi düşün önden giden göbeğimiz olsun istemiyoruz hop 1 2 3 diye devam et:)

N Nyks01 kııız bak benimkide senden bişiler kaptı galiba hee :KK70:
Google da hiç arama yapmadan çıktı reklaaamm :KK70:Eki Görüntüle 1504156
ne konussak çıkıyor ürküyorum bu bilgisayardan artık

Ama kime desem algılayamıyor benim durumu ,yani ben bile nasıl olacak bilmiyorum ya :KK57: İnsanlar soruyor burada da düğün olacakmı , ben evet diyorum..kına ne zaman diyorlar : Düğünde olacak diyorum :cool::KK53: Anlamsız gözlerle bana bakıyorlar :KK49:
ne yapsın insanlar kafalarında kuramıyorlar uygulama yapınca anlarlar kuzu bosver

bahaneyse aynı bahane bendede var :KK70: ama 3 gündür işte akşam yatmadan önce yarım saat odamda bişiler yapıyorum haha :KK70: faydası olacakmı bilmiyorum ama
olur tabi canım bırakma yılmak yok:)

Vay seninkilerde akıllandı bak :KK70:

Bende bazen debeleniyorum evde gülüyorlar bana :KK70:
gülsünler sen de ki onlara son gülen iyi güler :KK70::KK70::KK70:

Spor yaparken bikiniyi düşün önden giden göbeğimiz olsun istemiyoruz hop 1 2 3 diye devam et:)

ne konussak çıkıyor ürküyorum bu bilgisayardan artık

ne yapsın insanlar kafalarında kuramıyorlar uygulama yapınca anlarlar kuzu bosver

olur tabi canım bırakma yılmak yok:)

gülsünler sen de ki onlara son gülen iyi güler :KK70::KK70::KK70:

Ben spor işini beceremiyorum arkdaş popo kalkmıyo hakkaten bu işler için :D
Gezmeye desen en önde koşar giderim ama :D
Bunca yıllık hayatımda kaç gün spor yaptığımı biliyor olmam çok acı sadece 5 gün :D :D :D

bunlarda kolon sistemi var tv ye bağlı bende laptopu tv ye bağlayıp ordan çalmayı düşündüm. kuzenimde güzel bir cd var bu günler için :KK70: onu koydumu ohh mis :KK70:

ya ondan banada laızm :KK70: ben çok zayıftım kilo alım diye yedim drudum yağı fazla kaçırdım heralde :KK70: kilo aldım çokta memnunum ama simit ve göbeği eritmem lazım :KK70: 3 gündür ebru şallıyı takip ediyorum instagramdan bazı hareketlerini yapmaya çalışıyorum sanki gibi geliyor :KK70: görücez bakalım :KK70:

okadar kolaymı ya :KK70:
Ay bende de var o simit göbek :(
Hahah :KK70: Patron çook uzaklarda, koltuğuna otrabilirim diye plan yapıp bize deli mi diyosun sen?
Fikri uygulamaya koyulmuşsun baya baya ayol :KK70:
@Conchiglia resmi tatil uzmanı bence ya onun hakkını yemek istemiyorum. Bu altın değerindeki fikirler hep ondan çıktı. Ben de alttan alttan destek verdim kendi yorumlarımla :KK70: :KK70:
Hatta koltukta arkası dönük otururken yavaş yavaş dönücem selam naber? iyi mi orada havalar? derken videoya alıp atarım :P
Bulursanız bana da haber verin, kesip atıcam yoksa göbeğimi ya :KK11:o_O
Ay kessek mi acaba ya bazen elimle koparasım geliyor da benim o_O
Haha sorma ben de düğün için değil de balayı için kurtulmak istiyorum göbekten.
Ay bi ara kendliğinden ermişti benim göbek. Bakıp bakıp üzülüyodum göbeksiz hiç güzel değilmiş diye haha :KK70:
O günleri geri istiyorum ya!
Şu boğazımı bi tutabilsem. Bi yandan bunları diyip bi yandan yapyağlı böreği götürmesem meselaa :KK70:
Allahım yaa neler görüyor bu gözler :D:D:D
Sen daha davulcu dinleme bence :D Davul gibi olursun sonra :KK53:
Haha :KK70: Ay huni olsa atıcam şimdi öyle bi foto yaniii . Sizi kıracağımaa :KK70:
İsterimmm kırma beni :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
hayırda yani ben yalnız değilim arada gülmeye benzer hıggh pıggh gibi sesli olunca delirdiğimin resmidir diyorum
bakıyorlar 4 kişiyiz bu odada az kaldı mayısta kendi odama taşınıyorum video bile cekip yollarım he heyyt
HAhahaa o çok komik oluyor ya :D ppptrtt ahahsha diye sesler çıkarıyorum artık :D Ama oda yankı yapıyor yan odadan duyulur mu bilemiyorum tabi :D
N Nyks01 kııız bak benimkide senden bişiler kaptı galiba hee :KK70:
Google da hiç arama yapmadan çıktı reklaaamm :KK70:Eki Görüntüle 1504156
Vayyy afferim vallahi baya kapmış zehir gibi maşşallahh :nazar:

Ay kuzu dinleme onları boşver ya. Sırf anlatmak için bir daha masrafa da girilmez ki :/

Ay bende de var o simit göbek :KK43:

Hatta koltukta arkası dönük otururken yavaş yavaş dönücem selam naber? iyi mi orada havalar? derken videoya alıp atarım :p

Allahım yaa neler görüyor bu gözler :KK70::KK70::KK70:
Sen daha davulcu dinleme bence :KK70: Davul gibi olursun sonra :KK53:

HAhahaa o çok komik oluyor ya :KK70: ppptrtt ahahsha diye sesler çıkarıyorum artık :KK70: Ama oda yankı yapıyor yan odadan duyulur mu bilemiyorum tabi :KK70:

Ay kuzu dinleme onları boşver ya. Sırf anlatmak için bir daha masrafa da girilmez ki :/

İstediğim kıyafetin içine giremeyince,mıncıklıyorum kendi göbeğimi :KK57::KK53:

Haklısınız kızlar ya, tamam biraz garip bir durum olacak benim düğün ama fenamı akıllarda kalır belkim :KK53: iyi de ben kına yakılırken ne giyecem :KK53:

Ben spor işini beceremiyorum arkdaş popo kalkmıyo hakkaten bu işler için :KK70:
Gezmeye desen en önde koşar giderim ama :KK70:
Bunca yıllık hayatımda kaç gün spor yaptığımı biliyor olmam çok acı sadece 5 gün :KK70: :KK70: :KK70:
spor geçmişinin oldukça kötü olduğunu çarpıcı gercekleri öğrendikten sonra susuyorum

Ay bende de var o simit göbek :KK43:

Hatta koltukta arkası dönük otururken yavaş yavaş dönücem selam naber? iyi mi orada havalar? derken videoya alıp atarım :p

Allahım yaa neler görüyor bu gözler :KK70::KK70::KK70:
Sen daha davulcu dinleme bence :KK70: Davul gibi olursun sonra :KK53:

HAhahaa o çok komik oluyor ya :KK70: ppptrtt ahahsha diye sesler çıkarıyorum artık :KK70: Ama oda yankı yapıyor yan odadan duyulur mu bilemiyorum tabi :KK70:

ben yanlış kişiye deli diyormusum koltuğa oturulmus video planları başlamış :KK70::KK70:
o gülme sesinede bayıldığımı söylemeden geçemeyeceğim

Back
X