- 25 Şubat 2015
- 2.465
- 1.268
- 248
- 35
bak sen hatıra kalır hem :) bul beni bulRüşvet heBen işlerimi sadece merak için yaparım, emirleri dışarıdan almam
Boşuna coolum demiyoruz
![]()

ay çok güldüm ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak sen hatıra kalır hem :) bul beni bulRüşvet heBen işlerimi sadece merak için yaparım, emirleri dışarıdan almam
Boşuna coolum demiyoruz
![]()
Evveeet! Senden beklenen de buydu.Rüşvet heBen işlerimi sadece merak için yaparım, emirleri dışarıdan almam
Boşuna coolum demiyoruz
![]()
Evet çünkü yakınına anlattığınla kötü yargılanabilirsin bazen, ya da bir gün karşına çıkarabilirler niyetin kötü olmasa da ama burada o yok. Ayrıca farklı görüşler de alındığında insan yaşadığı tartışmalara bile daha ılımlı yaklaşabiliyor ne bileyim beni daha az fevri davranan biri yaptı burada konuşmak.
Söz veremem![]()
bak sen hatıra kalır hem :) bul beni bul
ay çok güldüm ya![]()
Evveeet! Senden beklenen de buydu.
İşini severek yapmak bunu gerektirir dostum![]()
Evett hem aynı telaşları paylaşan birilerinin kafasını şişirmek daha iyi oluyor sıkılmıyoruz birbirimizdenKesinlikle doğru söylüyorsun..farklı açılardan bakıldığında daha iyi yorumlayabiliyoruz her şeyi![]()
Sanırım seni buldum
Hahah ne ne çabuk bulunuyorum ben yaaSanırım seni buldumama bulamamışta olabilirm
net göremiyorum
![]()
Emin değilim sensen istek gelir zatenHahah ne ne çabuk bulunuyorum ben yaa
Ben de gizemli olmak istiyduuuuum
Yaz kuzu özelden![]()
Haha yaa butiklerin isteklerinden diğerlerini göremiyorum kii dur bi tane buldum aradan ayzcam senmisin bakımEmin değilim sensen istek gelir zatendeğilsen başkasını eklemişimdir ay ne gülerim o zaman
![]()
senide bulmuşum ki :)bi yemeğe gittim geldim oku oku bitmiyor![]()
Hahaha hadi beni de bul madem oradanSanırım seni buldumama bulamamışta olabilirm
net göremiyorum
![]()
Kuzu bulamıyor o öyleEmin değilim sensen istek gelir zatendeğilsen başkasını eklemişimdir ay ne gülerim o zaman
![]()
iyi yaptın kızz çat diye çıktı herkes bak buldumBütün coolluğumu bozdun malak gibi güldürüyosun beni burda
![]()
Hahahah ay buna çok güldüm şuankızlar ya beni biri daha eklemiş ama buradan mı anlamadımnişanlısının adı özkan olan kim var
![]()
Hahaha hadi beni de bul madem oradan
Kuzu bulamıyor o öyleAdımı söyledim öyle bile zor buldu
![]()