• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bende sevdm :KK70: hiç koymamıştım böyle yükleyince çok heveslendim hepsin yüklücem :KK70:
aynen bi ne oluyor diyorum güzelmiş
bu arada geçen gün konuyu kendisi açtı ben konuşmadan bu yaz düğünden bahsetti şok oldum olmaz dedim o da bana dedi olmaz bu yaz olacak diye nasıl yetişeyim ben o değil daha düne kadar konuyu tamamen kapatmıstı hoopp düğüne geçtik

bu arada geçen gün konuyu kendisi açtı ben konuşmadan bu yaz düğünden bahsetti şok oldum olmaz dedim o da bana dedi olmaz bu yaz olacak diye nasıl yetişeyim ben o değil daha düne kadar konuyu tamamen kapatmıstı hoopp düğüne geçtik
Heeh tam da onu soracaktım valla denk geldi.
Eeee ne yapacaksınız pekiiii ? :)

Heeh tam da onu soracaktım valla denk geldi.
Eeee ne yapacaksınız pekiiii ? :)
valla bilmiyorum ben yetiştiremembi gelinlik bile çok uzun sürüyor sen tamam de sana hemen hazırlatayım ev falanda yok ortada diyorum onlar kolay mayısta nişan yaparsak bu yaz kesin düğün diyor
ama gerçekten olmaz nasıl yetişelim

Ay yetişirsin canım ya bende yaza evleniyorum ama daha birşey yaptığım yok son 2 ay kala ancan tam anlamıyla başlayacam

güzel haberler bunlar :)
Ayy çok cicii güle güle kullan kuzuu görmüştüm bunu çok sevdim :)
curlygirl curlygirl foto eklemek için bişiler almayın da hahah :KK70:
Benim gibi sebep yaratmayın çok tehlikeli oluyo bak :KK70:
hiihihi :D buay hiç bişi almamıştım oyüzden bişiler alabilirim limitim var :D
Güle güle kullan kuzu :)
tşkler canım :)
benim kahvaltı setlerinden bu kadar beğendiğim olmadı
kesinlikle benimde :) fiyatı inidirmli olunca diğerlerinin hepsini çöpe attım :D
Ay bayıldım canım çok güzeeelll :) Güle güle kullannn :)

Ya bende mi konu açcamm aldığım çok birşey yok hep ıvır zıvır ama :KK70:
ıvır zıvırla başlar yürür gider boşver :D konu açmayı ben düşünmedim çünkü orda herkes görüyor. ama albüm yaparsam sadece siz görürüsünüz oda yeter :)

Ay bayıldım canım çok güzeeelll :) Güle güle kullannn :)

Ya bende mi konu açcamm aldığım çok birşey yok hep ıvır zıvır ama :KK70:
sağol canım olsun koy yinede

Güle güle kullan canım :)
sağol canımm

Ay yetişirsin canım ya bende yaza evleniyorum ama daha birşey yaptığım yok son 2 ay kala ancan tam anlamıyla başlayacam
ama benim daha ortada bişey yok mekan falan ne yaparız

hiihihi :KK70: buay hiç bişi almamıştım oyüzden bişiler alabilirim limitim var :KK70:

kesinlikle benimde :) fiyatı inidirmli olunca diğerlerinin hepsini çöpe attım :KK70:

ıvır zıvırla başlar yürür gider boşver :KK70: konu açmayı ben düşünmedim çünkü orda herkes görüyor. ama albüm yaparsam sadece siz görürüsünüz oda yeter :)
evet güzel ama az daha ertelenebilir:)

hiihihi :KK70: buay hiç bişi almamıştım oyüzden bişiler alabilirim limitim var :KK70:

kesinlikle benimde :) fiyatı inidirmli olunca diğerlerinin hepsini çöpe attım :KK70:

ıvır zıvırla başlar yürür gider boşver :KK70: konu açmayı ben düşünmedim çünkü orda herkes görüyor. ama albüm yaparsam sadece siz görürüsünüz oda yeter :)

Evet canım bende albüm yapayım :) en kısa zamanda inşallah :)

sağol canım olsun koy yinede

ama benim daha ortada bişey yok mekan falan ne yaparız

Bence hepsi de yetişir canım :KK49::KK37:

valla bilmiyorum ben yetiştiremembi gelinlik bile çok uzun sürüyor sen tamam de sana hemen hazırlatayım ev falanda yok ortada diyorum onlar kolay mayısta nişan yaparsak bu yaz kesin düğün diyor
ama gerçekten olmaz nasıl yetişelim
Amaan Eylül de Ekimde yapsan yetişirdi be haha :D Zorla evlendiricez kızı :D
Nişano ne zaman yapıyosunuz sahi tarih netleşmedi mi
Albüm mü hihihi tamam yapayım :KK70:
Evet evet yap çok eğlenceli oluyooo :D
Ooohhh al o zaman hakkın var :D

Trpst Trpst ben göremiyorumm :)

kızlar ben buarada 2013 ten beri çeyiz alıyorum hala bitmedi :)) çook eksik var çoook

Back
X