- 17 Aralık 2014
- 4.573
- 2.161
- 248
aynen öyle canım o kek standı çok zarif geliyor bana :)evet baktım ona alacağım galiba onun dışında diğer eklemelerle çok hoş olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öyle canım o kek standı çok zarif geliyor bana :)evet baktım ona alacağım galiba onun dışında diğer eklemelerle çok hoş olur
aynen bi ne oluyor diyorum güzelmişbende sevdmhiç koymamıştım böyle yükleyince çok heveslendim hepsin yüklücem
![]()
Ayy çok cicii güle güle kullan kuzuu görmüştüm bunu çok sevdim :)koydum canım
Güle güle kullan kuzu :)ben çok iyiymakşam cococuma uğradım :) albüme kkoydum aldıklarımı :)
benim kahvaltı setlerinden bu kadar beğendiğim olmadıaynen öyle canım o kek standı çok zarif geliyor bana :)
Heeh tam da onu soracaktım valla denk geldi.aynen bi ne oluyor diyorum güzelmiş
bu arada geçen gün konuyu kendisi açtı ben konuşmadan bu yaz düğünden bahsetti şok oldum olmaz dedim o da bana dedi olmaz bu yaz olacak diye nasıl yetişeyim ben o değil daha düne kadar konuyu tamamen kapatmıstı hoopp düğüne geçtik
sağol canımAyy çok cicii güle güle kullan kuzuu görmüştüm bunu çok sevdim :)
curlygirl foto eklemek için bişiler almayın da hahah
Benim gibi sebep yaratmayın çok tehlikeli oluyo bak![]()
koydum canım
Güle güle kullan canım :)koydum canım
aAlbüm yap sen de kuzuu, ıvır zıvır ne varsa atıverAy bayıldım canım çok güzeeelll :) Güle güle kullannn :)
Ya bende mi konu açcamm aldığım çok birşey yok hep ıvır zıvır ama![]()
valla bilmiyorum ben yetiştiremembi gelinlik bile çok uzun sürüyor sen tamam de sana hemen hazırlatayım ev falanda yok ortada diyorum onlar kolay mayısta nişan yaparsak bu yaz kesin düğün diyorHeeh tam da onu soracaktım valla denk geldi.
Eeee ne yapacaksınız pekiiii ? :)
aynen bi ne oluyor diyorum güzelmiş
bu arada geçen gün konuyu kendisi açtı ben konuşmadan bu yaz düğünden bahsetti şok oldum olmaz dedim o da bana dedi olmaz bu yaz olacak diye nasıl yetişeyim ben o değil daha düne kadar konuyu tamamen kapatmıstı hoopp düğüne geçtik
güle güle kullan canım çok şirinler :)
çok tesekkür ederim kızlarrvuruldum o telveye vuruldum zaten çok seviyorum onları güle güle kullan
aAlbüm yap sen de kuzuu, ıvır zıvır ne varsa atıver![]()
güzel haberler bunlar :)aynen bi ne oluyor diyorum güzelmiş
hiihihiAyy çok cicii güle güle kullan kuzuu görmüştüm bunu çok sevdim :)
curlygirl foto eklemek için bişiler almayın da hahah
Benim gibi sebep yaratmayın çok tehlikeli oluyo bak![]()
tşkler canım :)Güle güle kullan kuzu :)
kesinlikle benimde :) fiyatı inidirmli olunca diğerlerinin hepsini çöpe attımbenim kahvaltı setlerinden bu kadar beğendiğim olmadı
ıvır zıvırla başlar yürür gider boşverAy bayıldım canım çok güzeeelll :) Güle güle kullannn :)
sağol canım olsun koy yinedeAy bayıldım canım çok güzeeelll :) Güle güle kullannn :)
sağol canımmGüle güle kullan canım :)
ama benim daha ortada bişey yok mekan falan ne yaparızAy yetişirsin canım ya bende yaza evleniyorum ama daha birşey yaptığım yok son 2 ay kala ancan tam anlamıyla başlayacam
evet güzel ama az daha ertelenebilir:)güzel haberler bunlar :)
hiihihibuay hiç bişi almamıştım oyüzden bişiler alabilirim limitim var
tşkler canım :)
kesinlikle benimde :) fiyatı inidirmli olunca diğerlerinin hepsini çöpe attım
ıvır zıvırla başlar yürür gider boşverkonu açmayı ben düşünmedim çünkü orda herkes görüyor. ama albüm yaparsam sadece siz görürüsünüz oda yeter :)
güzel haberler bunlar :)
hiihihibuay hiç bişi almamıştım oyüzden bişiler alabilirim limitim var
tşkler canım :)
kesinlikle benimde :) fiyatı inidirmli olunca diğerlerinin hepsini çöpe attım
ıvır zıvırla başlar yürür gider boşverkonu açmayı ben düşünmedim çünkü orda herkes görüyor. ama albüm yaparsam sadece siz görürüsünüz oda yeter :)
sağol canım olsun koy yinede
ama benim daha ortada bişey yok mekan falan ne yaparız
Amaan Eylül de Ekimde yapsan yetişirdi be hahavalla bilmiyorum ben yetiştiremembi gelinlik bile çok uzun sürüyor sen tamam de sana hemen hazırlatayım ev falanda yok ortada diyorum onlar kolay mayısta nişan yaparsak bu yaz kesin düğün diyor
ama gerçekten olmaz nasıl yetişelim
Evet evet yap çok eğlenceli oluyoooAlbüm mü hihihi tamam yapayım![]()
Ooohhh al o zaman hakkın varhiihihibuay hiç bişi almamıştım oyüzden bişiler alabilirim limitim var
![]()