2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar bende anneler günü hediyelerini hallettim ohh bir yük daha kalktı şimdi nişanlı beyin doğum günü hediyesi kaldı :)

H happyNow Türkiye'ye ücretsiz kargo yapan yabancı siteler varmış güvenli, onlardan da bakabilirsin kına için. Şimdiye kadar bulabildiğim en yakın bu oldu ama :KK70: http://www.tobi.com/product/57967-tobi-floating-on-clouds-top?color_id=81921 O da hem pahalı hem de arkası falan hoş gelmedi
Ay kuzuuu nerlerden de buldun bunu seen :) Yirim :KK60:
Ama böyle askılı bi model istiyodum ben aslındaa :(
Ama kilo da vermem gerek bu göbekle büstiyer giyersem hayata küsebilirim :D

E ikisinin ihtiyaçları farklı olabilir yani neden böyle yaptı ki acabaa :)
Ay neyse soruna gerek yok iyi yapmışsın kuzu. Güle güle giysin anneler :)
bende sinir oldum ama sorun çıkmasın aynısını aldım. annem bunu istiyordu madem öyle dedim kendi annemin ihtiyacı olandan onada aldım napım. benim annem sorun çıkarmazdı ama kendi annesi çıkartır die çekinmiş olabilir oyüzden uzatmadım. inş beğenir giyerler

bende sinir oldum ama sorun çıkmasın aynısını aldım. annem bunu istiyordu madem öyle dedim kendi annemin ihtiyacı olandan onada aldım napım. benim annem sorun çıkarmazdı ama kendi annesi çıkartır die çekinmiş olabilir oyüzden uzatmadım. inş beğenir giyerler
Aman iyi yapmışsın kuzu aynen öylee..
Beğenirler illakii güle güle giysinler
Çok şık canım çok güzel bütçene göre hareket et ama :-)
Yaa bu ay hiçbişey almicaksın diye kednime söz vereli 30 dk olmadı daha amaaaa :D
Of napıcam ben :(

Back
X