- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Ya annem de gidemeyebilirim diyor yan çiziyor kızıyorum. Kayınvalidemden mi istesem acabaAyıp mı olur ki bilemedim de şimdi
Yapmadım ne almayı düşünüyosun?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya annem de gidemeyebilirim diyor yan çiziyor kızıyorum. Kayınvalidemden mi istesem acabaAyıp mı olur ki bilemedim de şimdi
Yapmadım ne almayı düşünüyosun?
Bi bakayım dedim ama çok ağır site yaa. Hepiniz oraya mı girdiniz yoksaaa ?![]()
haaha galibabendede aynı sorun var
![]()
Herşey bizim elimizdeee gayette olurr!Bence olmaz diye bir şey yok![]()
Kızlarr english home 'da mutfak tekstilinde %50 indirim varr ben daha önce tamamlamıştım bir bakın isterseniz siz
Kim bu hayinn hahahaaha galibabendede aynı sorun var
![]()
Ayy tebrikler bana fenalık geldiiEveet çok ağır ama ben başardım hepsine bakmaya![]()
Ne aldın ne aldın ?kızlar bende anneler günü hediyelerini hallettim ohh bir yük daha kalktı şimdi nişanlı beyin doğum günü hediyesi kaldı :)
Ooh ne aldın ne aldın haniiiii?kızlar bende anneler günü hediyelerini hallettim ohh bir yük daha kalktı şimdi nişanlı beyin doğum günü hediyesi kaldı :)
ayy bende tamamladım orayı
Kim bu hayinn haha
Ayy tebrikler bana fenalık geldii![]()
Ne aldın ne aldın ?
Ooh ne aldın ne aldın haniiiii?![]()
Bundan alasım geldi şimdi deHa gayret![]()
Ay kuzuuu nerlerden de buldun bunu seen :) YirimH happyNow Türkiye'ye ücretsiz kargo yapan yabancı siteler varmış güvenli, onlardan da bakabilirsin kına için. Şimdiye kadar bulabildiğim en yakın bu oldu amahttp://www.tobi.com/product/57967-tobi-floating-on-clouds-top?color_id=81921 O da hem pahalı hem de arkası falan hoş gelmedi
E ikisinin ihtiyaçları farklı olabilir yani neden böyle yaptı ki acabaa :)ben aslında ikisine ayrı ne ihtiyaçları varsa onu alacaktım ama benim nişanlı bey gıcıklık yaptı illa ikiside aynı olacak olmaz yoksa sorun çıkar dedi durdu bende risksiz olması için ikisinede bundan aldım.
http://www.polaris.gen.tr/urun/polaris-51-155684-z-bej-kadin-terlik/
bende sinir oldum ama sorun çıkmasın aynısını aldım. annem bunu istiyordu madem öyle dedim kendi annemin ihtiyacı olandan onada aldım napım. benim annem sorun çıkarmazdı ama kendi annesi çıkartır die çekinmiş olabilir oyüzden uzatmadım. inş beğenir giyerlerE ikisinin ihtiyaçları farklı olabilir yani neden böyle yaptı ki acabaa :)
Ay neyse soruna gerek yok iyi yapmışsın kuzu. Güle güle giysin anneler :)
Bundan alasım geldi şimdi de
Bu tarz bişey almak istiyodum çünküüüü
http://www.englishhome.com.tr/damas...ategory_topsellers_productpage&OM.zpc=M009177
Aman iyi yapmışsın kuzu aynen öylee..bende sinir oldum ama sorun çıkmasın aynısını aldım. annem bunu istiyordu madem öyle dedim kendi annemin ihtiyacı olandan onada aldım napım. benim annem sorun çıkarmazdı ama kendi annesi çıkartır die çekinmiş olabilir oyüzden uzatmadım. inş beğenir giyerler
Yaa bu ay hiçbişey almicaksın diye kednime söz vereli 30 dk olmadı daha amaaaaÇok şık canım çok güzel bütçene göre hareket et ama![]()
Sözün arkasında durmak gerekir canımAman iyi yapmışsın kuzu aynen öylee..
Beğenirler illakii güle güle giysinler
Yaa bu ay hiçbişey almicaksın diye kednime söz vereli 30 dk olmadı daha amaaaa
Of napıcam ben![]()