2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ayy hele ben , çirkefleşirim ben birde ..ben gideceğim bir yere haftalar öncesinden ayarlıyorum kendimi, takvime not alıyorum mesela , sende çok gelmek istiyorsan ona göre ayarla kendini dimi yani?
Tabi ki sonuçta gideceğimiz yere koşulları biz uydurmak zorundayız karşı taraf genele göre davranır.
evet ya herkese göre de nasıl ayarlanacaksa. ben düğünü pazar yaptım. hem daha uygun oluyordu hemde düşündüm bi gün öncede kınayı yaaprım insanlar en azından gelirler pazarda düğünde başında olurlar uzun yola gidecek olan erken kalkar gider diye. şimdide bazıları diyor ee pazar günü düğünmü olur :KK62: hiç demiyorlar bizi düşünmüş böle yapmış. cumartesi yapsam. cuma günü kına nasıl gelelim dicekler. etrafımdakiler cumarteside çalışıyor. kimse memnun olmuyor yani
Benim nişanda da olmuştu o. Öyle çok söylenmediler ama sürekli diyorlar niye pazar yaptınız yola çıktık erken kalkmak zorunda kaldık diye. Tamam biz de isterdik daha çok kalınsın diye ama babam cumartesi çalışıyordu babamsız mı nişan yapacaktık :D
Yaaa kararsızlıklar kraliçeleriii! :KK70:
Ben az önce yemeğe çıktığımda yine mağazaya daldım ama bişey almadım :KK70:
Beyaz bi üst buldum ama büstiyer değil. Çok sevdim ama tütüyle olmaz dimi bol bu diye size sormam gerek. Az sonra albümden bakıcam. Ya da bunu alsam da daraltsam ne olur ki acaba? Hayır şuan içine anca girdim şişman bedenim yüzünden ama zamanla zayıflicam ya ondan haha :KK70:
Ne dersiniiiiz bi bakın :KK70:
Yok yok bu tütüyle hiiç olmaz daraltınca da olmaz çünkü modeli salaş. Normalde güzel de senin hayalini anladım ben bu öyle bişey değil :D

Ay o elalem yok mu :KK43:

O da ayrı bir kararsızlık konusu :KK70: Ben elbise istiyorum ama kaftan giymezsem içimde kalır mı ki demiyor değilim hani :KK70:

Ama hemen olmasın ya ben baya gezip tozmak istiyorum özgürce o_O Çok istemekle beraber çok da korkuyorum yani anlayacağın bir kararsızlık daha :KK70:

Hoff içim şişiyor bu muhabbetlere artık. Bizde de öyle oluyor, yahu madem bu kadar gelmek istiyorsun bir zahmet ayarla kendini kızıyorum bu laflara. Herkese tek tek uyacak program mı yapılırmış.

Ayy rüyamda bi model görmüştüm ben enteresan bişeydi aslında ama anlatsan anlatılmaz ki :KK70:
Aaaa bende tam tersi kaftan olsun diyorum bence hatıra kalır ya kına kaftanla güzel olur :)

Yaaa kararsızlıklar kraliçeleriii! :KK70:
Ben az önce yemeğe çıktığımda yine mağazaya daldım ama bişey almadım :KK70:
Beyaz bi üst buldum ama büstiyer değil. Çok sevdim ama tütüyle olmaz dimi bol bu diye size sormam gerek. Az sonra albümden bakıcam. Ya da bunu alsam da daraltsam ne olur ki acaba? Hayır şuan içine anca girdim şişman bedenim yüzünden ama zamanla zayıflicam ya ondan haha :KK70:
Ne dersiniiiiz bi bakın :KK70:
Olmaz bu bizimle diilsın :D kuzu bence bu böyle güzel daraltınca çikin olur bu haliylede tütüyle olmaz

Eklentiler

• Screenshot_2015-05-03-23-02-11-1.webp
    Screenshot_2015-05-03-23-02-11-1.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_2015-05-03-23-03-11.webp
    Screenshot_2015-05-03-23-03-11.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 49
Ciddi misin :KK70: Nasıl temiz kalpliyim bak görüyor musun :KK70::KK70: Tinkerbell gibi olursunn :KK68:
Ay sorma ya şaştım kaldım.
HAha olurmuyum göriciğiz :D
Şu gönderdiğim soft maviden varmış hatunda ben de altına saks stiletto giymeye karar verdim ne dersin? Tonsürton yapicğim :D :D

Kızçeler bu arada Pegasus da anneler günü için %25 indirim varmış.
Ama tarih aralıklaro var tabii. Balayı için kullanılabilir.
Bizim gidiş gelişimiz 550 lira tutuyordu bu kampanyayla 410 lira. Bunu değerlendirelim diyorum yaa sevdim kampanyayııı

Yaa kiralık fiyatlarıyla diğer fiyatlar arasında fark göremedim uygun bi yer buldum da :)
neresiymiş cnaım isim atarmısın banada özelden
Ay sorma ya şaştım kaldım.
HAha olurmuyum göriciğiz :KK70:
Şu gönderdiğim soft maviden varmış hatunda ben de altına saks stiletto giymeye karar verdim ne dersin? Tonsürton yapicğim :KK70: :KK70:
kuzu ya kendin yapardın neden siparş verdin :) ben bir ara bebekler için yapıp satıyordum :) tarif ederdim sana

kızlar geçen metal kovalardan alıyordunuz ya biizm burda bir yerde gördüm ufakları 15 tl kareleri 18 tl siz kaça almıştınız.

Olmaz bu bizimle diilsın :KK70: kuzu bence bu böyle güzel daraltınca çikin olur bu haliylede tütüyle olmaz
Bu haliyle olmaz zaten ya kumaşı çok güzeldi ama tütüyle olmaz evet :(
Ben yine almak için bahane üretecektim olmadı hahaha :D
Sabahki model gayet başarılıydı içine girersem o okeydir :D

neresiymiş cnaım isim atarmısın banada özelden

kuzu ya kendin yapardın neden siparş verdin :) ben bir ara bebekler için yapıp satıyordum :) tarif ederdim sana
Daha hesap nosunu göndermedi hatun aslında aynı renk astar bakıp haber vericekti.
Yapabilirmiyim kiii. Bu bebek tütüleri gibi değil sankii

kızlar geçen metal kovalardan alıyordunuz ya biizm burda bir yerde gördüm ufakları 15 tl kareleri 18 tl siz kaça almıştınız.
Büyüğü 30 küçüğü 20ye almıştım ben kuzu eğer aynı şeyden bahsediyosak.
Kareleri bilmiyorum amaa

Back
X