- 17 Aralık 2014
- 4.573
- 2.161
- 248
o telaş hepimizde var merak etmeEvet doğru aslında ben de genel bi telaş var ya hakim olamıyorum kendime
Ama hem zayıflarım belkiiim hem de çeşit çoğalır aslındaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o telaş hepimizde var merak etmeEvet doğru aslında ben de genel bi telaş var ya hakim olamıyorum kendime
Ama hem zayıflarım belkiiim hem de çeşit çoğalır aslındaa
Haha delirmezsek iyi valla yao telaş hepimizde var merak etme![]()
Tabi ki sonuçta gideceğimiz yere koşulları biz uydurmak zorundayız karşı taraf genele göre davranır.ayy hele ben , çirkefleşirim ben birde ..ben gideceğim bir yere haftalar öncesinden ayarlıyorum kendimi, takvime not alıyorum mesela , sende çok gelmek istiyorsan ona göre ayarla kendini dimi yani?
Benim nişanda da olmuştu o. Öyle çok söylenmediler ama sürekli diyorlar niye pazar yaptınız yola çıktık erken kalkmak zorunda kaldık diye. Tamam biz de isterdik daha çok kalınsın diye ama babam cumartesi çalışıyordu babamsız mı nişan yapacaktıkevet ya herkese göre de nasıl ayarlanacaksa. ben düğünü pazar yaptım. hem daha uygun oluyordu hemde düşündüm bi gün öncede kınayı yaaprım insanlar en azından gelirler pazarda düğünde başında olurlar uzun yola gidecek olan erken kalkar gider diye. şimdide bazıları diyor ee pazar günü düğünmü olurhiç demiyorlar bizi düşünmüş böle yapmış. cumartesi yapsam. cuma günü kına nasıl gelelim dicekler. etrafımdakiler cumarteside çalışıyor. kimse memnun olmuyor yani
Yok yok bu tütüyle hiiç olmaz daraltınca da olmaz çünkü modeli salaş. Normalde güzel de senin hayalini anladım ben bu öyle bişey değilYaaa kararsızlıklar kraliçeleriii!
Ben az önce yemeğe çıktığımda yine mağazaya daldım ama bişey almadım
Beyaz bi üst buldum ama büstiyer değil. Çok sevdim ama tütüyle olmaz dimi bol bu diye size sormam gerek. Az sonra albümden bakıcam. Ya da bunu alsam da daraltsam ne olur ki acaba? Hayır şuan içine anca girdim şişman bedenim yüzünden ama zamanla zayıflicam ya ondan haha
Ne dersiniiiiz bi bakın![]()
Yaa kiralık fiyatlarıyla diğer fiyatlar arasında fark göremedim uygun bi yer buldum da :)canım zaten kiralamıcakmısın. aynı fiyatı verirler bence çok fark etmez.
Aaaa bende tam tersi kaftan olsun diyorum bence hatıra kalır ya kına kaftanla güzel olur :)Ay o elalem yok mu
O da ayrı bir kararsızlık konusuBen elbise istiyorum ama kaftan giymezsem içimde kalır mı ki demiyor değilim hani
Ama hemen olmasın ya ben baya gezip tozmak istiyorum özgürceÇok istemekle beraber çok da korkuyorum yani anlayacağın bir kararsızlık daha
Hoff içim şişiyor bu muhabbetlere artık. Bizde de öyle oluyor, yahu madem bu kadar gelmek istiyorsun bir zahmet ayarla kendini kızıyorum bu laflara. Herkese tek tek uyacak program mı yapılırmış.
Ayy rüyamda bi model görmüştüm ben enteresan bişeydi aslında ama anlatsan anlatılmaz ki![]()
Ayy zaten değiştirip mavi yapmaya karar verdim biliyomusuun?
Ciddi misinAyy zaten değiştirip mavi yapmaya karar verdim biliyomusuun?
Dün siparişi verdim hatta bu kadar olurdu yaniiii![]()
Olmaz bu bizimle diilsınYaaa kararsızlıklar kraliçeleriii!
Ben az önce yemeğe çıktığımda yine mağazaya daldım ama bişey almadım
Beyaz bi üst buldum ama büstiyer değil. Çok sevdim ama tütüyle olmaz dimi bol bu diye size sormam gerek. Az sonra albümden bakıcam. Ya da bunu alsam da daraltsam ne olur ki acaba? Hayır şuan içine anca girdim şişman bedenim yüzünden ama zamanla zayıflicam ya ondan haha
Ne dersiniiiiz bi bakın![]()
Hatta ben de yaptıracağım hatuna bu ikisini göndermiştim elinde hangisi varsa diye
Ay sorma ya şaştım kaldım.Ciddi misinNasıl temiz kalpliyim bak görüyor musun
Tinkerbell gibi olursunn
![]()
neresiymiş cnaım isim atarmısın banada özeldenYaa kiralık fiyatlarıyla diğer fiyatlar arasında fark göremedim uygun bi yer buldum da :)
kuzu ya kendin yapardın neden siparş verdin :) ben bir ara bebekler için yapıp satıyordum :) tarif ederdim sanaAy sorma ya şaştım kaldım.
HAha olurmuyum göriciğiz
Şu gönderdiğim soft maviden varmış hatunda ben de altına saks stiletto giymeye karar verdim ne dersin? Tonsürton yapicğim![]()
![]()
Bu haliyle olmaz zaten ya kumaşı çok güzeldi ama tütüyle olmaz evetOlmaz bu bizimle diilsınkuzu bence bu böyle güzel daraltınca çikin olur bu haliylede tütüyle olmaz
İzmirde canım kaftancı diye bi yer di siteleri varmıdır bilemedimneresiymiş cnaım isim atarmısın banada özelden
kuzu ya kendin yapardın neden siparş verdin :) ben bir ara bebekler için yapıp satıyordum :) tarif ederdim sana
Daha hesap nosunu göndermedi hatun aslında aynı renk astar bakıp haber vericekti.neresiymiş cnaım isim atarmısın banada özelden
kuzu ya kendin yapardın neden siparş verdin :) ben bir ara bebekler için yapıp satıyordum :) tarif ederdim sana
Bu haliyle olmaz zaten ya kumaşı çok güzeldi ama tütüyle olmaz evet
Ben yine almak için bahane üretecektim olmadı hahaha
Sabahki model gayet başarılıydı içine girersem o okeydir![]()
Büyüğü 30 küçüğü 20ye almıştım ben kuzu eğer aynı şeyden bahsediyosak.kızlar geçen metal kovalardan alıyordunuz ya biizm burda bir yerde gördüm ufakları 15 tl kareleri 18 tl siz kaça almıştınız.
YAp yap mis olur :)Ay sorma ya şaştım kaldım.
HAha olurmuyum göriciğiz
Şu gönderdiğim soft maviden varmış hatunda ben de altına saks stiletto giymeye karar verdim ne dersin? Tonsürton yapicğim![]()
![]()