2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yardımcı olurum bu konuda :KK70: Ucuz olanı çok överim hatta bişeyi ucuza aldıysam daha da çok severim :KK70:

Ama biri elektronik biri kumaş ne bileyim insan kıyamıyor ya :/ Alma nolucak madame coco çuvala mı girdi :p

kafamı karıştırıyosun :KK70: madema cocodan bi tane aldım zaten bu ikinci olucak :KK31:

kafamı karıştırıyosun :KK70: madema cocodan bi tane aldım zaten bu ikinci olucak :KK31:
Olsun ne olucak ucuz olsun senin olsun daha çok olsun :D
Ayyy ben ne zamandır bir şey almadım bak :KK14: gelin tacı ve çiçeklere bakıyorum bende , kendim becerebilir miyim diye :KK57::KK53:
Bi dene bence becerirsin ya :) Üşenmesem ben de deniycem de çok üşeniyorum

Ayyy ben ne zamandır bir şey almadım bak :KK14: gelin tacı ve çiçeklere bakıyorum bende , kendim becerebilir miyim diye :KK57::KK53:
Ya aslında yapılabilir gibi geliyo ama bilemiyorum.
Ben bizim yakınlarda bi yer buldum intagramda baktıklarımızın aynılarını yapıyo. 120 dedi buketlere ama 100e hallederim onu ben. O yüzden internetten almamaya karar verdim. Hem kendim görerek seçerim bin çeşit çiçek vardı :D

Ben bizim yakınlarda bi yer buldum intagramda baktıklarımızın aynılarını yapıyo. 120 dedi buketlere ama 100e hallederim onu ben. O yüzden internetten almamaya karar verdim. Hem kendim görerek seçerim bin çeşit çiçek vardı :KK70:

sadece buket sordum bende 120 dedi , o taçlarla ilgili hiç fiyat almadım ama totoşu kırıp denemek lazım :cool:

O üşüngeçlik bende var , miskin kedi gibiyim :confused:
Bahar geldi diye mi diycem ama :D
Ben bizim yakınlarda bi yer buldum intagramda baktıklarımızın aynılarını yapıyo. 120 dedi buketlere ama 100e hallederim onu ben. O yüzden internetten almamaya karar verdim. Hem kendim görerek seçerim bin çeşit çiçek vardı :KK70:
Aa çok iyiymiş hem hazır mı ne zaman kargoya verilecek derdi olmaz.
Ay ben yine sinirlendimm.
Yok arkadaş bana huzur yok
Nolduu

Aa çok iyiymiş hem hazır mı ne zaman kargoya verilecek derdi olmaz.
Evet canım aynen öyle . Hem de renkleri çiçekleri direkt kendim seçerim daha iyi olur
Ya hala atamadım sinirimi.
Nişanlıyla konuşuyodum telde. Sonra arkadan cırt bi ses (Nişanlıma ) Aaa x napıyosun burdaaaa nasılsıııııııın? Bilmem ne duyamıyorum da net tabii.
Daha kavrayamadan Nişanlım aşkım ben seni ariyim mi? kim ki o dedim (İsmi sallıyorum) Esra yaa . Esra kim diyorum bizim esra ya okuldan diyo. Evet kızı tanıyorum ve neffret ediyorum neredeyse. Özellikle okul zamanlarıdna nefret ederdim. Sonra biarz toparladı kendini ama ne merabamız ne muhabbetimiz var yanii.
Sinirlendim kapadım 15 dk geçti aradım. Napıyosun hangi esraymış o diye soyadını söylüyo o işte diye. Eee ne istiyomuş dedim. Düğün ahzırlıkları nasıl gidiyo davetiyemi isterim vs diyo dedi. Konuşmasından anladım orda mı hala dedim evet dedi. Ne işi varmış hala diyorum öyle işte aşkım diyo. Konuşamıyoda.
Vee hala aramadı!
50 dk olacak ses yok! Msja cevap da yokkk.

Yok sinirden duramıyorum cidden duramıyorum iş miş dinlemicem kalkıp gidicem şimdi

Evet canım aynen öyle . Hem de renkleri çiçekleri direkt kendim seçerim daha iyi olur

Ya hala atamadım sinirimi.
Nişanlıyla konuşuyodum telde. Sonra arkadan cırt bi ses (Nişanlıma ) Aaa x napıyosun burdaaaa nasılsıııııııın? Bilmem ne duyamıyorum da net tabii.
Daha kavrayamadan Nişanlım aşkım ben seni ariyim mi? kim ki o dedim (İsmi sallıyorum) Esra yaa . Esra kim diyorum bizim esra ya okuldan diyo. Evet kızı tanıyorum ve neffret ediyorum neredeyse. Özellikle okul zamanlarıdna nefret ederdim. Sonra biarz toparladı kendini ama ne merabamız ne muhabbetimiz var yanii.
Sinirlendim kapadım 15 dk geçti aradım. Napıyosun hangi esraymış o diye soyadını söylüyo o işte diye. Eee ne istiyomuş dedim. Düğün ahzırlıkları nasıl gidiyo davetiyemi isterim vs diyo dedi. Konuşmasından anladım orda mı hala dedim evet dedi. Ne işi varmış hala diyorum öyle işte aşkım diyo. Konuşamıyoda.
Vee hala aramadı!
50 dk olacak ses yok! Msja cevap da yokkk.
Hahahah ya kızma da güldüm şu an :D Başıma gelse ben de uyuz olurum da o konuşamıyo falan diyosun ya gözümde canlandı. Sinir yapma sen de tam deli çıktın vallahi basıcakmış orayı :D:D

Hahahah ya kızma da güldüm şu an :KK70: Başıma gelse ben de uyuz olurum da o konuşamıyo falan diyosun ya gözümde canlandı. Sinir yapma sen de tam deli çıktın vallahi basıcakmış orayı :KK70::KK70:
Yok tam 1 saat oldu ama deli olucam. Soru soruyorum mesajla hep aynı şeyler
1 saat ne konuşuyo acaba ya. Tam aradım bağırıyodum kii ofise birileri geldii.
Hırsımı alamadım gerçekten

Yok tam 1 saat oldu ama deli olucam. Soru soruyorum mesajla hep aynı şeyler
1 saat ne konuşuyo acaba ya. Tam aradım bağırıyodum kii ofise birileri geldii.
Hırsımı alamadım gerçekten
Tatlımm sakin ol çok sinir bozucu bir durum haklısın ama haklıyken haksız duruma düşecek bir şey yapma kızı neden sevmiyordun ?

Tatlımm sakin ol çok sinir bozucu bir durum haklısın ama haklıyken haksız duruma düşecek bir şey yapma kızı neden sevmiyordun ?
Öyle açık açık söyleyemeyeceğim bir sıfatı var benim gözümde desem anlarsınız herhalde. Okul zamanlarındaki gibi değil şimdi ama sevmediğim i,nsanları liste yapsam baş sıralarda yerini alır bende.
Hakim olamıyorum bağırıp çağırdım laf anlatmaya çalışıyo hala bana.
O kadar sinirliyim ki şuan gerçekten

Öyle açık açık söyleyemeyeceğim bir sıfatı var benim gözümde desem anlarsınız herhalde. Okul zamanlarındaki gibi değil şimdi ama sevmediğim i,nsanları liste yapsam baş sıralarda yerini alır bende.
Hakim olamıyorum bağırıp çağırdım laf anlatmaya çalışıyo hala bana.
O kadar sinirliyim ki şuan gerçekten
Anladım tatlım hadi karşılaşıp muhabbet etmeleri normal ama 1 saat oldu diyorsun yinede sakin olmaya çalış kız yapışmıştır muhtemelen

Anladım tatlım hadi karşılaşıp muhabbet etmeleri normal ama 1 saat oldu diyorsun yinede sakin olmaya çalış kız yapışmıştır muhtemelen
Tutmuşmuş..
Konuştukça sinirleniyorum ya konuşmayayım en iyisi daha fazla

Kızlar kadıköyde 2000 lira fiyat veren hatunla konuştum.
Daha doğrusu o bana yazdı. Sırt dekoltesi vs benimkine benzeyen kendi dikimlerini gönderdi. Hatta beğenmezsen kaporanı iade ederim. Garanti veriyorum dedi.
Bu iyi oldu galiba

Back
X