- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Aynenn öyle ama nasip bu işler nasipte varsa çat diye çıkar karşınaevet ya en zor kısmı gerçekten evmiş. diğerlerinde birsürü seçeneğin var sana sadeec seçip beğenmek kalıyor. ama ev öyle değilmiş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynenn öyle ama nasip bu işler nasipte varsa çat diye çıkar karşınaevet ya en zor kısmı gerçekten evmiş. diğerlerinde birsürü seçeneğin var sana sadeec seçip beğenmek kalıyor. ama ev öyle değilmiş![]()
kızzzMerhaba herkese napıyosunuzz?
Çok iyi insanlarmış çok sevdim bakHadi ya iş sana kaldı o zaman inşallah kalır alırsın kuzu .. halacım ve görümcecim![]()
Oooo kimler gelmişş nerdesin kız senMerhaba herkese napıyosunuzz?
sormayın çok yoğundum ofis dışında görüşmelerim vardı hep ancak gelebildimkızzz
nerdesin seen :)
Aaaa geldin mi kaçak neredesin sen?Merhaba herkese napıyosunuzz?
Çok iyi insanlarmış çok sevdim bakAslında iş bana da kalmadı 12lik set mümkünatı yok toparlayamam. İnternetten nehir dalyanı 200e buldum, onu alabilirim 20tl fark oluyor arada. Sadece onu daha çok beğenmiştim
Hahaha ay bayıldım cümleyeeee
Oooo kimler gelmişş nerdesin kız sen
iş yükü diyelim:) ancak gelebildim dışarda gezmekten perişan oldum da geldim hehe özledim siziAaaa geldin mi kaçak neredesin sen?
amanın dur buna hazır değilim henüz durum vahim sıkı dur abdurrahimHahaha ay bayıldım cümleyeeee
Gördüm gördüm çembere alalım da sorgulayalım dur![]()
hadi hoşçakal bari onu demeseydin iyiydikızlar ben servise yetişmem lazım siz sorgulayınTrpst nu
Hahaha alalım vallaHahaha ay bayıldım cümleyeeee
Gördüm gördüm çembere alalım da sorgulayalım dur![]()
Vallahi abdurrahim sıkı mı durur gevşek mi ben bilmem ama biz burada komplo teorileri ürettik durduk ne oldu diye. Habersiz iş gezmelerine gitmiş bir deamanın dur buna hazır değilim henüz durum vahim sıkı dur abdurrahim![]()
Bayrak emin ellerde sıkıntı yokkızlar ben servise yetişmem lazım siz sorgulayınTrpst nu
Hahaha Hanım Hanııııım onu habersiz gitmeden önce düşünecektinamanın dur buna hazır değilim henüz durum vahim sıkı dur abdurrahim![]()
Hahaha alalım valla
Vallahi abdurrahim sıkı mı durur gevşek mi ben bilmem ama biz burada komplo teorileri ürettik durduk ne oldu diye. Habersiz iş gezmelerine gitmiş bir de![]()
haha habersiz iş gezisi hemde bakmayın durumlarda fena geldim biz ayrıldık bayağı bayağı soru yağmuruna başlamadan iyiyim topladımda geldim kendimiBayrak emin ellerde sıkıntı yokGörüşmek üzeree :)