2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hadi ya iş sana kaldı o zaman inşallah kalır alırsın kuzu .. halacım ve görümcecim :KK70:
Çok iyi insanlarmış çok sevdim bak :D Aslında iş bana da kalmadı 12lik set mümkünatı yok toparlayamam. İnternetten nehir dalyanı 200e buldum, onu alabilirim 20tl fark oluyor arada. Sadece onu daha çok beğenmiştim

Çok iyi insanlarmış çok sevdim bak :KK70: Aslında iş bana da kalmadı 12lik set mümkünatı yok toparlayamam. İnternetten nehir dalyanı 200e buldum, onu alabilirim 20tl fark oluyor arada. Sadece onu daha çok beğenmiştim
:D Düz bişey istiyosun dimi, n11 de indirimler vardı ordan bak kuzu belki onlarda uygulanır

Hahaha ay bayıldım cümleyeeee :KK70:
Gördüm gördüm çembere alalım da sorgulayalım dur :KK70:
Hahaha alalım valla :D
amanın dur buna hazır değilim henüz durum vahim sıkı dur abdurrahim:KK70::KK70:
Vallahi abdurrahim sıkı mı durur gevşek mi ben bilmem ama biz burada komplo teorileri ürettik durduk ne oldu diye. Habersiz iş gezmelerine gitmiş bir de :KK12:

Hahaha alalım valla :KK70:

Vallahi abdurrahim sıkı mı durur gevşek mi ben bilmem ama biz burada komplo teorileri ürettik durduk ne oldu diye. Habersiz iş gezmelerine gitmiş bir de :KK12:

Bayrak emin ellerde sıkıntı yok :KK70: Görüşmek üzeree :)
haha habersiz iş gezisi hemde bakmayın durumlarda fena geldim biz ayrıldık bayağı bayağı soru yağmuruna başlamadan iyiyim topladımda geldim kendimi

Back
X