- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar hamaratız yaGünaydınn Hayırlı cumalar :) bende dikiş kutusu aldımm :)
AynennNe kadar hamaratız ya![]()
Şu sıralar en çok yaptığımız şey değil miYa bence çalışanlara özel bi a101 daha yapsınlar iş çıkışı saatinde açılsın haksızlık böyle
Günaydıın :)
Günaydınn Hayırlı cumalar :) bende dikiş kutusu aldımm :)
Makas bile vardı yaAynenniçinde baya bi sürü şey varmış ama iyi oldu
Haklarını yemeyeyim 5 tane kaşık kalmıştıAhaha kesinlikle, yada kota koysunlar ya .biz gidene kadar bir şey kalmıyor![]()
İşlem tamamdır ortakAferin ortakGünaydın bu arada , hayırlı cumalar
Aynen mezuraylada kendimi ölçerimMakas bile vardı yaGerekli ne varsa böyle uğraştırmadı. Normalde lazım olsa bile aklıma gelip de almazdım sağolsunlar toplayıvermişler hepsini
Haklarını yemeyeyim 5 tane kaşık kalmıştıDedim bulurum ya azıcık şuralardan bi arasam altlardan falan çıkar kesin ama ı ıh çıkmadı
![]()
hepiniz güle güle kullanın :) kıskandım şimdi sizi bende mi alsamŞu sıralar en çok yaptığımız şey değil miYa bence çalışanlara özel bi a101 daha yapsınlar iş çıkışı saatinde açılsın haksızlık böyle
Günaydıın :)
:) heyecan doruktaGünaydın kızlar yarın nişaan varr![]()
Ben şu an ölçmek istemiyorumAynen mezuraylada kendimi ölçerim![]()
![]()
Çok heyecanlııGünaydın kızlar yarın nişaan varr![]()
Günaydınlar hayırlı cumalar
hepiniz güle güle kullanın :) kıskandım şimdi sizi bende mi alsamhiç aklımda yokken aklıma sokuyorsunuz
:) heyecan dorukta
Ben şu an ölçmek istemiyorumHer gün eve gidip çiğ börek kızartıyorum
Dün bi kutu dondurma üzerine karamel sos döke döke yedim gidişat vahim
Çok heyecanlııEskiye götürdün beni
3 ay geçmiş yahu daha çok gibi gelmişti
Nasıl durumlar hazırlıklar ?
Yapıyomusun canım hadi hayırlı olsun :)Günaydın kızlar yarın nişaan varr![]()
Bitmesin sindire sindire yaşayın özleniyor o günlerEvett düne kadar yoktu ama bugün heyecanlıyım
Bitti sayılır canım bir iki şey kaldı onları da bugün halledicem 2 saat erken çıkıcam işten çok şükür. Ah bizimde olsun bitsinde rahatlayalım![]()
Bir kutu dondurmaBen şu an ölçmek istemiyorumHer gün eve gidip çiğ börek kızartıyorum
Dün bi kutu dondurma üzerine karamel sos döke döke yedim gidişat vahim
Çok heyecanlııEskiye götürdün beni
3 ay geçmiş yahu daha çok gibi gelmişti
Nasıl durumlar hazırlıklar ?
Nasıll yani almadın mı çok ayıp gerçektenGünaydınlar hayırlı cumalar
hepiniz güle güle kullanın :) kıskandım şimdi sizi bende mi alsamhiç aklımda yokken aklıma sokuyorsunuz
:) heyecan dorukta
Evet her kaşığa karamel sos dökerek hem deBir kutu dondurma![]()
Hey maşallah nasıl yiyosun ay baymıyomuEvet her kaşığa karamel sos dökerek hem deÇiğ börek de demiş miydim
Bir de 1 hafta boyunca her akşam ( akşam diyorum yemek yeme saatim minimum 20.30 olabiliyor)
Keşke baysaHey maşallah nasıl yiyosun ay baymıyomu![]()
![]()
ay gerçekten bir garip hissetim kendimiNasıll yani almadın mı çok ayıp gerçekten![]()
almalısın