2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aynenn :KK70: içinde baya bi sürü şey varmış ama iyi oldu
Makas bile vardı ya :D Gerekli ne varsa böyle uğraştırmadı. Normalde lazım olsa bile aklıma gelip de almazdım sağolsunlar toplayıvermişler hepsini :D
Ahaha kesinlikle, yada kota koysunlar ya .biz gidene kadar bir şey kalmıyor :63:
Haklarını yemeyeyim 5 tane kaşık kalmıştı :D Dedim bulurum ya azıcık şuralardan bi arasam altlardan falan çıkar kesin ama ı ıh çıkmadı :(

Makas bile vardı ya :KK70: Gerekli ne varsa böyle uğraştırmadı. Normalde lazım olsa bile aklıma gelip de almazdım sağolsunlar toplayıvermişler hepsini :KK70:

Haklarını yemeyeyim 5 tane kaşık kalmıştı :KK70: Dedim bulurum ya azıcık şuralardan bi arasam altlardan falan çıkar kesin ama ı ıh çıkmadı :KK43:
Aynen mezuraylada kendimi ölçerim :D :D

Günaydınlar hayırlı cumalar
Şu sıralar en çok yaptığımız şey değil mi :KK70: Ya bence çalışanlara özel bi a101 daha yapsınlar iş çıkışı saatinde açılsın haksızlık böyle :KK70:

Günaydıın :)
hepiniz güle güle kullanın :) kıskandım şimdi sizi bende mi alsam :D hiç aklımda yokken aklıma sokuyorsunuz :D
Günaydın kızlar yarın nişaan varr :KK49::KK49:
:) heyecan dorukta

Aynen mezuraylada kendimi ölçerim :KK70: :KK70:
Ben şu an ölçmek istemiyorum :D Her gün eve gidip çiğ börek kızartıyorum :D Dün bi kutu dondurma üzerine karamel sos döke döke yedim gidişat vahim :D
Günaydın kızlar yarın nişaan varr :KK49::KK49:
Çok heyecanlıı :rolleyes: Eskiye götürdün beni :D 3 ay geçmiş yahu daha çok gibi gelmişti :KK57:
Nasıl durumlar hazırlıklar ?

Günaydınlar hayırlı cumalar

hepiniz güle güle kullanın :) kıskandım şimdi sizi bende mi alsam :KK70: hiç aklımda yokken aklıma sokuyorsunuz :KK70:

:) heyecan dorukta

Evett düne kadar yoktu ama bugün heyecanlıyım :KK45:

Ben şu an ölçmek istemiyorum :KK70: Her gün eve gidip çiğ börek kızartıyorum :KK70: Dün bi kutu dondurma üzerine karamel sos döke döke yedim gidişat vahim :KK70:

Çok heyecanlıı :rolleyes: Eskiye götürdün beni :KK70: 3 ay geçmiş yahu daha çok gibi gelmişti :KK57:

Bitti sayılır canım bir iki şey kaldı onları da bugün halledicem 2 saat erken çıkıcam işten çok şükür. Ah bizimde olsun bitsinde rahatlayalım :rolleyes:

Evett düne kadar yoktu ama bugün heyecanlıyım :KK45:

Bitti sayılır canım bir iki şey kaldı onları da bugün halledicem 2 saat erken çıkıcam işten çok şükür. Ah bizimde olsun bitsinde rahatlayalım :rolleyes:
Bitmesin sindire sindire yaşayın özleniyor o günler :D Her anı aklına kazımaya çalış bak, insanın aklı 10 karış havada oluyor ama mümkün olduğunca dene çok güzeller çünkü :)

Ben şu an ölçmek istemiyorum :KK70: Her gün eve gidip çiğ börek kızartıyorum :KK70: Dün bi kutu dondurma üzerine karamel sos döke döke yedim gidişat vahim :KK70:

Çok heyecanlıı :rolleyes: Eskiye götürdün beni :KK70: 3 ay geçmiş yahu daha çok gibi gelmişti :KK57:
Bir kutu dondurma :KK57:

Back
X