2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hadi bakalım hayırlısı olsun canım koşturduğuna değdi ozaman
Teşekkür ederim canım evet çok şükür :) Baya stresli bi sabah yaşadım ama oldu bitti :)
Sen şimdi böyle anlatınca bi tuhaf hissettim ya ne kadar az zaman kaldı :KK51:
Ay di mi yaa. Bazen inanamıyorum bu günler geçecek de o gün gelecek mi. Bu hazırlıklar bizim mi diye :)
İnşallah herşey gönlümüzce olur hepimizinnnnn :)
Canım çok teşekkür ederim , çok kibarsın..bende deneyip bakıcam, ona göre karar veririm diyorum artık..O yüzden ilk ayakkabıyı alıp, provaya gidip denicem..sonra askılı askısız fotoğraf koyarım buraya da..

Bu arada işlemleri hallettiğine sevindim, 2 eylüldü anlamlı bir gün senin için..benimde kına gecem :p Allah gönlüne göre versin inşallah belki bir sürpriz olur düğünde yaparsın..:21:
Kuzum benim ben teşekkür ederiiim :)
Denersen süper olur . Canlı görmekten daha garantisi yok ne de olsa. Hatta bir de foto çekersin 2. değerlendirmeleri yaparız burda :)

Çok şükür o işleri hallettik kuzu evet. Gerçekten çok anlamlı bi gün. Seneler önce hayal kurduğumuzda o gün evlensek keşke derdik hep. Öyle denk geldi o yüzden 2 kat duygulandım galiba . Ne istediğimi bilsem keşke :)

Teşekkür ederim canım evet çok şükür :) Baya stresli bi sabah yaşadım ama oldu bitti :)

Ay di mi yaa. Bazen inanamıyorum bu günler geçecek de o gün gelecek mi. Bu hazırlıklar bizim mi diye :)

Denersen süper olur . Canlı görmekten daha garantisi yok ne de olsa. Hatta bir de foto çekersin 2. değerlendirmeleri yaparız burda :)

Çok şükür o işleri hallettik kuzu evet. Gerçekten çok anlamlı bi gün. Seneler önce hayal kurduğumuzda o gün evlensek keşke derdik hep. Öyle denk geldi o yüzden 2 kat duygulandım galiba . Ne istediğimi bilsem keşke :)
Aminnn hepimizn inşallah kuzuu :)

Haha evet :KK70: Teşekkür ederim kuzuu :)
Ay ama o kartta 02.09 tarihini görünce çok mutlu oldum yine de ya.
Biz 2008den bu yana o tarihi baya kutsal saymış durumdayız gerçekten :)
Eğer olmazsa da üzülmicem sanırım. Şuan da değilim zaten kartı elime alınca çok mutlu oldum.
Ama şansımı denemeyeceğim anlamına asla gelmez :KK70:

Teşekkür ederim kuzucuuum :)
Ay olmazsa da zorlama ne olacak mis gibi tarih oldu işte :) Ay çok heyecanlıı
Fırın ve bulaşık mak. :KK70: saolsun amca dayı bol bizde :KK70:
Bizde de bol da işte... Hediyeyi alacak olan da akraba değil zaten :D Sağolsunlar akrabadan öteler o ayrı :)
Ben de iki gündür su şişesi elimde geziyorum , :KK53: midem bulandı su içmekten :confused:
Niye sevemiyorum şu suyu ya Allah susuz bırakmasın da şimdi laf söyleyince de kötü hissediyorum :D Ne güzel ama iç su iyidir :)

Evet canım, deneyip burada oylamaya sunmayı düşünüyorum inşallah.. sonuçta mankende ki gibi durmaz bende :)

Bence çok anlamlı bir gün olur senin için, çok stres yapma hayırlısı bakalım..Yeter ki ağız tadıyla olsun düğünlerimiz :21::KK68:

Bizde de bol da işte... Hediyeyi alacak olan da akraba değil zaten :KK70: Sağolsunlar akrabadan öteler o ayrı :)

Niye sevemiyorum şu suyu ya Allah susuz bırakmasın da şimdi laf söyleyince de kötü hissediyorum :KK70: Ne güzel ama iç su iyidir :)

sende iç bence, o çiğ börekler, karamelli dondrurmalar suya ihtiyaç duyar :confused:

H happyNow çok şey kaçırdın ben sabah yine bazı kaçamaklar yaptımm :rolleyes: Hem de senin gibi kendime iç rahatlatıcı sebepler bile hazırladım

Aaaa olmaz öyle sen hiç içmiyosun su benim içimde ne var böyle yaa ben şişeyle içicem yakında
İç zaten bak ne güzel su her şeyin ilacı. Nasıl ayaktayım hala anlamam :D Bazen korkuyorum böbreklerim iflas edecek diye

Yok yok zorlamicam zaten kuzu, Olursa olur olmazsa böyle kalır.
Gerçekten heyecanlandıııım :)
Niye sevemiyorum şu suyu ya Allah susuz bırakmasın da şimdi laf söyleyince de kötü hissediyorum :KK70: Ne güzel ama iç su iyidir :)
Haha sende bendensin demek. Benimde bazen akşama kadar hiç aklıma gelmiyo su sırf aa su içmemiştim dediğim için gidip içiyorum :D Mesela bak bugün de içmemişim hemen içeyim :D
Evet canım, deneyip burada oylamaya sunmayı düşünüyorum inşallah.. sonuçta mankende ki gibi durmaz bende :)

Bence çok anlamlı bir gün olur senin için, çok stres yapma hayırlısı bakalım..Yeter ki ağız tadıyla olsun düğünlerimiz :21::KK68:
Ayy İnşallah kuzuuuu :)
Ayrıca hiiiç öyle düşünme bence çok da yakışacak. Çok zarif bi model seçtin zaten. Fotoyu bekliyoruz heyecanlaa :) Ne zaman deniceksin?

H happyNow sen benim albümümü görmedin kii :KK70:
Ayy nasıl kaçırdım yahu bunu ben! :)
Hepsi çok güzel kuzuu. Pembe olan herşeye bayılmam bir yana senin tost makinan ve çaycını çok sevmiştimm. Gerçekten çok şık duruyolar.
Hepsini güle güle kullan :KK36: Albümün de hayırlı olsun yenilerini ekle haha :D
Çok şey kaçırıyor şu an bi meraklıgil olarak :KK70:
Ayy evet yaaa :D Ama neyseki küçük bir uyarıyla koşuverdim albüme :D
Hadi su iç suu bak ben aldım koca bi bardak başladım :D

Back
X