Teşekkür ederim canım evet çok şükür :) Baya stresli bi sabah yaşadım ama oldu bitti :)Hadi bakalım hayırlısı olsun canım koşturduğuna değdi ozaman
Ay di mi yaa. Bazen inanamıyorum bu günler geçecek de o gün gelecek mi. Bu hazırlıklar bizim mi diye :)Sen şimdi böyle anlatınca bi tuhaf hissettim ya ne kadar az zaman kaldı![]()
İnşallah herşey gönlümüzce olur hepimizinnnnn :)
Kuzum benim ben teşekkür ederiiim :)Canım çok teşekkür ederim , çok kibarsın..bende deneyip bakıcam, ona göre karar veririm diyorum artık..O yüzden ilk ayakkabıyı alıp, provaya gidip denicem..sonra askılı askısız fotoğraf koyarım buraya da..
Bu arada işlemleri hallettiğine sevindim, 2 eylüldü anlamlı bir gün senin için..benimde kına gecemAllah gönlüne göre versin inşallah belki bir sürpriz olur düğünde yaparsın..
![]()
Denersen süper olur . Canlı görmekten daha garantisi yok ne de olsa. Hatta bir de foto çekersin 2. değerlendirmeleri yaparız burda :)
Çok şükür o işleri hallettik kuzu evet. Gerçekten çok anlamlı bi gün. Seneler önce hayal kurduğumuzda o gün evlensek keşke derdik hep. Öyle denk geldi o yüzden 2 kat duygulandım galiba . Ne istediğimi bilsem keşke :)