2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayy nasıl kaçırdım yahu bunu ben! :)
Hepsi çok güzel kuzuu. Pembe olan herşeye bayılmam bir yana senin tost makinan ve çaycını çok sevmiştimm. Gerçekten çok şık duruyolar.
Hepsini güle güle kullan :KK36: Albümün de hayırlı olsun yenilerini ekle haha :KK70:

Ayy evet yaaa :KK70: Ama neyseki küçük bir uyarıyla koşuverdim albüme :KK70:
Hadi su iç suu bak ben aldım koca bi bardak başladım :KK70:
:D :D teşekkür ederim kuzucum

Ayy nasıl kaçırdım yahu bunu ben! :)
Hepsi çok güzel kuzuu. Pembe olan herşeye bayılmam bir yana senin tost makinan ve çaycını çok sevmiştimm. Gerçekten çok şık duruyolar.
Hepsini güle güle kullan :KK36: Albümün de hayırlı olsun yenilerini ekle haha :KK70:

Ayy evet yaaa :KK70: Ama neyseki küçük bir uyarıyla koşuverdim albüme :KK70:
Hadi su iç suu bak ben aldım koca bi bardak başladım :KK70:
Benim yeni kaçamakları hala görmedin tabi ama neyse :D

Benim yeni kaçamakları hala görmedin tabi ama neyse :KK70:
Ayyy inanmıyorum ya ne işler çevirmişsin siz bi sabah yoktum diye :D :D
Şimdi fark ettim zaten eskileri okumaya çalışırkenn.
Ya çok güzel bunlarrr. Kıydın demek paraya :D
Güle güle kullan bebiiiiş :)
Ne kadar ödedin onu de hele :D

Ayyy inanmıyorum ya ne işler çevirmişsin siz bi sabah yoktum diye :KK70: :KK70:
Şimdi fark ettim zaten eskileri okumaya çalışırkenn.
Ya çok güzel bunlarrr. Kıydın demek paraya :KK70:
Güle güle kullan bebiiiiş :)
Ne kadar ödedin onu de hele :KK70:
79 tl:oops: Ya ne zamandır merak ediyordum bu bıcırları zaten. Sonradan markafonide gördüm bu bi işaret dedim ve içmediğim sigara parasıyla almalıyım dedim
Aynen bugün performansı düşük biraz :KK70:
Yorulmuş belli :D
Hahah henüz adapte olamadım o kadar çok konuşmuşsunuz ki :KK70:
Arkadan çevirdiğiniz işler de cabası. Almak için benim yokluğumu mu kolladınız ne :KK70: :KK70:
Hep @Conchiglia verdi gazı örtmenim :KK56: Loto çıkmış da ona

Farkettim :KK70: Ben bişey almadım varolanı güncelledim lütfen :KK70:
Haha olsun sonuçta burada mühim olan benimg elişmeleri kaçırmış olmam. Ne vardı yani ben varken yapsaydın albümüüü :D :D
79 tl:oops: Ya ne zamandır merak ediyordum bu bıcırları zaten. Sonradan markafonide gördüm bu bi işaret dedim ve içmediğim sigara parasıyla almalıyım dedim
Haha nasılda bahane bulmuş kendine .
Ay ben öyle bi bahane uyduramam ona üzüldüm şuan :(
Çok tatlılar ama yaa iyi yaptın sefan olsun :D. Yanlız ben biraz kroyum ya şu ortadaki kısımları ne işe yarıyo. Ordan mı çıkıyo içindeki şey :D :D
ep @Conchiglia verdi gazı örtmenim :KK56: Loto çıkmış da ona
Haha arkadaşınla iyi geçin pixiebelle .. Bi de şey var "o köprüden atlasa sen de mi atlayacaksın bakim he " ? hahah ay bu lafa çok sinir olurdum ben de kullandım oh :D

Yok yok zorlamicam zaten kuzu, Olursa olur olmazsa böyle kalır.
Gerçekten heyecanlandıııım :)

Haha sende bendensin demek. Benimde bazen akşama kadar hiç aklıma gelmiyo su sırf aa su içmemiştim dediğim için gidip içiyorum :KK70: Mesela bak bugün de içmemişim hemen içeyim :KK70:

Ayy İnşallah kuzuuuu :)
Ayrıca hiiiç öyle düşünme bence çok da yakışacak. Çok zarif bi model seçtin zaten. Fotoyu bekliyoruz heyecanlaa :) Ne zaman deniceksin?

:KK73::KK73: çok teşekkür ederim ya , ayakkabımı alıp gitmem lazımmışi, ayakkabı önerisi olan varsa dinliyorum :cool:

@Conchiglia senin dediklerine bakıcam kuzu :KK19:

:KK73::KK73: çok teşekkür ederim ya , ayakkabımı alıp gitmem lazımmışi, ayakkabı önerisi olan varsa dinliyorum :cool:

Yaa benim aklımda ar bi kaç seçenek ama sana görüntüler fazla mı gelir bilemedim.
Bi tanesi gümüş simli önünde pembe kurdelası var.
Bi tanesi sedef simli yine pembe kurdelalı :D
Bir de kpmle pudra olan var o da çok cici
Ay hepsinde bir pembe var farkındayım ama sedefli dediğimin kurdelası değişiyor. Dur bulursam foto göndericem sana

Haha olsun sonuçta burada mühim olan benimg elişmeleri kaçırmış olmam. Ne vardı yani ben varken yapsaydın albümüüü :KK70: :KK70:

Ay ben öyle bi bahane uyduramam ona üzüldüm şuan :KK43:
Çok tatlılar ama yaa iyi yaptın sefan olsun :KK70:. Yanlız ben biraz kroyum ya şu ortadaki kısımları ne işe yarıyo. Ordan mı çıkıyo içindeki şey :KK70: :KK70:

Haha arkadaşınla iyi geçin pixiebelle .. Bi de şey var "o köprüden atlasa sen de mi atlayacaksın bakim he " ? hahah ay bu lafa çok sinir olurdum ben de kullandım oh :KK70:
Çok iyi bir söz gerçekten çok yerinde :D :D söz bir daha seni beklicem eklemelerde :D

Ay ben öyle bi bahane uyduramam ona üzüldüm şuan :KK43:
Çok tatlılar ama yaa iyi yaptın sefan olsun :KK70:. Yanlız ben biraz kroyum ya şu ortadaki kısımları ne işe yarıyo. Ordan mı çıkıyo içindeki şey :KK70: :KK70:
Evett hiç pişman değilim yine olsa yine yaparım :D Olsun kuzu 1 paket az alsan bahane oluşabilir :D
O ortadaki şey şu işe yarıyo pıt diye yukarı kaldırdın mı açılıyo oradan döküyorsn pıt diye kkapanıyor hava geçirmiyor dur video atayım :D Estağfirullah ayrıca ne kıroluğu deli :D

Haha arkadaşınla iyi geçin pixiebelle .. Bi de şey var "o köprüden atlasa sen de mi atlayacaksın bakim he " ? hahah ay bu lafa çok sinir olurdum ben de kullandım oh :KK70:
Evet atlıycam derdim ben :KK12:

Ben vivienne westwood melissaları seviyorum renkli onlara da bakabilirsin :P
Vayyy avyy anında satış :KK70:
:KK53:

Yeni hedefim de bu bulduğum an acımam kıyıcam paraya :D
hbqeygxhomz0ctyjzvbq.webp

Çok iyi bir söz gerçekten çok yerinde :KK70: :KK70: söz bir daha seni beklicem eklemelerde :KK70:
Yaşasıın!! :D Hayır sonra meraktan çılgına dönüyorum bak :D
Evett hiç pişman değilim yine olsa yine yaparım :KK70: Olsun kuzu 1 paket az alsan bahane oluşabilir :KK70:
O ortadaki şey şu işe yarıyo pıt diye yukarı kaldırdın mı açılıyo oradan döküyorsn pıt diye kkapanıyor hava geçirmiyor dur video atayım :KK70: Estağfirullah ayrıca ne kıroluğu deli :KK70:
Yaaa ne sevimliymiş. Aklımıza soktuğun şeylere bak ya hey Allahııım haha :D
Pıt diye diye yapmadığı iş yokmuş resmen bunun ayol :D :D :d
Yeni hedefim de bu bulduğum an acımam kıyıcam paraya :KK70:
Haha ne değişik bi tip kız buu :D Çorbanın içinde yılan var gibi korkarım ben bundan :D :D

Back
X