2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ne zor şartlar altında yazıyorum anladınız dimi :KK70:
Tebrik ettim yerinde olsam kaçardım bilgisayarın başından :D
Haha şahsen ben anladım Allah yardımcın olsun kardeş :KK70: :KK70: :KK70:
Ben baya sessiz kahkaha atmayı öğrendim burada hepinize müteşekkirim :KK70:
O nasıl oluyoo yani hiç mi sessiz bi "kıh kıh kıh" ya da "ıkıkıkıkkq" sesleri çıkmıyo o_O Ben ne biçim gülüyorum ya da :KK57:

Haha şahsen ben anladım Allah yardımcın olsun kardeş :KK70: :KK70: :KK70:
Ben baya sessiz kahkaha atmayı öğrendim burada hepinize müteşekkirim :KK70:

Tebrik ettim yerinde olsam kaçardım bilgisayarın başından :KK70:

O nasıl oluyoo yani hiç mi sessiz bi "kıh kıh kıh" ya da "ıkıkıkıkkq" sesleri çıkmıyo o_O Ben ne biçim gülüyorum ya da :KK57:
:D :D teşekkür ederim kardeşler sizler için dayanıyorum :D

Tebrik ettim yerinde olsam kaçardım bilgisayarın başından :KK70:

Bazen kaçıyo tabi ama kahkaha atan bi insanın videosunu sessiz izlerken düşün hahah :D
Görüntü aynen o. Ağız açık ama ses yok :D

Yo yoo bu benim değil sizlerin başarısı :KK70:
Burda takılmadan önce ben de diğer insanlar gibi gülüyordum ama artık her şey bambaşka , beni sizler yarattınız :KK70: :KK70:
Yani tabi çok mütevazi olduğumdan kendimle övünmek istemiyorum ama anladın sen :)

Kızlar Allah neşenizi artırsın:nazar:
bizde çalısalım.siz gůlün:KK61:

Hahah usenmedim minibusteym falan dinlemedim girdim baktim.
O nedir arkadas ya :KK70: girtlagini skarim ben o elti adayinin hahaha
Senin yoruma yorum yapamicam zaten :KK70: :KK70:
Doğruya doğru ama şimdi başka ne denir ki bi de kazık kadar kadın 30 küsür yaşında evliymiş :D

Artik benimde bir dikiş kutum var taaaammiiii :))))) her dikisimde sizi hatilricam kızlar :) hemen albüme ekliyorum. Ayrıca kahvaltı takımında geldi :))
Gün yapıcaz kızım ya :KK70: Dünkü fikrini uygulayalım diyoruz hep beraber toplanıp evdekileri söküp söküp dikicez, ama curlygirl curlygirl katılamıycak çünkü o almamışş :KK56: (Ben bugün kendimi uyuz ilkokul çocukları gibi hissediyorum :KK70: Hep saçımı böyle topladım diye bence)

Hahaha ay sen beni öldüreceksin bence :KK70: :KK70:
curlygirl curlygirl neden uyumsuzluk yapıyosun , neden almadın sen de? Ben de değişik bir öğretmen olmaya karar verdim bugün :KK70:

Yok yok bilemedim sen mi yoksa pixiebelle mi öldürecek beni acaba :KK70:
Dikiş kutusunu nereye koyacağını düşünen başka biri varmı acabaa ? Hahahh :KK70:

Back
X