2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Haha ay hayır ona bahane yok bende :KK70: Çünkü ben de çok istiyorum bunu ama yapamıyorum :KK43:
Bunun için sadece tesellim var . O da şöyle "önce evimizi dizelim, eksiklerimizi tamamlayalım da balayı öncesi çook güzel bi alılveriş yapıcam" :KK70: Bence bunu ilke edinmemiz gerek :)
Kızın gelin ayakkabısı alması lazım o yüzden dedim :D
Alışveriş yapacak param kalmadı ya onun ezikliği var galiba üstümde :)
HAhaaha yerken iyi oluyor da sonrası pek sevimli değil gerçekten :)

Haha işte ben bi poşet karıştırsam annem hemen kurcamala şunlarıııı diye sesleniveriyor :KK70: Çok şanslısın karıştır gönlüncee :KK70:

Haha ay hayır ona bahane yok bende :KK70: Çünkü ben de çok istiyorum bunu ama yapamıyorum :KK43:
Bunun için sadece tesellim var . O da şöyle "önce evimizi dizelim, eksiklerimizi tamamlayalım da balayı öncesi çook güzel bi alılveriş yapıcam" :KK70: Bence bunu ilke edinmemiz gerek :)

Evet evett yazıcam sana şimdi . Dün sordum ben topuk boyunu istediğimiz gibi ayarlayabilirmiyiz diye, kaç cm isterseniz yapılır dedi. Özel yapılıyor neticede.

Haha ay o çok iyiymiş valla :KK70:

Ben instagramdan bulmuştum BAkırköydeymiş yerii kuzu 150 liraydı hemi de yaa. Seninkiii?

bende blogda bir gelinin ayakkabısını beğenmiştim. nette buldum firmayı yeri üsküdardaymış..ama fiyat 150.300 arası değişiyor.

bende blogda bir gelinin ayakkabısını beğenmiştim. nette buldum firmayı yeri üsküdardaymış..ama fiyat 150.300 arası değişiyor.
O da fena değilmiş, nasıl bişeydi. Ben şuan bir ona bakıyorum bir buna net bir model belirleyemedim :D
Aslında aklımda model vardı ama şuanki gelinliğimle ters düşer diye düşündüm.

Kızın gelin ayakkabısı alması lazım o yüzden dedim :KK70:

HAhaaha yerken iyi oluyor da sonrası pek sevimli değil gerçekten :)

Evet ya, ay başını getirirsem ne ala :) borç ödemek hiç benlik değil ya, kredi kartı bu yaşıma kadar hiç kullanmamıştım o_O borcum bitsin kapatıcam ya

Back
X