- 20 Mart 2015
- 320
- 144
- 18
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hım sanırım burada daha kimse halı aayışına girmedi oyüzden yardımcı olamadık. sen netten araştırma yapsana. sonra sende bize yardımcı olursuncurlygirl salona krem rengi hali alacagim bizim odun kalitesiz hali almis geri verdim
hangi marka hali alalim.![]()
Zamanın var aslında ama al sen yinede :) eksik ne kaldıki zati
curlygirl salona krem rengi hali alacagim bizim odun kalitesiz hali almis geri verdim
hangi marka hali alalim.![]()
Kızın gelin ayakkabısı alması lazım o yüzden dedimHaha ay hayır ona bahane yok bendeÇünkü ben de çok istiyorum bunu ama yapamıyorum
Bunun için sadece tesellim var . O da şöyle "önce evimizi dizelim, eksiklerimizi tamamlayalım da balayı öncesi çook güzel bi alılveriş yapıcam"Bence bunu ilke edinmemiz gerek :)
HAhaaha yerken iyi oluyor da sonrası pek sevimli değil gerçekten :)Alışveriş yapacak param kalmadı ya onun ezikliği var galiba üstümde :)
Ayy hahah gelin ayakkabısını da balayından önce alıversin canım nolacak . Hepp aynı sıralamayla gidilmez kiKızın gelin ayakkabısı alması lazım o yüzden dedim![]()
Bitmiş bitmiş kalmamış valla :)Çok şükür pek bir şey kalmadı galiba benim..
Yatak, günlük yemek takımı, günlük çatal bıçak, banyo takımı :) bunlar en acilleri olanlar
Haha işte ben bi poşet karıştırsam annem hemen kurcamala şunlarıııı diye sesleniveriyorÇok şanslısın karıştır gönlüncee
Haha ay hayır ona bahane yok bendeÇünkü ben de çok istiyorum bunu ama yapamıyorum
Bunun için sadece tesellim var . O da şöyle "önce evimizi dizelim, eksiklerimizi tamamlayalım da balayı öncesi çook güzel bi alılveriş yapıcam"Bence bunu ilke edinmemiz gerek :)
Evet evett yazıcam sana şimdi . Dün sordum ben topuk boyunu istediğimiz gibi ayarlayabilirmiyiz diye, kaç cm isterseniz yapılır dedi. Özel yapılıyor neticede.
Haha ay o çok iyiymiş valla
Ben instagramdan bulmuştum BAkırköydeymiş yerii kuzu 150 liraydı hemi de yaa. Seninkiii?
O da fena değilmiş, nasıl bişeydi. Ben şuan bir ona bakıyorum bir buna net bir model belirleyemedimbende blogda bir gelinin ayakkabısını beğenmiştim. nette buldum firmayı yeri üsküdardaymış..ama fiyat 150.300 arası değişiyor.
Kızın gelin ayakkabısı alması lazım o yüzden dedim
HAhaaha yerken iyi oluyor da sonrası pek sevimli değil gerçekten :)
O da fena değilmiş, nasıl bişeydi. Ben şuan bir ona bakıyorum bir buna net bir model belirleyemedim
Aslında aklımda model vardı ama şuanki gelinliğimle ters düşer diye düşündüm.
Bitmiş bitmiş kalmamış valla :)
Yoo sürekli paylaşıyoruz burda link, gönder sen gönderLinki koysam reklama girer mi ki?
Yoo sürekli paylaşıyoruz burda link, gönder sen gönder![]()
Düşündükçe çıkıyo ben düşünmüyorumYani ben öyle sanıyor da olabilirim :) Beyaz eşya yok mesela, buzdolabı ve çamaşır makinesi, bi de tv sehpası almamız lazım..
Amaan o fark etmez . Dee sen hangi modeli beğendin çok model var burdaa
Düşündükçe çıkıyo ben düşünmüyorumben daha yeni hallettim onları