2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Toplu cevap yapayım .p

Kol detayı resimdeki gibi olacak, normalde capri kol dantelli istiyordum ama adana çok sıcak o yüzden vazgeçtim :)
Beğendiniz dimi ya :)
Kol kısmı böyle olacaksa daha güzel kuzu, ben de kollarını sevdim özellikle çünkü :)
Beğendik tabii kii, artık kendikini gönder bidahaki sefere:)

evet kuzum :)
Amiinn hepimize inşallah..

Herşey için ayrı yorum istiyorum banane :KK70:
ozaman detaylı yazım :D gelinliği kollu daha çok sevdim hep söylüyorum bu kolları seviyorum. üstüne oturunca dahada güzel duracak. bindallıyı beğendim ne abartı ne sade :) hatta acaba annem dikebilirmi diye bile düşündüm :D el mumları mendillerin ve nedime taçlarına gelince gayet güzel ve hoşlar. sanırım bir dağıtılacak kınaların kaldı. onları göremedim çünkü fotoğraflarda.

Kol kısmı böyle olacaksa daha güzel kuzu, ben de kollarını sevdim özellikle çünkü :)
Beğendik tabii kii, artık kendikini gönder bidahaki sefere:)

Evet bende :D :D
İnşallah ya dikilsin de :D

Beğendim ben ne zamana dikiliyo merak ederim ben bitince nasıl olcak diye :)

Ay bende çok merak ediyorum gideceğim zamanı ben seçecem haber verecem normalde pazar günleri kapalılar ama iş yerinden izin almamak için pazar gidecem açacaklar onlarda,
Kilo veririm diye biraz uzun zaman sonra gideyim diyorum da bakalım :) dayanabilirsem

:)) 14 ayar kuzum takacağım ve bozmayacağım tek şey o yüzden zevkime göre aldım :KK70:
Sanki diğerlerini almamışım gibi dedim hahahahhah
ay seti yeni farkettim ben :) çok güzel. nekadara aldınız :oops: bende bunun benzerini görmüştüm. o beyaz taş gibi duran yerleri renkliydi biri kırmızı altın biri yeşil altın beyaz altın falan çok hoş duruyordu böyle diyince siz hayal edemediniz biliyorum ama gerçekten güzeldi :D

Evet bende :KK70: :KK70:
İnşallah ya dikilsin de :KK70:

Ay bende çok merak ediyorum gideceğim zamanı ben seçecem haber verecem normalde pazar günleri kapalılar ama iş yerinden izin almamak için pazar gidecem açacaklar onlarda,
Kilo veririm diye biraz uzun zaman sonra gideyim diyorum da bakalım :) dayanabilirsem
Arkasını ipli yaptırsaydın canm o zaman kilo verip alınca sıkıntı olmuyo

:)) 14 ayar kuzum takacağım ve bozmayacağım tek şey o yüzden zevkime göre aldım :KK70:
Sanki diğerlerini almamışım gibi dedim hahahahhah
İçine sinmesi güzel :) İyi günlerde tak inşallah
ay seti yeni farkettim ben :) çok güzel. nekadara aldınız :oops: bende bunun benzerini görmüştüm. o beyaz taş gibi duran yerleri renkliydi biri kırmızı altın biri yeşil altın beyaz altın falan çok hoş duruyordu böyle diyince siz hayal edemediniz biliyorum ama gerçekten güzeldi :KK70:
Edemedim cidden :D

ay seti yeni farkettim ben :) çok güzel. nekadara aldınız :oops: bende bunun benzerini görmüştüm. o beyaz taş gibi duran yerleri renkliydi biri kırmızı altın biri yeşil altın beyaz altın falan çok hoş duruyordu böyle diyince siz hayal edemediniz biliyorum ama gerçekten güzeldi :KK70:
Hahah ay böyle bazı şeyler anlatılamıyor ne yazık kii :D

ozaman detaylı yazım :KK70: gelinliği kollu daha çok sevdim hep söylüyorum bu kolları seviyorum. üstüne oturunca dahada güzel duracak. bindallıyı beğendim ne abartı ne sade :) hatta acaba annem dikebilirmi diye bile düşündüm :KK70: el mumları mendillerin ve nedime taçlarına gelince gayet güzel ve hoşlar. sanırım bir dağıtılacak kınaların kaldı. onları göremedim çünkü fotoğraflarda.

Yorumun için çok saol kuzum :) bindallıyı görünce bittim zaten başka bakmadım baktıklarımı beğenemedim :D annen dikebilir bence :)
Kuzum dağıtmalık kına da aldııkk o da var albümde bak yaa tam bakmadın demeeeeeekkkkkk :)
:KK70: :KK70: Ya aslında 8 ayar ve 14 ayar varmış 8 daha uygun dediler yani arasında bin lira oynuyo ama :KK51:

8 ayar görmedim hiç :) sen hangisini beğenirsen ona bak kuzum :)

3500 dü ama indirimli aldık canım :)
Harbi hayal edemedimmmm :D

Yorumun için çok saol kuzum :) bindallıyı görünce bittim zaten başka bakmadım baktıklarımı beğenemedim :KK70: annen dikebilir bence :)
Kuzum dağıtmalık kına da aldııkk o da var albümde bak yaa tam bakmadın demeeeeeekkkkkk :)

8 ayar görmedim hiç :) sen hangisini beğenirsen ona bak kuzum :)

3500 dü ama indirimli aldık canım :)
Harbi hayal edemedimmmm :KK70:
kuzu dağıtmalık kınaların albümde yokye :D tepsi sepet var ama kına yok :D

Back
X