Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Poff bi de o var dimii , haklısııınBiz c.tesi çalışanlar napalım![]()
Haha yarama dokundunuz gardaşşşayy nasıl saydı hemen![]()
![]()
benim profil resmi yoktu zaten ya ama nedense gri bişi olmuşKuzum profil resmin nerdeeee
Evet ya napalım biz hı
benim profil resmi yoktu zaten ya ama nedense gri bişi olmuş![]()
çok ısrar ettin kırmıyımEvet soru işareti koymuşlar![]()
Evett ben deeekesme tahtasına bayıldımm :)
Uygun ama sırf tabak için o farkı koymalarına uyuz oldum 100tl fazla veririm başka yerden alırım1499 uygun aslında
Kesinlikle katılıyorum orada beni kaybettilerUlen güzel tabak farkı 500 liramıymış yani. Az çakal değiller he !
Boşver ya sen kendi takımını kendin oluşturursun artık başka bişey çıkmazsa.
Ayrıca mor minişler çok tatlı , diğer ekmek kesme şeysi de öylee. The company diye bi yer vardı oranın ürünlerine benzettim![]()
Teşekkür ederimmm :)Baktım canım çok tatlılar :) perşembe sendromu![]()
![]()
Ayyyy giremedim nasıl giriliyor buna hahahhahahahah![]()
![]()
![]()
Her şeyde pollyannasın bi bu konuda tutuyor damarınHaha benim o Perşembe sendromlu.
Yok giremezsin zaten zorlama, ben de de olmuyo. Pollyanna bunlar mübarek![]()
Hep beraber kınayalım bence500 lira bir tek tabak için çok fazla yaa kınadım şuan esseyiÇok cici aldıkların güle güle kullan yaa ben senin çkb takımını şuan görüyorumm çok güzelmiş nerden aldıınn nettenmi canım
Pembesinede ayrı bi bayıldım malzemesi ne bunu kuzu )Evett ben deee
Uygun ama sırf tabak için o farkı koymalarına uyuz oldum 100tl fazla veririm başka yerden alırım
Kesinlikle katılıyorum orada beni kaybettilerAma tahtayı esseden aldım
Evet oranın ürünlerine benziyor gerçekten, aksesuar zamanı talan etmeyi planlıyorum
Teşekkür ederimmm :)
Her şeyde pollyannasın bi bu konuda tutuyor damarın
Hep beraber kınayalım bence
Ayy teşekkür ederimm n11den aldım anneler günü indiriminden faydalandım. Emsanın sitesinde 350tlydi, ben 260a aldım![]()
Minik tencereler mi? Teflon onlar, öyle sosluk, yemek ısıtmalık şirin şirin dursun dedikPembesinede ayrı bi bayıldım malzemesi ne bunu kuzu )
Askıları bitirmişiniz baya bayaKızlaar annem a101 ganimetleriyle dönmüş çok cicişler, resim yüklüyorum hemen![]()
Yokk kesme tahtası pembesinide görmüştüm de malzemesini merak ettim :)Minik tencereler mi? Teflon onlar, öyle sosluk, yemek ısıtmalık şirin şirin dursun dedik![]()
Evet ya annem erken gitti ama şimdiden az kalmışlarAskıları bitirmişiniz baya bayaçok cicicler
İyi yapmış :) akşama kalıcakmı bana bakalımEvet ya annem erken gitti ama şimdiden az kalmışlarNormalde 2 paket alacaktı dayanamamış
![]()
çok ısrar ettin kırmıyım![]()
Kızlaar annem a101 ganimetleriyle dönmüş çok cicişler, resim yüklüyorum hemen![]()
Heheh bakmadım desemYokk kesme tahtası pembesinide görmüştüm de malzemesini merak ettim :)
Ooo anneni tebrik ediyorum kuzuKızlaar annem a101 ganimetleriyle dönmüş çok cicişler, resim yüklüyorum hemen![]()
Kalır inşallah ya, cici cici dolabımıza koyarızİyi yapmış :) akşama kalıcakmı bana bakalım![]()
Teşekkür ederimm ay ilk defa torpilli gibi hissettim kendimi. Senin yerine koşturan biri olması güzelmiş yorulmuşum şunu alayım bunu bulayım derdindenOhh maşallah kuzum çok cicilerr gerçekten
Güle güle kullan canım çok karlı olmuşEvett ben deee
Uygun ama sırf tabak için o farkı koymalarına uyuz oldum 100tl fazla veririm başka yerden alırım
Kesinlikle katılıyorum orada beni kaybettilerAma tahtayı esseden aldım
Evet oranın ürünlerine benziyor gerçekten, aksesuar zamanı talan etmeyi planlıyorum
Teşekkür ederimmm :)
Her şeyde pollyannasın bi bu konuda tutuyor damarın
Hep beraber kınayalım bence
Ayy teşekkür ederimm n11den aldım anneler günü indiriminden faydalandım. Emsanın sitesinde 350tlydi, ben 260a aldım![]()
Aman olsun ya bi süre idare eder en azından. Zaten sadece bluz falan asılacak fazla ağırlık vermeyince sorun olmaz diye düşündüm ama kısmetOoo anneni tebrik ediyorum kuzu
Askılardan bize de bıraksaymış, çok tatlılaaarr
Gerçi onlardan şuan kullanıyorum cortlamışlardı ama kullanıldığı kadar artık![]()
Eveet kaçırma derimGüle güle kullan canım çok karlı olmuş
Ay bu askılar çok cici ya söyleyeyim de anneme alsın bana da![]()