2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kesme tahtasına bayıldımm :)
Evett ben deee :D
1499 uygun aslında
Uygun ama sırf tabak için o farkı koymalarına uyuz oldum 100tl fazla veririm başka yerden alırım :KK12:
Ulen güzel tabak farkı 500 liramıymış yani. Az çakal değiller he !
Boşver ya sen kendi takımını kendin oluşturursun artık başka bişey çıkmazsa.
Ayrıca mor minişler çok tatlı , diğer ekmek kesme şeysi de öylee. The company diye bi yer vardı oranın ürünlerine benzettim :KK70:
Kesinlikle katılıyorum orada beni kaybettiler :KK12: Ama tahtayı esseden aldım :D Evet oranın ürünlerine benziyor gerçekten, aksesuar zamanı talan etmeyi planlıyorum :D
Baktım canım çok tatlılar :) perşembe sendromu :KK70: :KK70: :KK70:

Ayyyy giremedim nasıl giriliyor buna hahahhahahahah :KK70: :KK70: :KK70:
Teşekkür ederimmm :)
Haha benim o Perşembe sendromlu.
Yok giremezsin zaten zorlama, ben de de olmuyo. Pollyanna bunlar mübarek :KK70:
Her şeyde pollyannasın bi bu konuda tutuyor damarın :D
500 lira bir tek tabak için çok fazla yaa kınadım şuan esseyi :KK45: Çok cici aldıkların güle güle kullan yaa ben senin çkb takımını şuan görüyorumm çok güzelmiş nerden aldıınn nettenmi canım
Hep beraber kınayalım bence En Büyük KK
Ayy teşekkür ederimm n11den aldım anneler günü indiriminden faydalandım. Emsanın sitesinde 350tlydi, ben 260a aldım :KK48:

Evett ben deee :KK70:

Uygun ama sırf tabak için o farkı koymalarına uyuz oldum 100tl fazla veririm başka yerden alırım :KK12:

Kesinlikle katılıyorum orada beni kaybettiler :KK12: Ama tahtayı esseden aldım :KK70: Evet oranın ürünlerine benziyor gerçekten, aksesuar zamanı talan etmeyi planlıyorum :KK70:

Her şeyde pollyannasın bi bu konuda tutuyor damarın :KK70:

Ayy teşekkür ederimm n11den aldım anneler günü indiriminden faydalandım. Emsanın sitesinde 350tlydi, ben 260a aldım :KK48:
Pembesinede ayrı bi bayıldım malzemesi ne bunu kuzu )

Evett ben deee :KK70:

Kesinlikle katılıyorum orada beni kaybettiler :KK12: Ama tahtayı esseden aldım :KK70: Evet oranın ürünlerine benziyor gerçekten, aksesuar zamanı talan etmeyi planlıyorum :KK70:

Her şeyde pollyannasın bi bu konuda tutuyor damarın :KK70:

Güle güle kullan canım çok karlı olmuş :KK36:
Ay bu askılar çok cici ya söyleyeyim de anneme alsın bana da :rolleyes:

Ooo anneni tebrik ediyorum kuzu :KK70:
Askılardan bize de bıraksaymış, çok tatlılaaarr
Gerçi onlardan şuan kullanıyorum cortlamışlardı ama kullanıldığı kadar artık :KK70:
Aman olsun ya bi süre idare eder en azından. Zaten sadece bluz falan asılacak fazla ağırlık vermeyince sorun olmaz diye düşündüm ama kısmet :D

Back
X