2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydın kızlar hayırlı kandiller :)

Dün ilk gelinli provam vardı kalıp oluşturuldu kilo verme alma durumu için haziran 19'a bir randevum daha var sonra dantel seçicem. Arkası ipli olmadığı için biraz riskli kilo verme alma durumu bakalım nasıl olacak

Dün ilk gelinli provam vardı kalıp oluşturuldu kilo verme alma durumu için haziran 19'a bir randevum daha var sonra dantel seçicem. Arkası ipli olmadığı için biraz riskli kilo verme alma durumu bakalım nasıl olacak
Randevunun geç olması iyi olmuş canım dediğin gibi kilo alıp verme durumu olursa düzelir kalıbı görünce bile heycanlanıyo insan dimi :)

Ayy ayy ne günlerdi be! :KK70: Ben de 1 yıl önce Eylül ayında oradaydım hahah :KK70: Ne igüzelde bi kaçamaktı oo ah ahh! :KK70:
Yaa bi de aniden olunca ayrı güzel geliyor :D Benim finallerden 1 hafta önceydi, teslim etmem gereken maketler ve bitirme projem vardı ayrıca bir de çalışıyordum, işten gelir gelmez makete oturup sabaha kadar maket yapıp ertesi gün işe gittim falan sonra gelsin tatilcikler (paracıklarr paracıklar katlansın hep paracıklar :D:D allahım bilinç altımdan nefret ettim).
Alıcam şimdi olmasada :KK70: gir gir tatil güzeldir Allahım senelerdir tatil yapmıyorum resmen :KK70:
Ama yıllar sonra yapılmayan tatil üzerine tatil daha kıymetli geliyor bak geçen sene tecrübe ettim doya doya yaşarsın o hissi :D

Allah seni napmasın :D
Haha geçen yazın bodrum hitiydi bu resmen :KK70: :KK70:
Ay hangisine taktın ben de bikaç gündür 2 şarkıya takmış vaziyetteyim de :KK70:
Hepimizin içinde bi bodrum kaçamağı varmış da haberimiz yokmuş :D

Ayy hadi gözün aydınn çok meraktayım ama nasıl olacak acabaa :rolleyes: Düğmeli mi yaptırıyorsun ben de çok beğeniyorum onlarıı
Randevunun geç olması iyi olmuş canım dediğin gibi kilo alıp verme durumu olursa düzelir kalıbı görünce bile heycanlanıyo insan dimi :)
Ne güzeldir ya :KK36:

Kızlarr bunun giriş müziği çok iyi değil mi salona giriş içinn. Bulamadım neydi çok tanıdık geliyor ama bulamıyorum. Gerçi ben başka şarkı buldum onunla girebilirim diye düşünüyorum ama bu da çok güzell

Ayy çok heyecanlı di miiii?
Of benimde ipli olmayacak o durum riskli evet. Ama gelinlçim hiçbişey olmaz verirsen de hallederiz dedi. Ama pek vermem taraftarı değilmiş :D
Yaa bi de aniden olunca ayrı güzel geliyor :KK70: Benim finallerden 1 hafta önceydi, teslim etmem gereken maketler ve bitirme projem vardı ayrıca bir de çalışıyordum, işten gelir gelmez makete oturup sabaha kadar maket yapıp ertesi gün işe gittim falan sonra gelsin tatilcikler (paracıklarr paracıklar katlansın hep paracıklar :KK70::KK70: allahım bilinç altımdan nefret ettim).
Hahaha off o parantez içini okumayaydım iyiydi :D
İyi gelmez mi yaa, tatil için yaşıyorum ben zaten resmen. O da olmasa hiçbir manası yok :D
Hepimizin içinde bi bodrum kaçamağı varmış da haberimiz yokmuş :KK70:
Ay evet resmeeen :D

Yaa bi de aniden olunca ayrı güzel geliyor :KK70: Benim finallerden 1 hafta önceydi, teslim etmem gereken maketler ve bitirme projem vardı ayrıca bir de çalışıyordum, işten gelir gelmez makete oturup sabaha kadar maket yapıp ertesi gün işe gittim falan sonra gelsin tatilcikler (paracıklarr paracıklar katlansın hep paracıklar :KK70::KK70: allahım bilinç altımdan nefret ettim).

Ama yıllar sonra yapılmayan tatil üzerine tatil daha kıymetli geliyor bak geçen sene tecrübe ettim doya doya yaşarsın o hissi :KK70:

Allah seni napmasın :KK70:

Hepimizin içinde bi bodrum kaçamağı varmış da haberimiz yokmuş :KK70:
:D :D inşallah böyle yirmidört saat gezesim var :D

Ayy bunu dün arkadaşım gönderdi bana ilk kez dün dinlediiim.
Bi an düğünde slayt için kullanılır mı diye düşünmüştüm. Ama o düşünceyle dinleyince yanık geldi :KK70: Yoksa çook sevdim ben deeee
:D :D bende yenilerde duydum hoşuma gitti ayy daha müzik seçimleri var dimi yaa napıcam hiç bilmiyorum ki :KK51:

:KK70: :KK70: bende yenilerde duydum hoşuma gitti ayy daha müzik seçimleri var dimi yaa napıcam hiç bilmiyorum ki :KK51:
İşte dün bahsettiğim detaylarda boğulma hissi tam olarak buydu kuzu :D :D Bunları düşünesim de gelmiyo yaa , bi düşünmeye başlasam ona da takıcam kafayı biliyorumm
Kızlarr bunun giriş müziği çok iyi değil mi salona giriş içinn. Bulamadım neydi çok tanıdık geliyor ama bulamıyorum. Gerçi ben başka şarkı buldum onunla girebilirim diye düşünüyorum ama bu da çok güzell
Eveet güzelmiiş. Bulunur bu. Bi program var ya dinletiyosun şıp diye buluyo :D

Yaaa bunu biliyorum ama bende bulamadım bunu çok güzelll :)

Hahaha yaa sabah sabah nişanlı bey in gönderdiğine bakın :D

11258152_10153271277459089_2056096573544862743_n.webp

İşte dün bahsettiğim detaylarda boğulma hissi tam olarak buydu kuzu :KK70: :KK70: Bunları düşünesim de gelmiyo yaa , bi düşünmeye başlasam ona da takıcam kafayı biliyorumm

Eveet güzelmiiş. Bulunur bu. Bi program var ya dinletiyosun şıp diye buluyo :KK70:
Yok cicim hepsini denedim bulmadı, yoksa bu kadar delirmezdim ya neler yaptım arattım ama yok yok yok. Yakında dizi yapımcılarına mail atıcam o olacak :D Dedektiflik yeteneklerimden şüphe ettim. Tabi şarkıyı bulmak adına o kadar çok dinledim ki sıkılmaya başladım o yüzden başka şarkı buldum ve hiç dinlemeyi düşünmüyorum, umarım çok yerde düğünde çalmaz duya duya bıkmam çünkü duygusu çok hoş geldi

Yaa sorma hiçbişey yok ortada daha ama heyecanlandırıyor :-)
Ayy hadi gözün aydınn çok meraktayım ama nasıl olacak acabaa :rolleyes: Düğmeli mi yaptırıyorsun ben de çok beğeniyorum onlarıı

Ne güzeldir ya :KK36:
Sormaa bende çok merak ediyorum sonucu:rolleyes:
Evet yarısı fermuar olacak birazda düğme şimdilik öyle duruyor. İpli hoşuma gitmiyor artık
Ayy çok heyecanlı di miiii?
Of benimde ipli olmayacak o durum riskli evet. Ama gelinlçim hiçbişey olmaz verirsen de hallederiz dedi. Ama pek vermem taraftarı değilmiş :KK70:

Hahaha off o parantez içini okumayaydım iyiydi :KK70:
İyi gelmez mi yaa, tatil için yaşıyorum ben zaten resmen. O da olmasa hiçbir manası yok :KK70:

Ay evet resmeeen :KK70:

Benimki de verme dedi güzel olmuyormuş çok zayıf gelin :rolleyes:

Back
X