Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haha geçen yazın bodrum hitiydi bu resmenSabah sabah çok iyiayy bende günlerdir taktım bi şarkıya onu dinliyorum
bu :)Haha geçen yazın bodrum hitiydi bu resmen![]()
Ay hangisine taktın ben de bikaç gündür 2 şarkıya takmış vaziyetteyim de![]()
Randevunun geç olması iyi olmuş canım dediğin gibi kilo alıp verme durumu olursa düzelir kalıbı görünce bile heycanlanıyo insan dimi :)Günaydın kızlar hayırlı kandiller :)
Dün ilk gelinli provam vardı kalıp oluşturuldu kilo verme alma durumu için haziran 19'a bir randevum daha var sonra dantel seçicem. Arkası ipli olmadığı için biraz riskli kilo verme alma durumu bakalım nasıl olacak
Yaa bi de aniden olunca ayrı güzel geliyorAyy ayy ne günlerdi be!Ben de 1 yıl önce Eylül ayında oradaydım hahah
Ne igüzelde bi kaçamaktı oo ah ahh!
![]()
Ama yıllar sonra yapılmayan tatil üzerine tatil daha kıymetli geliyor bak geçen sene tecrübe ettim doya doya yaşarsın o hissiAlıcam şimdi olmasadagir gir tatil güzeldir Allahım senelerdir tatil yapmıyorum resmen
![]()
Hepimizin içinde bi bodrum kaçamağı varmış da haberimiz yokmuşHaha geçen yazın bodrum hitiydi bu resmen![]()
Ay hangisine taktın ben de bikaç gündür 2 şarkıya takmış vaziyetteyim de![]()
Ayy hadi gözün aydınn çok meraktayım ama nasıl olacak acabaaGünaydın kızlar hayırlı kandiller :)
Dün ilk gelinli provam vardı kalıp oluşturuldu kilo verme alma durumu için haziran 19'a bir randevum daha var sonra dantel seçicem. Arkası ipli olmadığı için biraz riskli kilo verme alma durumu bakalım nasıl olacak
Ne güzeldir yaRandevunun geç olması iyi olmuş canım dediğin gibi kilo alıp verme durumu olursa düzelir kalıbı görünce bile heycanlanıyo insan dimi :)
Ayy çok heyecanlı di miiii?Günaydın kızlar hayırlı kandiller :)
Hahaha off o parantez içini okumayaydım iyiydiYaa bi de aniden olunca ayrı güzel geliyorBenim finallerden 1 hafta önceydi, teslim etmem gereken maketler ve bitirme projem vardı ayrıca bir de çalışıyordum, işten gelir gelmez makete oturup sabaha kadar maket yapıp ertesi gün işe gittim falan sonra gelsin tatilcikler (paracıklarr paracıklar katlansın hep paracıklar
allahım bilinç altımdan nefret ettim).
Ay evet resmeeenHepimizin içinde bi bodrum kaçamağı varmış da haberimiz yokmuş![]()
Yaa bi de aniden olunca ayrı güzel geliyorBenim finallerden 1 hafta önceydi, teslim etmem gereken maketler ve bitirme projem vardı ayrıca bir de çalışıyordum, işten gelir gelmez makete oturup sabaha kadar maket yapıp ertesi gün işe gittim falan sonra gelsin tatilcikler (paracıklarr paracıklar katlansın hep paracıklar
allahım bilinç altımdan nefret ettim).
Ama yıllar sonra yapılmayan tatil üzerine tatil daha kıymetli geliyor bak geçen sene tecrübe ettim doya doya yaşarsın o hissi
Allah seni napmasın
Hepimizin içinde bi bodrum kaçamağı varmış da haberimiz yokmuş![]()
Ayy bunu dün arkadaşım gönderdi bana ilk kez dün dinlediiim.
Bi an düğünde slayt için kullanılır mı diye düşünmüştüm. Ama o düşünceyle dinleyince yanık geldiYoksa çook sevdim ben deeee
Sıcacık hava, her yerde dondurma satan yerler, deniz kokusu, hatta güneş losyonu kokusu, gece çıkılan sahil yürüyüşleri hafif üşümeler, sorumluluktan uzak![]()
inşallah böyle yirmidört saat gezesim var
![]()
İşte dün bahsettiğim detaylarda boğulma hissi tam olarak buydu kuzu![]()
bende yenilerde duydum hoşuma gitti ayy daha müzik seçimleri var dimi yaa napıcam hiç bilmiyorum ki
![]()
Eveet güzelmiiş. Bulunur bu. Bi program var ya dinletiyosun şıp diye buluyoKızlarr bunun giriş müziği çok iyi değil mi salona giriş içinn. Bulamadım neydi çok tanıdık geliyor ama bulamıyorum. Gerçi ben başka şarkı buldum onunla girebilirim diye düşünüyorum ama bu da çok güzell
Kızlarr bunun giriş müziği çok iyi değil mi salona giriş içinn. Bulamadım neydi çok tanıdık geliyor ama bulamıyorum. Gerçi ben başka şarkı buldum onunla girebilirim diye düşünüyorum ama bu da çok güzell
ne güzel anlatıyosun yaSıcacık hava, her yerde dondurma satan yerler, deniz kokusu, hatta güneş losyonu kokusu, gece çıkılan sahil yürüyüşleri hafif üşümeler, sorumluluktan uzak![]()
Yok cicim hepsini denedim bulmadı, yoksa bu kadar delirmezdim ya neler yaptım arattım ama yok yok yok. Yakında dizi yapımcılarına mail atıcam o olacakİşte dün bahsettiğim detaylarda boğulma hissi tam olarak buydu kuzu![]()
Bunları düşünesim de gelmiyo yaa , bi düşünmeye başlasam ona da takıcam kafayı biliyorumm
Eveet güzelmiiş. Bulunur bu. Bi program var ya dinletiyosun şıp diye buluyo![]()
Randevunun geç olması iyi olmuş canım dediğin gibi kilo alıp verme durumu olursa düzelir kalıbı görünce bile heycanlanıyo insan dimi :)
Sormaa bende çok merak ediyorum sonucuAyy hadi gözün aydınn çok meraktayım ama nasıl olacak acabaaDüğmeli mi yaptırıyorsun ben de çok beğeniyorum onlarıı
Ne güzeldir ya![]()
Ayy çok heyecanlı di miiii?
Of benimde ipli olmayacak o durum riskli evet. Ama gelinlçim hiçbişey olmaz verirsen de hallederiz dedi. Ama pek vermem taraftarı değilmiş
Hahaha off o parantez içini okumayaydım iyiydi
İyi gelmez mi yaa, tatil için yaşıyorum ben zaten resmen. O da olmasa hiçbir manası yok
Ay evet resmeeen![]()