2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

nasıl bişeydiki merak ettim :)
Temsili bi resim koydum :D
Haha ne yapayım koz verdiler elime ben de kullandım. Zaten çok üzülmüştüm işimi halledemicem diye , gün doğdu yani :KK70:
E yer veren ablanın da yerine oturmuşluğum var valla :KK70: Ama ben yok teşekkürler dedim kadın ısrarla kalktı. Ben de inicek demek ki diye oturdum ama ben ondan önce inmiştim :KK70:
Öyle kuzu haklısın aksatmamak gerek. Kalp önemli gerçekten, beni en korkutan şey o
Ay çok komik yaa :D:D Acaba hiç öyle birilerine yer vermişliğimiz var mıdır ki merak ettim :D
Yaaa buna ölücem hahah :KK70:
Nasıl bir delisin sen acabaa? :KK70:
Yaparım bilirsin :KK76:

İkeada çok güzel masalar var oraya bakabilirsin canım bende balkonuma alıcam kış bahçemeee :) ordan bakmıştım hoşuma gitmişti modeller
Kış bahçesi mii ya ne güzell :KK36:
Haha isyaan :KK70:

Yaaa bayılıyorum bunlaraa! Ne güzelsiniz ne güzelsiniiiiiiizzz
Fazla güzeller
Aaaa bunları biliyorum çok güzelmiş bu da :)
Çiçekli bir balkona yaraşır cinsten. çiçek yetiştiremediğimi saymazsak tabi, eve gelen çiçek ne yazık ki uzun soluklu olamıyor. Konuşun diyorlar konuşuyorum güneş ister diyorlar hava ister diyorlar balkonda hava alıyoruz yok anacım yok büyümüyor ölüp gidiyor. Çiçekler beni sevmiyor :(

Fazla güzeller

Çiçekli bir balkona yaraşır cinsten. çiçek yetiştiremediğimi saymazsak tabi, eve gelen çiçek ne yazık ki uzun soluklu olamıyor. Konuşun diyorlar konuşuyorum güneş ister diyorlar hava ister diyorlar balkonda hava alıyoruz yok anacım yok büyümüyor ölüp gidiyor. Çiçekler beni sevmiyor :KK43:
Ne konuşuyosun ama kimbilir çiçekle?
Ben onu merak ettim şuan hahaha :D

Kış bahçenmi var kız :) çok severim kış bahçesini ikea ya bakimm bi ivit :)
Henüz yok kış bahçesine çevrilecek bir balkonum var şuan sadece :rolleyes:

Fazla güzeller

Çiçekli bir balkona yaraşır cinsten. çiçek yetiştiremediğimi saymazsak tabi, eve gelen çiçek ne yazık ki uzun soluklu olamıyor. Konuşun diyorlar konuşuyorum güneş ister diyorlar hava ister diyorlar balkonda hava alıyoruz yok anacım yok büyümüyor ölüp gidiyor. Çiçekler beni sevmiyor :KK43:

Benimde öyle elimde çiçek büyümüyor bazıların elinden olmazmış :KK43: Çiçeğe dert anlatmıyorsun dimiii :rolleyes:

Övgüler yağdırıyorum canım allah allah ne konuşucam :KK12:
Açmazsan senin çiçeklerini koparır koparır yerim demiyoruz herhalde :KK12:
Haha yok canım demiyosundur herhalde.
Herkesten beklerim de senden asla! :D
Ben çok uğraşmadım gerçi ama bend e beceremiyorum. Görüntüsünü seviyorum , öylece kalsa ne olur sanki :KK12:
Benimde öyle elimde çiçek büyümüyor bazıların elinden olmazmış :KK43: Çiçeğe dert anlatmıyorsun dimiii :rolleyes:
Anaam bizde o ellerdenmiyiz acaba :D
Annem toprağı alıyo çiçek çıkıyo içinden desem yeri yani :D
Nasıl oluyoda ölmüş bitmiş çiçek annemde tekrar açıveriyo anlamıyorum hiç . Kıskandım annemiii

Fazla güzeller

derdini mi anlatıyosun öyleyse ondan ölüyodur :D

Herkesten beklerim de senden asla! :KK70:
Ben çok uğraşmadım gerçi ama bend e beceremiyorum. Görüntüsünü seviyorum , öylece kalsa ne olur sanki :KK12:

Anaam bizde o ellerdenmiyiz acaba :KK70:
Annem toprağı alıyo çiçek çıkıyo içinden desem yeri yani :KK70:
Nasıl oluyoda ölmüş bitmiş çiçek annemde tekrar açıveriyo anlamıyorum hiç . Kıskandım annemiii
Ayy ne güzel ya annen büyütüp sana versin :rolleyes:
Benim annemin elinden de olmuyor demek ki bizim aile de sorun var çiçekler sevmiyor bizi :rolleyes:

Herkesten beklerim de senden asla! :KK70:

Anaam bizde o ellerdenmiyiz acaba :KK70:
Annem toprağı alıyo çiçek çıkıyo içinden desem yeri yani :KK70:
Ay evet ya annelerde mi büyüyor acaba bir tek. Kıskanıyorum resmen ya çiçekli insanları. Bizi ancak süs çiçek paklar galiba. Ne yapsak düğünlere gidip kaptığımız buketlerle mi süslesek evi :confused: Kafamda deli sorular
Ozaman şımarıyor demekkiii :confused:
O zaman diğer taktiğe geçeyim, azıcık gözü korksun açmazsa ne olacağını bilsin.
İnanmıyor ya :KK12:

Back
X