- 10 Kasım 2010
- 5.254
- 5.157
- 398
Bi kerede alın ama yaolmazki böyle
Bende düşünüyorum ben bu topiğe birşey yazmadım nasıl alıntı alınmış diye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi kerede alın ama yaolmazki böyle
Temsili bi resim koydumnasıl bişeydiki merak ettim :)
Ay çok komik yaaHaha ne yapayım koz verdiler elime ben de kullandım. Zaten çok üzülmüştüm işimi halledemicem diye , gün doğdu yani
E yer veren ablanın da yerine oturmuşluğum var vallaAma ben yok teşekkürler dedim kadın ısrarla kalktı. Ben de inicek demek ki diye oturdum ama ben ondan önce inmiştim
Öyle kuzu haklısın aksatmamak gerek. Kalp önemli gerçekten, beni en korkutan şey o
Yaparım bilirsinYaaa buna ölücem hahah
Nasıl bir delisin sen acabaa?![]()
Aaaa bunları biliyorum çok güzelmiş bu da :)
Haha ay bilmem ki, İnşallah yoktur yaniiiAy çok komik yaaAcaba hiç öyle birilerine yer vermişliğimiz var mıdır ki merak ettim
![]()
Bilmem miiiiiYaparım bilirsin![]()
Kış bahçenmi var kız :) çok severim kış bahçesini ikea ya bakimm bi ivit :)İkeada çok güzel masalar var oraya bakabilirsin canım bende balkonuma alıcam kış bahçemeee :) ordan bakmıştım hoşuma gitmişti modeller
Kış bahçesi mii ya ne güzellİkeada çok güzel masalar var oraya bakabilirsin canım bende balkonuma alıcam kış bahçemeee :) ordan bakmıştım hoşuma gitmişti modeller
Fazla güzellerHaha isyaan
Yaaa bayılıyorum bunlaraa! Ne güzelsiniz ne güzelsiniiiiiiizzz
Çiçekli bir balkona yaraşır cinsten. çiçek yetiştiremediğimi saymazsak tabi, eve gelen çiçek ne yazık ki uzun soluklu olamıyor. Konuşun diyorlar konuşuyorum güneş ister diyorlar hava ister diyorlar balkonda hava alıyoruz yok anacım yok büyümüyor ölüp gidiyor. Çiçekler beni sevmiyorAaaa bunları biliyorum çok güzelmiş bu da :)
Ne konuşuyosun ama kimbilir çiçekle?Kış bahçesi mii ya ne güzell
Fazla güzeller
Çiçekli bir balkona yaraşır cinsten. çiçek yetiştiremediğimi saymazsak tabi, eve gelen çiçek ne yazık ki uzun soluklu olamıyor. Konuşun diyorlar konuşuyorum güneş ister diyorlar hava ister diyorlar balkonda hava alıyoruz yok anacım yok büyümüyor ölüp gidiyor. Çiçekler beni sevmiyor![]()
Övgüler yağdırıyorum canım allah allah ne konuşucamNe konuşuyosun ama kimbilir çiçekle?
Ben onu merak ettim şuan hahaha![]()
Açmazsan senin çiçeklerini koparır koparır yerim demiyoruz herhaldeNe konuşuyosun ama kimbilir çiçekle?
Ben onu merak ettim şuan hahaha![]()
Henüz yok kış bahçesine çevrilecek bir balkonum var şuan sadeceKış bahçenmi var kız :) çok severim kış bahçesini ikea ya bakimm bi ivit :)
Kış bahçesi mii ya ne güzell
Fazla güzeller
Çiçekli bir balkona yaraşır cinsten. çiçek yetiştiremediğimi saymazsak tabi, eve gelen çiçek ne yazık ki uzun soluklu olamıyor. Konuşun diyorlar konuşuyorum güneş ister diyorlar hava ister diyorlar balkonda hava alıyoruz yok anacım yok büyümüyor ölüp gidiyor. Çiçekler beni sevmiyor![]()
HAhahah hayırrBenimde öyle elimde çiçek büyümüyor bazıların elinden olmazmışÇiçeğe dert anlatmıyorsun dimiii
![]()
Övgüler yağdırıyorum canım allah allah ne konuşucam![]()
Haha yok canım demiyosundur herhalde.Açmazsan senin çiçeklerini koparır koparır yerim demiyoruz herhalde![]()
Anaam bizde o ellerdenmiyiz acabaBenimde öyle elimde çiçek büyümüyor bazıların elinden olmazmışÇiçeğe dert anlatmıyorsun dimiii
![]()
Ozaman şımarıyor demekkiiiHAhahah hayırrOnun bir pilemses olduğunu söylüyorum yalnızca
![]()
HohohohoHAhahah hayırrOnun bir pilemses olduğunu söylüyorum yalnızca
![]()
Ayy bakış açısı işte çok güldüm buna , bahaneye bak hahahaOzaman şımarıyor demekkiii![]()
derdini mi anlatıyosun öyleyse ondan ölüyodurKış bahçesi mii ya ne güzell
Fazla güzeller
Ayy ne güzel ya annen büyütüp sana versinHaha yok canım demiyosundur herhalde.
Herkesten beklerim de senden asla!![]()
Ben çok uğraşmadım gerçi ama bend e beceremiyorum. Görüntüsünü seviyorum , öylece kalsa ne olur sanki
Anaam bizde o ellerdenmiyiz acaba
Annem toprağı alıyo çiçek çıkıyo içinden desem yeri yani
Nasıl oluyoda ölmüş bitmiş çiçek annemde tekrar açıveriyo anlamıyorum hiç . Kıskandım annemiii
Ayy bakış açısı işte çok güldüm buna , bahaneye bak hahaha![]()
Ne güzelll orda ne güzel çay kahve içilir kahvaltı yapılırHenüz yok kış bahçesine çevrilecek bir balkonum var şuan sadece
Benimde öyle elimde çiçek büyümüyor bazıların elinden olmazmışÇiçeğe dert anlatmıyorsun dimiii
![]()
Ay evet ya annelerde mi büyüyor acaba bir tek. Kıskanıyorum resmen ya çiçekli insanları. Bizi ancak süs çiçek paklar galiba. Ne yapsak düğünlere gidip kaptığımız buketlerle mi süslesek eviHaha yok canım demiyosundur herhalde.
Herkesten beklerim de senden asla!![]()
Ben çok uğraşmadım gerçi ama bend e beceremiyorum. Görüntüsünü seviyorum , öylece kalsa ne olur sanki
Anaam bizde o ellerdenmiyiz acaba
Annem toprağı alıyo çiçek çıkıyo içinden desem yeri yani
Nasıl oluyoda ölmüş bitmiş çiçek annemde tekrar açıveriyo anlamıyorum hiç . Kıskandım annemiii
O zaman diğer taktiğe geçeyim, azıcık gözü korksun açmazsa ne olacağını bilsin.Ozaman şımarıyor demekkiii![]()
İnanmıyor yaHohohoho![]()
![]()
![]()