2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aaa beğenmedin miiii. Olsun o zaman zaten direkt kestirdiğine göre öyle bir ihtimal yok demektir. Önemli olan içine hangisinin sindiği kuzucum , güle güle giy :)

Yani istersem ekler ama saçma olur , çünkü tekrar orjinal haline dönecekti..Hem kollu olup ön tarafını kapattırsam çok boğar diye düşündük, çünkü kollu halinde yaka kısmı baya derin oluyor .. Teşekkür ederim canım, hepimiz inşallah

Giyerken de öyleydim, satış danışmanına da söyleniyorum , ben hep straplez istiyorum da kollarım iri bilmem ne :KK57: söylememdeki amaç ne bende çözemedim, biri gaza getirsin diye bekliyordum sanırım :KK53: nişanlımda bu halini beğendi, inşallah pişman olmam :KK53:

ben en çok kollusunu beğenmiştim ama bunun son hali de çok güzel olmuş üstüne tam oturmuş.gayet güzel görünüyosun pişman olucağın bişey yok canım.kafanı karıştırma hiç :) bende de aynı sorun var omuzlarım geniş kollarım biraz şişman.senin burda gayet iyi görünüyo ama.

ben en çok kollusunu beğenmiştim ama bunun son hali de çok güzel olmuş üstüne tam oturmuş.gayet güzel görünüyosun pişman olucağın bişey yok canım.kafanı karıştırma hiç :) bende de aynı sorun var omuzlarım geniş kollarım biraz şişman.senin burda gayet iyi görünüyo ama.

Evet ilk denediğim büyük bedendi ya bende çok panik oldum aslında, çünkü çok kaba duruyordu ilk denediğimde..şimdi bu tam oturdu..Canım düşük kol belki güzel durabilirdi ama o da çok rahatsız oluyormuş..Senin var mı aklında bir model?

Kızlar bende dün perde baktım hepsi istediğim gibi resim çekmedim unuttum bir daha ki gidişimde çekicem. Hepsi benim hesabımla dikim ücretiyle beraber 750 ye falan geliyor ama içinde güneşlikler yok ve küçük odam hariç nasıl sizce :KK64:

Kızlar bende dün perde baktım hepsi istediğim gibi resim çekmedim unuttum bir daha ki gidişimde çekicem. Hepsi benim hesabımla dikim ücretiyle beraber 750 ye falan geliyor ama içinde güneşlikler yok ve küçük odam hariç nasıl sizce :KK64:
Perde için gayet iyi gibi geldi bana ya

ooffff ne pahalı ya ben perdeyi hiç hesap etmemiştim heralde :KK42:

Bence gayet iyi canım fiyatı

Perde için gayet iyi gibi geldi bana ya
Fiyatlar metre hesabıyla uygun aslında ama totalde fazla gibi ne bileyim küçük oda ve güneşliklerle 1000i geçer herhalde. Amma çoğu insan 2000 3000lerden bahsediyor ucu açık anlamadım :KK64:
ooffff ne pahalı ya ben perdeyi hiç hesap etmemiştim heralde :KK42:

Daha bunun halısı var :KK43:

Bence gayet iyi canım fiyatı

Mrs Pink Mrs Pink ' e dediğim gibi anlamıyorum pek bu işlerden ama seçtiklerim çok içime sindi bir iki mağazaya daha baktım onlar daha yüksek fiyatlıydı

Çok uygunmuşş nerde diktirdin kaç oda var :)

Çok uygunmuşş nerde diktirdin kaç oda var :)
Karşıyakada barışık perde'den fiyat aldım annem daha önce hep ordan yaptırdı. Bu 2 oda için fiyat yatak odası için seçtiğimin metresi biraz pahalı 85 tl ama eni fazlaymış sanırım 45e falan gelmiş oluyormuş metresi aman karışık işler işte :KK53:

Giyerken de öyleydim, satış danışmanına da söyleniyorum , ben hep straplez istiyorum da kollarım iri bilmem ne :KK57: söylememdeki amaç ne bende çözemedim, biri gaza getirsin diye bekliyordum sanırım :KK53: nişanlımda bu halini beğendi, inşallah pişman olmam :KK53:
Senin içine başından beri bu sinmişti, onca kişiye rağmen hala daha aklından şaşmadıysa kesinlikle istediğin buymuş derim, içine sine sine giyersin istediğin gibi oldu sonuçta :)
Haha olabilir part time takılırz buralardaa :KK70:
Mantıklı aslında fazla mesai harcıyoruz zaten :D
Ay fotoğraf unutulur muu diycem ama benim de kargom ptesi geldi fotoğraf çekmeyi unuttum :D
Perde işi bu kadar pahalı mıymış ya o_O Neyse babam tekstil işinde ona hallettiririm artık :P

Senin içine başından beri bu sinmişti, onca kişiye rağmen hala daha aklından şaşmadıysa kesinlikle istediğin buymuş derim, içine sine sine giyersin istediğin gibi oldu sonuçta :)

Mantıklı aslında fazla mesai harcıyoruz zaten :KK70:

Ay fotoğraf unutulur muu diycem ama benim de kargom ptesi geldi fotoğraf çekmeyi unuttum :KK70:
Perde işi bu kadar pahalı mıymış ya o_O Neyse babam tekstil işinde ona hallettiririm artık :p
Yaa gördünmüü sende unutmuşsun :KK12: Hemen bekliyoruzz eve gidince çek :-)
Eveet pahalıymış valla hatta bu ucuz haliymiş :KK70:

Karşıyakada barışık perde'den fiyat aldım annem daha önce hep ordan yaptırdı. Bu 2 oda için fiyat yatak odası için seçtiğimin metresi biraz pahalı 85 tl ama eni fazlaymış sanırım 45e falan gelmiş oluyormuş metresi aman karışık işler işte :KK53:
İki oda içinde gayet iyi salon genelde çok tutar çünkü fonlu mu seçtin ne renk seçtin :D benim kafamda herşey net aslında bi perdeciye gitmek lazım :D

Back
X