2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Her işte bir hayır vardır canım baksana inatla olmuyor razı ol artık kaderine :-) Senin düğünün nasıl olacaktı ki kır düğünü değilmiydi

Ölçü almadan sakın hareket etme canım ben çok uğraştım salonum için. Küçük eşyalar seçersen ferah oluyor çok koyu renklerde seçme tadından yenmez ozaman :-) Hayırlısı olsunn:KK68:
koyu lacivert diyordum ama seninkileirn rengi çok hoşuma gitti senin gibi bakabilriim :KK37:

Ev gayet güzel tertemiz dolaplar falan fiyatıda çok uygun iyi denk gelmiş kuzu :) mutfagın baya geniş büyük bi masa konulur oraya 2+1 mi
evet canım fiyat acayip iyi oldu biizm için. imkanı yok bu fiyata istediğim muhittte bulamazdık. evin içi yenilenmiş beni tek düşündüren dışıydı zaten. artık dışına gözümü kapadım sadece içiyle ilgileneceğim :oops: 2+1 canım evet ama işte salon küçük olduğundan diğer taraf yemek odası olarak kullanınca 1+1 gibi düşünücez :D

Bak tabiii :KK36: Koyu lacivert alırsan beyazla kombin yapmalısın bence berjer ve tv ünitesi beyaz olursa çok güzel olur ama çabuk kirlenebilir berjer :-)
bri mağazada görmüştüm laciveret koltuğa lacivert yeşilli berjer yapmışlardı harika druyordu ama işte mekan küçük olunca boğabilir.

evet canım fiyat acayip iyi oldu biizm için. imkanı yok bu fiyata istediğim muhittte bulamazdık. evin içi yenilenmiş beni tek düşündüren dışıydı zaten. artık dışına gözümü kapadım sadece içiyle ilgileneceğim :oops: 2+1 canım evet ama işte salon küçük olduğundan diğer taraf yemek odası olarak kullanınca 1+1 gibi düşünücez :KK70:
Dışını bence hiç takma kafana çünkü bu yeni yasaya göre artık her evin dışına mantolama falan yapıp yenileniyo :) diğer oda yemek odası sadece masa takımı konsol olucak anladım :) bu arada benim mutfaktaki alt kapaklarda böyleydi işte :)

bri mağazada görmüştüm laciveret koltuğa lacivert yeşilli berjer yapmışlardı harika druyordu ama işte mekan küçük olunca boğabilir.
Evet kapatır kesinlikle en kötü krem yapmalısın yani bir yerden açmalısın laciverti canım. Eğer o renk almaya kalkarsan pudrada olabilir

Dışını bence hiç takma kafana çünkü bu yeni yasaya göre artık her evin dışına mantolama falan yapıp yenileniyo :) diğer oda yemek odası sadece masa takımı konsol olucak anladım :) bu arada benim mutfaktaki alt kapaklarda böyleydi işte :)
senin mutfak ankastresi buzdolabın siyah ama dimi nasıl duruyor ikisi beraber

Her işte bir hayır vardır canım baksana inatla olmuyor razı ol artık kaderine :-) Senin düğünün nasıl olacaktı ki kır düğünü değilmiydi
bencede kaderine razı ol artık haha :KK70:
Hahah haklısınız kuzular.
Cidden bi hayır var sanırım. Bi türlü denk gelmedi. @blisss kuzucum hayır düğün salonda . Kına açık alanda olacak.
Biz de nikahı orada yapmaya karar verdik sanırım

arkadaş zaten evden önce almıştı eşyaları o yüzden çok uygun olmadı sanırım. ilk böyle koymuştuk ama sonra oda değiştirip L şeklinde koydu daha güzel ferah oldu alan. mutfak için haklısın ya bak ben o masrafı düşünmemiştim hihihi :KK70: salona orta sehpayı ben çok seviyorum ama bu salonda uygun olurmu ki bilemedim
L olursa sehpa önüne koyulur olur bence. Biraz daha yaşam alanı katıyor o yüzden seviyorum ben :)

Hahah haklısınız kuzular.
Cidden bi hayır var sanırım. Bi türlü denk gelmedi. @blisss kuzucum hayır düğün salonda . Kına açık alanda olacak.
Biz de nikahı orada yapmaya karar verdik sanırım
Hmm anladım canım çok mantıklı olur bence benim kuzenimin öyle olmuştu kınası açık alanda düğün gibiydi çokta güzeldi

Hmm anladım canım çok mantıklı olur bence benim kuzenimin öyle olmuştu kınası açık alanda düğün gibiydi çokta güzeldi
Aaa bi örnek duymam çok iyi oldu vallahi.
Şimdi bi fikir daha geldi aklıma ya :KK70: hepiniz dinleyin curlygirl curlygirl greenandblue greenandblue H happy__ @Conchiglia ve diğer kuzular
Bizim yıldönümümüz 2 eylül diye nikahı o güne almıştık. Ama kına 3 eylüldeydi.
Diyorum kii kınayı da 2 eylül çarşamba yapsam da nikahımız da otomatik olarak o gün olsa nasıl olur?
Yani çarşamba nikah ve kına. Cumartesi düğün?
Şimdi beyaz elbise ve çiçekli taç modellerine bakıcam bi de o çıktı başıma :KK70:

Daha eve götürmedik buzdolabını ama inanıyorum güzel olucak :KK70: üst dolaplarda beyaz benim :)
inş güzel olur canımcım :) bende şimdi mutfak kesinleştiğine göre beyaz alıcam. ben büyük fırın almayı düşünmüyorum. başka evde sorun olur çoğu ev ankastreli artık diye. çamarşıla bulaşığı mutfağa koyucam. daha sonra ufak börekçilerden almayı düşünüyorum.

Ayy sinirlerim bozuldu heralde şu an olan hiçbişeye sinirlenmiyorum :D eve usta gelcekti gelemiyomuş normalde benim bunu takıp sinirlenmem lazım ama nedense hiç tepki vermiyorum :KK51:

Aaa bi örnek duymam çok iyi oldu vallahi.
Şimdi bi fikir daha geldi aklıma ya :KK70: hepiniz dinleyin curlygirl curlygirl greenandblue greenandblue H happy__ @Conchiglia ve diğer kuzular
Bizim yıldönümümüz 2 eylül diye nikahı o güne almıştık. Ama kına 3 eylüldeydi.
Diyorum kii kınayı da 2 eylül çarşamba yapsam da nikahımız da otomatik olarak o gün olsa nasıl olur?
Yani çarşamba nikah ve kına. Cumartesi düğün?
Şimdi beyaz elbise ve çiçekli taç modellerine bakıcam bi de o çıktı başıma :KK70:
On numara beş yıldız olur :)

Back
X