2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hahah :KK70:
Ay o bişey demez yeterki ben bir karar vereyim sonrasında da söylenmeyeyim diye gözümün içine bakıyo resmen :KK70:
Ona kınada nikah garip gelmişti tabi annesi söyleyince. Ama alışır yani biz tamam dedikten sonra sorun yok :KK70:
Diğer aile fertlerinin de fikrini alıcam tabi. Sizden okey çıktı. Bi kaç arkadaşıma sordum hemen onlar da sizinle aynı fikirdelerdi.
Herkes aynı şeyi söylerse mekanın atrihini değiştirmek kalacak geriye.
Belediyeyi aradım o tarihte problem yok olur dedi.

Aayy sen dekolteyi sormuşsun ben olaya takıldım ya şuan :KK70:
O dekoletden nefret edecek tabi kii!
Tam bir dekolte düşmanı beni deli ediyo :KK70: :KK70:

Senin kafa orada tabi normal :KK70: İnşallah istediğin gibi ayarlayabilirsin kuzum
Dekolte evet sorun olabiliyor zaman zaman bizde de :-)

Aaa bi örnek duymam çok iyi oldu vallahi.
Şimdi bi fikir daha geldi aklıma ya :KK70: hepiniz dinleyin @curlygirl greenandblue greenandblue H happy__ @Conchiglia ve diğer kuzular
Bizim yıldönümümüz 2 eylül diye nikahı o güne almıştık. Ama kına 3 eylüldeydi.
Diyorum kii kınayı da 2 eylül çarşamba yapsam da nikahımız da otomatik olarak o gün olsa nasıl olur?
Yani çarşamba nikah ve kına. Cumartesi düğün?
Şimdi beyaz elbise ve çiçekli taç modellerine bakıcam bi de o çıktı başıma :KK70:

Bence on numara olur , kınamızda aynı gün oldu :KK19:

Senin kafa orada tabi normal :KK70: İnşallah istediğin gibi ayarlayabilirsin kuzum
Dekolte evet sorun olabiliyor zaman zaman bizde de :-)
Ay inşallah kuzu ya. Bu da olmazsa evlenmekten vazgeçebilirim hiiiç şaşmayın :D
Dekolte içinde bazen kızıyorum ama bir yandan da haklı tabii..
Tatildeyken sorun yaşamıyo olmamız da haklılığının kanıtı :D

Ben takmıyorum su anda nişanlım takıyo rolleri değiştik :KK70:
En güzeli azıcık da onlar uğraşsın canım :21:
Fırtına öncesi sessizlik de olabilir mi :KK70:
Yok yok sakin kal hiiç gerek yok öyle patlamalara :KK48:
İkeadaki şu üzeri camlı sehpalar varya bilindik model onları çok seviyorum ben ya :)
Her bütçeye uygun ürünleri var ben de onu seviyorum :)
Aayy sen dekolteyi sormuşsun ben olaya takıldım ya şuan :KK70:
O dekoletden nefret edecek tabi kii!
Tam bir dekolte düşmanı beni deli ediyo :KK70: :KK70:
Hangi erkek değil söyle bana :D

Ay inşallah kuzu ya. Bu da olmazsa evlenmekten vazgeçebilirim hiiiç şaşmayın :KK70:
Dekolte içinde bazen kızıyorum ama bir yandan da haklı tabii..
Tatildeyken sorun yaşamıyo olmamız da haklılığının kanıtı :KK70:

Yaşadığın yere göre değişiyor bence izmir çok rahat bir şehir mesela kimse yadırgamaz giydiklerini tabi sınırı aşmadan olacak. Tatilde zaten bir zahmet karışmasınlar :KK70:

Yaşadığın yere göre değişiyor bence izmir çok rahat bir şehir mesela kimse yadırgamaz giydiklerini tabi sınırı aşmadan olacak. Tatilde zaten bir zahmet karışmasınlar :KK70:
Evet yaşadığımız yerle alakalı kesinlikle. O da örnek verirlen izmir de olsak tamam daa.. der mesela :D
İşte oturduğumuz yerle de alakalı. Saçma sapan insanlar dolu. Zaten ben de giyemiyorum o yüzden ..
Neyse artık bu şekil idare ediyoruz yıllardır. Biraz ben biraz o idare ediyoruz birbirimizi :D

Evet yaşadığımız yerle alakalı kesinlikle. O da örnek verirlen izmir de olsak tamam daa.. der mesela :KK70:
İşte oturduğumuz yerle de alakalı. Saçma sapan insanlar dolu. Zaten ben de giyemiyorum o yüzden ..
Neyse artık bu şekil idare ediyoruz yıllardır. Biraz ben biraz o idare ediyoruz birbirimizi :KK70:

O saçma insanlar her yerde valla oyüzden dikkatli olmakta fayda var.
Ayy kadını tekrar arayınca haber ver hemen bize :rolleyes:

O saçma insanlar her yerde valla oyüzden dikkatli olmakta fayda var.
Ayy kadını tekrar arayınca haber ver hemen bize :rolleyes:
Ayy hemen haber vericiğim biraz bekleyeyim de :D
:KK70::KK70: ahaa çok doğru, birbirimiz ile kıyaslama yapalım :KK55:
Evet liste yap hemen ne aldın ne almadın haha :D
anammm davatiye var dimi , ayy panik oldum :KK57::KK17: Mrs Pink Mrs Pink önce seni alalım kuzu :cool:
Ayy baksana benim tarihler çorba oldu , önde olmak senin hakkın :D :D

Back
X