- 13 Mayıs 2015
- 4.421
- 1.835
- 63
Aayy sen dekolteyi sormuşsun ben olaya takıldım ya şuanSen sevdinde nişanlın ne diyecek acaba
Bilinçaltına bak sen çağırmışsın bak![]()

O dekoletden nefret edecek tabi kii!
Tam bir dekolte düşmanı beni deli ediyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aayy sen dekolteyi sormuşsun ben olaya takıldım ya şuanSen sevdinde nişanlın ne diyecek acaba
Bilinçaltına bak sen çağırmışsın bak![]()
Hahah
Ay o bişey demez yeterki ben bir karar vereyim sonrasında da söylenmeyeyim diye gözümün içine bakıyo resmen
Ona kınada nikah garip gelmişti tabi annesi söyleyince. Ama alışır yani biz tamam dedikten sonra sorun yok
Diğer aile fertlerinin de fikrini alıcam tabi. Sizden okey çıktı. Bi kaç arkadaşıma sordum hemen onlar da sizinle aynı fikirdelerdi.
Herkes aynı şeyi söylerse mekanın atrihini değiştirmek kalacak geriye.
Belediyeyi aradım o tarihte problem yok olur dedi.
Aayy sen dekolteyi sormuşsun ben olaya takıldım ya şuan
Tam bir dekolte düşmanı beni deli ediyo![]()
![]()
Aaa bi örnek duymam çok iyi oldu vallahi.
Şimdi bi fikir daha geldi aklıma yahepiniz dinleyin @curlygirl
greenandblue H happy__ @Conchiglia ve diğer kuzular
Bizim yıldönümümüz 2 eylül diye nikahı o güne almıştık. Ama kına 3 eylüldeydi.
Diyorum kii kınayı da 2 eylül çarşamba yapsam da nikahımız da otomatik olarak o gün olsa nasıl olur?
Yani çarşamba nikah ve kına. Cumartesi düğün?
Şimdi beyaz elbise ve çiçekli taç modellerine bakıcam bi de o çıktı başıma![]()
Ay inşallah kuzu ya. Bu da olmazsa evlenmekten vazgeçebilirim hiiiç şaşmayınSenin kafa orada tabi normalİnşallah istediğin gibi ayarlayabilirsin kuzum
Dekolte evet sorun olabiliyor zaman zaman bizde de![]()
Ara hadi :)Yaaa dimii ben de öyle düşünüyorum ama @curlygirl korkuttu benii
Kayınvalidemi arayayım da o bağlasın bu işi madem .
Aaayy bir evet daha geldi! Ben de çok fena gaza geliyorumBence on numara olur , kınamızda aynı gün oldu![]()
En güzeli azıcık da onlar uğraşsın canımBen takmıyorum su anda nişanlım takıyo rolleri değiştik![]()
Yok yok sakin kal hiiç gerek yok öyle patlamalaraFırtına öncesi sessizlik de olabilir mi![]()
Her bütçeye uygun ürünleri var ben de onu seviyorum :)İkeadaki şu üzeri camlı sehpalar varya bilindik model onları çok seviyorum ben ya :)
Hangi erkek değil söyle banaAayy sen dekolteyi sormuşsun ben olaya takıldım ya şuan
Tam bir dekolte düşmanı beni deli ediyo![]()
![]()
Ay duymadı hatun sanırım işte ya. Bi daha aricam bekliyorumAra hadi :)
Aynı güne iki davetiyee. Unutturmayın kızlar bana şimdi yap diyin başlayalım olur muBence on numara olur , kınamızda aynı gün oldu![]()
Hahah hepimizin kanayan yarasıymış bu demekHangi erkek değil söyle bana![]()
En güzeli azıcık da onlar uğraşsın canım
Yok yok sakin kal hiiç gerek yok öyle patlamalara
Her bütçeye uygun ürünleri var ben de onu seviyorum :)
Hangi erkek değil söyle bana![]()
Oyy ben tarihlerimi bi netleştiriym hiç zaman kaybetmicem başına dikilicemAynı güne iki davetiyee. Unutturmayın kızlar bana şimdi yap diyin başlayalım olur mu![]()
Ay inşallah kuzu ya. Bu da olmazsa evlenmekten vazgeçebilirim hiiiç şaşmayın
Dekolte içinde bazen kızıyorum ama bir yandan da haklı tabii..
Tatildeyken sorun yaşamıyo olmamız da haklılığının kanıtı![]()
Sendeki bu heyecan çok iyi ya :)Ay duymadı hatun sanırım işte ya. Bi daha aricam bekliyorum![]()
Evet yaşadığımız yerle alakalı kesinlikle. O da örnek verirlen izmir de olsak tamam daa.. der meselaYaşadığın yere göre değişiyor bence izmir çok rahat bir şehir mesela kimse yadırgamaz giydiklerini tabi sınırı aşmadan olacak. Tatilde zaten bir zahmet karışmasınlar![]()
Valla şuan heyecan sevinç mutluluk bir yandan da burukluk panik stres hepsini yaşıyorumendeki bu heyecan çok iyi ya :)
Evet yaşadığımız yerle alakalı kesinlikle. O da örnek verirlen izmir de olsak tamam daa.. der mesela
İşte oturduğumuz yerle de alakalı. Saçma sapan insanlar dolu. Zaten ben de giyemiyorum o yüzden ..
Neyse artık bu şekil idare ediyoruz yıllardır. Biraz ben biraz o idare ediyoruz birbirimizi![]()
Aaayy bir evet daha geldi! Ben de çok fena gaza geliyorum
O da aynı gün oldu dimi hakikatenHazırlıklarımızın da eşit gidiyor olması lazım yoksa birimizden biri hatalı demek
![]()
Aynı güne iki davetiyee. Unutturmayın kızlar bana şimdi yap diyin başlayalım olur mu![]()
Ayy hemen haber vericiğim biraz bekleyeyim deO saçma insanlar her yerde valla oyüzden dikkatli olmakta fayda var.
Ayy kadını tekrar arayınca haber ver hemen bize![]()
Evet liste yap hemen ne aldın ne almadın hahaahaa çok doğru, birbirimiz ile kıyaslama yapalım
![]()
Ayy baksana benim tarihler çorba oldu , önde olmak senin hakkın