2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bende beyaz bir elbise arıyorum , düğünümsü kına ve save the date çekimi için..Hatta dün bir tane denedim, albüme koyucam şimdi..Birde kaftanın içine de o beyaz elbiseyi giymek istiyorum :KK53:

Bende beyaz bir elbise arıyorum , düğünümsü kına ve save the date çekimi için..Hatta dün bir tane denedim, albüme koyucam şimdi..Birde kaftanın içine de o beyaz elbiseyi giymek istiyorum :KK53:
Koy madem ben de bakayım hem.
Aynı tarihlerin yanı sıra bir de aynı arayış içinde olmamız .... :D

Koy madem ben de bakayım hem.
Aynı tarihlerin yanı sıra bir de aynı arayış içinde olmamız .... :KK70:
Nişan elbiselerinizin de aynı olması var ayrıca :D
Diğerindend aha mı güzel sence?
Fiyatı da fena değil gibi gibi .
Biraz daha uygun olsaydı iyi olurdu amaaa.. :KK70:
Ben de onu beğendim. Diğeri zor bir elbise hem ya

Nişan elbiselerinizin de aynı olması var ayrıca :KK70:
Ayy evet yaaa olamaaz! :D
Ben de onu beğendim. Diğeri zor bir elbise hem ya
Diğerini kır için fazla ciddi buldum :)
Evet fazla ciddi di mi.
Ben o kesimi çok seviyorum da hem etek hem sırt kısmı hoşuma gitmişti ama diğeri konsepte daha uygun olabilir.
greenandblue greenandblue ay evet bi indirime girmiş ama eksin daha düşecek. Nişan elbisemin son fiyatını gördükten sonra oradan kolayca bişey alamam :D
Elbise güzelmiş kuzu ama yakası modeli falan çok düz değil mi sanki?

Kïzlar Tünaydın.gelemedim sizi merak ettim ne yaptınız
hazırlıklar nasıl

Aynı güne iki davetiyee. Unutturmayın kızlar bana şimdi yap diyin başlayalım olur mu :KK70:

anammm davatiye var dimi , ayy panik oldum :KK57::KK17: Mrs Pink Mrs Pink önce seni alalım kuzu :cool:

Ay hemen hemen hepimiz aynı şeyi istiyoruz sanırım. Ama elin değmişken rengi bilmem nesi farklı da yaparsın sen :KK70:
Hem benim kır düğünümsü kınam için hazırlanacaklar var daha ohooo , çok işimiz var pixiebelleciğiiiim :KK70:

Benimde bir kolonya üzeri etiket vardı :KK70: dün @blisss burdaydı sen yoktun tabi muhabbette ne önersiniz ? :KK70:

Ben H happy__ lle ciiime yardım edicemm ki :rolleyes::rolleyes:
davetiye diyince kulağım çınladı :D benim kına yeride belli olduğuna göre yavaş yavaş çalışmaya başlayabiliriz H happy__ ve @blisss ciğim. siz müsait olduğunuzda halledelim.

Kïzlar Tünaydın.gelemedim sizi merak ettim ne yaptınız
hazırlıklar nasıl
Hoşgeldinn. Bende bi değişiklik yok henüz :)
davetiye diyince kulağım çınladı :KK70: benim kına yeride belli olduğuna göre yavaş yavaş çalışmaya başlayabiliriz H happy__ ve @blisss ciğim. siz müsait olduğunuzda halledelim.
Tamamdırr sen detayları yaz özelden. Haftasonu bakamayabilirim doğumgünü şeysilerinden ötürü, ama aklımda bulunur en azından. Ne renkler kullanılacak hangi boyutta olsun vs ona göre hazırlayalım. Belki haftaiçi bakarım :)

Hoşgeldinn. Bende bi değişiklik yok henüz :)

Tamamdırr sen detayları yaz özelden. Haftasonu bakamayabilirim doğumgünü şeysilerinden ötürü, ama aklımda bulunur en azından. Ne renkler kullanılacak hangi boyutta olsun vs ona göre hazırlayalım. Belki haftaiçi bakarım :)
tamamdır canım acelemiz yok nasılsa uygun oldukça yaparsın detayları görüşürüz özelden. meraklıgillerde merak etsin biraz
:D

Aa benim lohusa bardakları için kullandığım çiçekleri görmüş müydün o tarz bir şey ister misin yoksa daha büyük bir sticker mı düşünüyorsun?

Ya komplekse girmeye bahane çok da işte :KK70: bikini giyemem ben arkadaş mayoyla bile olmuyor yani hemen havluya sarınıyorum bol tişört giyiyorum :KK70:

Bir elin nesi var iki elin sesi var muhteşem ikili olup hızla halledebiliriz diyorum :KK19:

Ay hiç kızmadım sayelerinde rahat gezdim :KK70: Ayrıca nerde buldun öylelerini bizdekilerin maşallahı vardı :/

Yaa benim göbek olmasa sarınmıcam bişeyler işte sarınmamak için uğraşıyorum zayıflamaya :KK53:

Bencede biz süper ikili olabiliriz :KK19:

Gidip havlu hediye ederiz al canım üşütme böyle bak seni açar bu renk diye :KK70:

ahaha canım bu moda burda falan deriz artık :KK70:

davetiye diyince kulağım çınladı :KK70: benim kına yeride belli olduğuna göre yavaş yavaş çalışmaya başlayabiliriz H happy__ ve @blisss ciğim. siz müsait olduğunuzda halledelim.

H happy__ ninde dediği gibi bilgileri istekleri paylaşın siz bizle yapalım :-)

Back
X