- 13 Mayıs 2015
- 4.421
- 1.835
- 63
E peki madem , öyle diyosannnYok yok önden sen git![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E peki madem , öyle diyosannnYok yok önden sen git![]()
Koy madem ben de bakayım hem.Bende beyaz bir elbise arıyorum , düğünümsü kına ve save the date çekimi için..Hatta dün bir tane denedim, albüme koyucam şimdi..Birde kaftanın içine de o beyaz elbiseyi giymek istiyorum![]()
Bunu çok sevdimmm :)
Diğerindend aha mı güzel sence?Bunu çok sevdimmm :)
Koy madem ben de bakayım hem.
Aynı tarihlerin yanı sıra bir de aynı arayış içinde olmamız ....[/QUOTE
Koydum albüme, bende forewer dan baktım bir kaç model de, indirim bekliyorum![]()
Nişan elbiselerinizin de aynı olması var ayrıcaKoy madem ben de bakayım hem.
Aynı tarihlerin yanı sıra bir de aynı arayış içinde olmamız ....![]()
Ben de onu beğendim. Diğeri zor bir elbise hem yaDiğerindend aha mı güzel sence?
Fiyatı da fena değil gibi gibi .
Biraz daha uygun olsaydı iyi olurdu amaaa..![]()
Diğerini kır için fazla ciddi buldum :)Diğerindend aha mı güzel sence?
Fiyatı da fena değil gibi gibi .
Biraz daha uygun olsaydı iyi olurdu amaaa..![]()
Ayy evet yaaa olamaaz!Nişan elbiselerinizin de aynı olması var ayrıca![]()
Ben de onu beğendim. Diğeri zor bir elbise hem ya
Evet fazla ciddi di mi.Diğerini kır için fazla ciddi buldum :)
Aynı güne iki davetiyee. Unutturmayın kızlar bana şimdi yap diyin başlayalım olur mu![]()
Ay hemen hemen hepimiz aynı şeyi istiyoruz sanırım. Ama elin değmişken rengi bilmem nesi farklı da yaparsın sen
Hem benim kır düğünümsü kınam için hazırlanacaklar var daha ohooo , çok işimiz var pixiebelleciğiiiim![]()
Benimde bir kolonya üzeri etiket vardıdün @blisss burdaydı sen yoktun tabi muhabbette ne önersiniz ?
![]()
davetiye diyince kulağım çınladı
Hoşgeldinn. Bende bi değişiklik yok henüz :)Kïzlar Tünaydın.gelemedim sizi merak ettim ne yaptınız
hazırlıklar nasıl
Tamamdırr sen detayları yaz özelden. Haftasonu bakamayabilirim doğumgünü şeysilerinden ötürü, ama aklımda bulunur en azından. Ne renkler kullanılacak hangi boyutta olsun vs ona göre hazırlayalım. Belki haftaiçi bakarım :)
tamamdır canım acelemiz yok nasılsa uygun oldukça yaparsın detayları görüşürüz özelden. meraklıgillerde merak etsin birazHoşgeldinn. Bende bi değişiklik yok henüz :)
Tamamdırr sen detayları yaz özelden. Haftasonu bakamayabilirim doğumgünü şeysilerinden ötürü, ama aklımda bulunur en azından. Ne renkler kullanılacak hangi boyutta olsun vs ona göre hazırlayalım. Belki haftaiçi bakarım :)
Hıı özelden görüşün özeldentamamdır canım acelemiz yok nasılsa uygun oldukça yaparsın detayları görüşürüz özelden. meraklıgillerde merak etsin biraz
![]()
tamamdır canım acelemiz yok nasılsa uygun oldukça yaparsın detayları görüşürüz özelden. meraklıgillerde merak etsin biraz
![]()
Hıı özelden görüşün özelden![]()
![]()
![]()
sende bizimkileri merak ediceksin o zaman
![]()
Aa benim lohusa bardakları için kullandığım çiçekleri görmüş müydün o tarz bir şey ister misin yoksa daha büyük bir sticker mı düşünüyorsun?
Ya komplekse girmeye bahane çok da iştebikini giyemem ben arkadaş mayoyla bile olmuyor yani hemen havluya sarınıyorum bol tişört giyiyorum
![]()
Bir elin nesi var iki elin sesi var muhteşem ikili olup hızla halledebiliriz diyorum
Ay hiç kızmadım sayelerinde rahat gezdimAyrıca nerde buldun öylelerini bizdekilerin maşallahı vardı :/
Gidip havlu hediye ederiz al canım üşütme böyle bak seni açar bu renk diye![]()