2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aslında güzel bir halıymış ama bana patchworklerden çabuk sıkılırım gibi geliyor, bir de her evde olmaya başladı artık. Düz renk halılar daha güzel geliyor niyeyse :KK53: Çok düzüm ya :KK70:

Oyyy baya uzunmuş :KK70: Komik olmuş soyadı olayı da :KK70: Eğlendim :KK70:
Aynen çok uzun sığmaz bile o minik cüzdana :D bende çok güldüm eğlendim o adamcağıza saydırsada :D

Aslında güzel bir halıymış ama bana patchworklerden çabuk sıkılırım gibi geliyor, bir de her evde olmaya başladı artık. Düz renk halılar daha güzel geliyor niyeyse :KK53: Çok düzüm ya :KK70:

Oyyy baya uzunmuş :KK70: Komik olmuş soyadı olayı da :KK70: Eğlendim :KK70:

Ya bana düz renk halı olmuyor orta tonlarda halı yok ya çok mavi ya çok kahve bende renk katmak istiyorum bu olur gibi geldi :KK64:

güzelmiş bence şirin :)

Beğendinmii uyarmı koltuklara :-)

Kızçeleer size bir sorum var size sormadan almadım :KK70:Bu halı salona nasıl olur renkler tam koltuklarımın renginde pudra fonda olacak sizce uyarmı güzelmi ?

Eki Görüntüle 1535775
Ben beğendim şahsen :) patchwork ama hep açık renkler olduğundan göz yormuyo yani. Gayette güzel olur diye düşünüyorum
6+5+9 :KK70: yok cok uzun bu :KK70: yaa o değilde geçen gün oturcağımız binadaki yönetici mesaj atmış adam benim soyadımı onun soyadı sanmış heralde öyle yazmış ne güldüm :KK70: soyadı problemimiz çözüldü sen benim soyadımı al kurtulalım dedim binaya gidince söylicekmiş
Hahaha ay çok fena olmuş bu yaaa çok güldümmmm :KK70:

Senin iyiymiş :KK70: Benim 4+5ken 4+5+7 olacak :KK70: 7 yahu koca 7 :KK70:
Ooooy @Conchiglia ve seninkinden sonra benimki baya kısa geldi gözüme ama bir tanıdığım var onunki çok fecii 7+14+6:KK70:

Ben beğendim şahsen :) patchwork ama hep açık renkler olduğundan göz yormuyo yani. Gayette güzel olur diye düşünüyorum

Ooooy @Conchiglia ve seninkinden sonra benimki baya kısa geldi gözüme ama bir tanıdığım var onunki çok fecii 7+14+5 :KK70:
Evet göz yormuyor pastel renkler olduğundan. Leke de tutmuyormuş :-)

Oo leke de tutmuyosa candır o halı :KK70:
Fiyatından da haber ver madem :KK70:
Şöylekii ben çok küçük bir halı alıcam resimlerde tv ünitesiyle koltuk arası varya oraya 2,5m2'lik birşey olacak o yüzden çok uygun 250den 160a düştü padişahın halısı uydurukta değil :-)

Ya bana düz renk halı olmuyor orta tonlarda halı yok ya çok mavi ya çok kahve bende renk katmak istiyorum bu olur gibi geldi :KK64:

Beğendim seviyorum bu halıları ama bir kaç tane beğen eve getirip deniyolar :) o zaman karar ver

Ooooy @Conchiglia ve seninkinden sonra benimki baya kısa geldi gözüme ama bir tanıdığım var onunki çok fecii 7+14+6:KK70:
O neydi öyle :D

Şöylekii ben çok küçük bir halı alıcam resimlerde tv ünitesiyle koltuk arası varya oraya 2,5m2'lik birşey olacak o yüzden çok uygun 250den 160a düştü padişahın halısı uydurukta değil :-)
Aaa süpermiş fiyat vallahii
Beğendim seviyorum bu halıları ama bir kaç tane beğen eve getirip deniyolar :) o zaman karar ver
Evet bu çok iyi fikir. Öyle yapıyolar doğru. Evde görmek daha sağlıklı olur

Sıkılmam dersen çok güzel kap bence :)
Ben bunu da duydum ya susarım. 14 nasıl bir soyisim ya çok merak ettim (ruhsarda vardı kızın biri soyadını değiştirmek için evlenmek istiyordu soyadı da başındanaşağıkaynarsudöken'di) :KK45: Benim öyle soyismim olsa çocuğuma 3 harfli bi isim koyar geçerdim heralde :D Hatta 2 daha iyi iki olsun :D

Aa bu çok güzelmiş ama şöyle bir sorun var koskoca mağazada sadece bir halı beğendim :KK70:

Aaa süpermiş fiyat vallahii

Evet bu çok iyi fikir. Öyle yapıyolar doğru. Evde görmek daha sağlıklı olur

Eveet çok ucuz bende şaşırdım:-)

Ben bunu da duydum ya susarım. 14 nasıl bir soyisim ya çok merak ettim (ruhsarda vardı kızın biri soyadını değiştirmek için evlenmek istiyordu soyadı da başındanaşağıkaynarsudöken'di) :KK45: Benim öyle soyismim olsa çocuğuma 3 harfli bi isim koyar geçerdim heralde :KK70: Hatta 2 daha iyi iki olsun :KK70:
Sıkılmam gibi geliyor olmazsa ileride değiştiririm ya :confused:

Ben bunu da duydum ya susarım. 14 nasıl bir soyisim ya çok merak ettim (ruhsarda vardı kızın biri soyadını değiştirmek için evlenmek istiyordu soyadı da başındanaşağıkaynarsudöken'di) :KK45: Benim öyle soyismim olsa çocuğuma 3 harfli bi isim koyar geçerdim heralde :KK70: Hatta 2 daha iyi iki olsun :KK70:
Hahaha kızzz sen beni öldürücekmisin :D Ruhsarı da izledim o kadar ama bunu hatırlamıyorum :D
3 harf çok bence de, hatta isim koymamak lazım bu şartlarda bence :D :D

Gayet iyiymiş :) nerde bu halıcı öğreniim onuda :D

Hahaha kızzz sen beni öldürücekmisin :KK70: Ruhsarı da izledim o kadar ama bunu hatırlamıyorum :KK70:
3 harf çok bence de, hatta isim koymamak lazım bu şartlarda bence :KK70: :KK70:
Ben niye hatırladım acaba :D Beynimde nasıl yer edindiyse. Mazhar bey evladına gelin arıyordu ya annesi hep ruhşen amcasının oğlu sedat evlenmiş o hala evlenememiş diye. Hayır kızları getiriyordu ama kendi de beğenmiyordu ki :D

Back
X