2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Iyi
Cok sukur bende iyiyim

Canim en sonki durumlardan sora ozur felan dilemisti ozmndan bu zamana cok iyi davraniyor ama simdi iyi diye yasananlari tabikide unutamam. Suan ki durum oraya gittigimde hal ve tavirlarjni incelemek. Dugun icin ne olur ne olmaz diye 1 ay sora eylule tarih aliriz. Ama ters bir durum oldugunda bu illa evlenicem anlamina gelmiyor. Ordayken de sıkıntı yasarsak ozmn uzatmanin manasi olmaz.koru korune evlenemem. Ama eger bu sureyi sıjıntısız atlatirsak evlenebilirim.
iyi yapmissin :) sen yine temkinli ol ama onu da uzaklastiracak hissettirecek sekilde yapma, hayirlisiysa her sey yoluna girer insallah

Kizlar surekli gelemiyorum ara ara girebiliyorum ama size guzel haberlerle geldim bu defa... Nikah günümüzü aldikk. Nisanlim geldi bu hafta izin alip. On gün kaldu yanimda cok sukur allaha. Yebi gitti bugun ayrildik..bende hemen gelim dedim buraya:KK54:

Merhaba kızlar çok uzun bir aradan sonra :) Size bir sorum var. Nişan hazırlıklarınıza nişana ne kadar kala başladınız? 1 ayda halledilebilir mi sizce?

Kizlar surekli gelemiyorum ara ara girebiliyorum ama size guzel haberlerle geldim bu defa... Nikah günümüzü aldikk. Nisanlim geldi bu hafta izin alip. On gün kaldu yanimda cok sukur allaha. Yebi gitti bugun ayrildik..bende hemen gelim dedim buraya:KK54:
Hadi hayırlı olsunnn :)
Merhaba kızlar çok uzun bir aradan sonra :) Size bir sorum var. Nişan hazırlıklarınıza nişana ne kadar kala başladınız? 1 ayda halledilebilir mi sizce?
Ne boyutta bi nişan yapacağınıza da bağlı o biraz. Evde mi olacak? Öyleyse hallolur 1 ayda ama diğer türlü yer bulmak vs sıkıntılı olabilir. Hayırdır sizin bi netlik yoktu çözdünüz galiba durumları :)

Back
X