Doğru dedin bak metrekare hesabı gitsinlerEveet ya benim suratımda küçük aslında indirim yapmaları lazım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru dedin bak metrekare hesabı gitsinlerEveet ya benim suratımda küçük aslında indirim yapmaları lazım![]()
Hahaha ayyy valla doğruKoskoca evi Evi 400 liraya boyuyolar![]()
Haha kız siz beni öldürcekmisinizveet ya benim suratımda küçük aslında indirim yapmaları lazım![]()
HahahPolonya mantısı ama parmesanlı tortelenniyle arada kaldımYa ben neye oy versem hep az oy alan çıkıyor üzülüyorum
Bu en uygunu biliyormusun 1500 lira bile duydummm![]()
Hayııır en çok oy bunun Türk Kardeşliği Piliçli Azeri Pilavı-Seba PiliçHahah
Ayy en çok oy alan benimkiydi şimdilik. Bilemiceemm..![]()
Ay yok değilmişşş.Polonya mantısı ama parmesanlı tortelenniyle arada kaldımYa ben neye oy versem hep az oy alan çıkıyor üzülüyorum
Evet gördümmHayııır en çok oy bunun Türk Kardeşliği Piliçli Azeri Pilavı-Seba Piliç
Eveet ya benim suratımda küçük aslında indirim yapmaları lazım![]()
Bu en uygunu biliyormusun 1500 lira bile duydummm![]()
Doğru dedin bak metrekare hesabı gitsinler![]()
Hahaha ayyy valla doğru
Haha kız siz beni öldürcekmisiniz
Ama haklısın yani benim de küçük suratım hiç değmeyecek parasına. Kolumu bacağımı da boyatayım madem![]()
Mac kullanıyo kuzu. Sormadım şimdi ama biliyorum hep gittiğim için.
Seninki?
1500 müüüüü yok artıkkk o parayla neler neler alınırr
![]()
olmassa bide öyle söyleyip teklif al
aynen ya bende 1500-2000 arası isteyen bile gördüm.
Evet kryolan çok iyi cidden. Ay bir sorsam mı aklım karıştı şuan o mu o mu diyeMac kullanıyorlarmış canım asıl kryolan markası çok iyiymiş gelin makyajında.
Tabi o kadar para vericez madem kol bacak boyasınlar paranın hakkını versinler. Cücük gözlerime el kadar suratıma makyaj yapacaklar 5 dk da bitecek işleri![]()
Aaa ama benimkinde kına saçı ve makyajı vaar. Yani prova o şekilde değerlendirilecek.Abartıyorlar işte yolunacak kazmıyız biz yahuuu![]()
Evet kryolan çok iyi cidden. Ay bir sorsam mı aklım karıştı şuan o mu o mu diye
Aaa ama benimkinde kına saçı ve makyajı vaar. Yani prova o şekilde değerlendirilecek.
Balayına eklersin daha iyi yere gidersin ya daŞaka gibi dimi 1500 liraya azcık daha ekle tv al![]()
Evet kuzu kına saç ve makyajı + düğün saç ve makyajının toplamı bu. İyi aslında di miAa çok iyi ozaman düğün saçıda içindemi ?
Evet evet öyle vallaBalayına eklersin daha iyi yere gidersin ya da
Ahh neden hatırlatıyorsun yaa silmesekmi acaba balayına kadar para verioruz sonuçta o kadarAy düğün bitince makyajın değerinin onda birinden daha az bi fiyat verdiğimiz makyaj temizleme jeliyle silicez gidicek...![]()
Evet kuzu kına saç ve makyajı + düğün saç ve makyajının toplamı bu. İyi aslında di mi
Fotoğrafı da ayrı gün yaparsam onu normal fiyattan vericek tabi 100 e falan hallolur o da.
İyi fiyatmış seninki. Ben nişanda bi yerden almıştım fiyat ama tabi nişan olduğunu söylemeden, 100-150 gibi bişey demiştiEvet kuzu kına saç ve makyajı + düğün saç ve makyajının toplamı bu. İyi aslında di mi
Fotoğrafı da ayrı gün yaparsam onu normal fiyattan vericek tabi 100 e falan hallolur o da.
Ayy ben silmem ertesi gün de kullanırım hahaAy düğün bitince makyajın değerinin onda birinden daha az bi fiyat verdiğimiz makyaj temizleme jeliyle silicez gidicek...![]()
Evet ya bunu sonradan hatırladım resmenOzaman süperr fiyat kuzu ben sadece makyaja 350 aldım![]()
E o zaman iyi fiyat almışım.İyi fiyatmış seninki. Ben nişanda bi yerden almıştım fiyat ama tabi nişan olduğunu söylemeden, 100-150 gibi bişey demişti