2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Doğru dedin bak metrekare hesabı gitsinler :KK70:

Mantıklı ben bir söyleyeyim ölçsünler yüzümü eminim 100'e bırakırlar :rolleyes:
Hahaha ayyy valla doğru :KK70:

Haha kız siz beni öldürcekmisiniz :KK70:
Ama haklısın yani benim de küçük suratım hiç değmeyecek parasına. Kolumu bacağımı da boyatayım madem :KK70:

Mac kullanıyo kuzu. Sormadım şimdi ama biliyorum hep gittiğim için.
Seninki?

Mac kullanıyorlarmış canım asıl kryolan markası çok iyiymiş gelin makyajında.
Tabi o kadar para vericez madem kol bacak boyasınlar paranın hakkını versinler. Cücük gözlerime el kadar suratıma makyaj yapacaklar 5 dk da bitecek işleri :KK70:

:eek:1500 müüüüü yok artıkkk o parayla neler neler alınırr

Şaka gibi dimi 1500 liraya azcık daha ekle tv al :-)

:KK70: :KK70: olmassa bide öyle söyleyip teklif al

Alıcam alıcam fiyat teklifi isterken not: yüzüm aşırı küçük az malzeme gider yazayım :KK70:

Mac kullanıyorlarmış canım asıl kryolan markası çok iyiymiş gelin makyajında.
Tabi o kadar para vericez madem kol bacak boyasınlar paranın hakkını versinler. Cücük gözlerime el kadar suratıma makyaj yapacaklar 5 dk da bitecek işleri :KK70:
Evet kryolan çok iyi cidden. Ay bir sorsam mı aklım karıştı şuan o mu o mu diye

Ay düğün bitince makyajın değerinin onda birinden daha az bi fiyat verdiğimiz makyaj temizleme jeliyle silicez gidicek... :KK12:

Balayına eklersin daha iyi yere gidersin ya da
Evet evet öyle valla :KK12:
Ay düğün bitince makyajın değerinin onda birinden daha az bi fiyat verdiğimiz makyaj temizleme jeliyle silicez gidicek... :KK12:
Ahh neden hatırlatıyorsun yaa silmesekmi acaba balayına kadar para verioruz sonuçta o kadar:KK70:
Evet kuzu kına saç ve makyajı + düğün saç ve makyajının toplamı bu. İyi aslında di mi
Fotoğrafı da ayrı gün yaparsam onu normal fiyattan vericek tabi 100 e falan hallolur o da.

Ozaman süperr fiyat kuzu ben sadece makyaja 350 aldım :KK70:

Evet kuzu kına saç ve makyajı + düğün saç ve makyajının toplamı bu. İyi aslında di mi
Fotoğrafı da ayrı gün yaparsam onu normal fiyattan vericek tabi 100 e falan hallolur o da.
İyi fiyatmış seninki. Ben nişanda bi yerden almıştım fiyat ama tabi nişan olduğunu söylemeden, 100-150 gibi bişey demişti

Ayy ben silmem ertesi gün de kullanırım haha :D
Ozaman süperr fiyat kuzu ben sadece makyaja 350 aldım :KK70:
Evet ya bunu sonradan hatırladım resmen :D Sevindim bak şimdi
İyi fiyatmış seninki. Ben nişanda bi yerden almıştım fiyat ama tabi nişan olduğunu söylemeden, 100-150 gibi bişey demişti
E o zaman iyi fiyat almışım.
Ay ben de nişanda hiiç çaktırmadım , başka daha yakın bi kuaföre gittim saçımı yaptırdım çıktım. 25 liraya mı kapadım :D Makyajımı da ablam yapmıştı zaten :D

Back
X