- 13 Mayıs 2015
- 4.421
- 1.835
- 63
Kuzuuu günaydın yaa hoşgeldinnn.Herkese günaydın hepinizi çok özledim![]()
Biz de özlediiiikkkk .

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzuuu günaydın yaa hoşgeldinnn.Herkese günaydın hepinizi çok özledim![]()
iyiyim bende koşturmaca sürekli iyileştimde geldim:):) siz ne yapıyosunuzKuzuuu günaydın yaa hoşgeldinnn.
Biz de özlediiiikkkk .Nasılsın napıyosuuun :)
Aynı bizde de kuzu bildiğin gibi :)iyiyim bende koşturmaca sürekli iyileştimde geldim:):) siz ne yapıyosunuz
Hee tabi tabi, yüzündeki o sırıtışı buradan bile görebiliyorumHaha vallahi de etmedim billahi de yaaaa
Günaydın kuzulaaaarr :)
Günayyydııınn ay kayboldu geldi kız iyi miHerkese günaydın hepinizi çok özledim![]()
Haha yanlış görmüşsün cınıımmmHee tabi tabi, yüzündeki o sırıtışı buradan bile görebiliyorum![]()
canım dün sana hoşgeldin diyemedim bir türlü :) hangi şehirdensin düğün ne zmanGünaydın günaydın günaydıın kızlarrgünümüz keyifli geçsin :)
nerelerdesn kaçak :)Herkese günaydın hepinizi çok özledim![]()
Azmin zaferi diyoruz biz buna .Günaydın kızlarrr dün english home da kalmayan halıyı buldum ayırttım bugün benim olacak inşallah
Birkaç ıvız zıvır bişeyler aldıım albüme ekleyeceğim şimdiii
yok canım ben numaramı değiştirdim ulaşmaya çalısıyormuş ama ilgilenmiyorum bütün yolları kapalıAynı bizde de kuzu bildiğin gibi :)
Bi değişim yok di mi sizin durumda
ne sandın benden kurtulamazsın demiştim:) bende özledim sizi mesajlarınızı okudum yerim ben sizi yaHee tabi tabi, yüzündeki o sırıtışı buradan bile görebiliyorum
Günayyydııınn ay kayboldu geldi kız iyi miMeraklarda bıraktın bizi özledik valla :)
geldim artık heheherkese günaydın :)
canım dün sana hoşgeldin diyemedim bir türlü :) hangi şehirdensin düğün ne zman
nerelerdesn kaçak :)
Bırakmadım kazandıımAzmin zaferi diyoruz biz buna .
Peşini bırakma demiştimYeni cicileri merakla bekliyoruuuuzz
yok canım ben numaramı değiştirdim ulaşmaya çalısıyormuş ama ilgilenmiyorum bütün yolları kapalı
ne sandın benden kurtulamazsın demiştim:) bende özledim sizi mesajlarınızı okudum yerim ben sizi ya
geldim artık hehe
hosbuldum sağol canımmBırakmadım kazandıımEkledim kuzucumm
Hoşgeldinnn hayırlısı olsun hakkında canım
hayırlı olsun güle güle kullan inş.Günaydın kızlarrr dün english home da kalmayan halıyı buldum ayırttım bugün benim olacak inşallah
Birkaç ıvız zıvır bişeyler aldıım albüme ekleyeceğim şimdiii
sizin sorunmu vardı ya off. düzelirdi belkiyok canım ben numaramı değiştirdim ulaşmaya çalısıyormuş ama ilgilenmiyorum bütün yolları kapalı
ne sandın benden kurtulamazsın demiştim:) bende özledim sizi mesajlarınızı okudum yerim ben sizi ya
geldim artık hehe
uzun süre oldu sanmam artık zaten istemem de hayırlısını versin Rabbimhayırlı olsun güle güle kullan inş.
sizin sorunmu vardı ya off. düzelirdi belki
Sağol canımm teşekür ederimhayırlı olsun güle güle kullan inş.
sizin sorunmu vardı ya off. düzelirdi belki
uzun süre oldu sanmam artık zaten istemem de hayırlısını versin Rabbim
Ayy çok ciciler yaaa. Bu halıyı çok sevmiştim ben de netten görüp. Hangi boyunu aldın? Nerde kullanıcaksın :)Bırakmadım kazandıımEkledim kuzucumm
hayırlısı olsun herkesin hakkında kuzu. ozaman giden gider önümüze bakalım :)uzun süre oldu sanmam artık zaten istemem de hayırlısını versin Rabbim
Hayırlısı olsun hakkında inşallahh kuzucummm ...yok canım ben numaramı değiştirdim ulaşmaya çalısıyormuş ama ilgilenmiyorum bütün yolları kapalı
bir ay canım ama önceside tatsızlık olduSağol canımm teşekür ederim
Ne kadar olduu canımm
aynen ne diyeyim boşverin ben size güzel seylerden bahsedeyim işte çok ilerledim bir terfi daha aldım yakındada hisse düsünüyorlar çok iyi şuanda herşeyhayırlısı olsun herkesin hakkında kuzu. ozaman giden gider önümüze bakalım :)
Teşekkür ederim canımmAyy çok ciciler yaaa. Bu halıyı çok sevmiştim ben de netten görüp. Hangi boyunu aldın? Nerde kullanıcaksın :)