2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydın kızlarrr dün english home da kalmayan halıyı buldum ayırttım bugün benim olacak inşallah :confused:
Birkaç ıvız zıvır bişeyler aldıım albüme ekleyeceğim şimdiii

Günaydın kızlarrr dün english home da kalmayan halıyı buldum ayırttım bugün benim olacak inşallah :confused:
Azmin zaferi diyoruz biz buna .
Peşini bırakma demiştim :D Yeni cicileri merakla bekliyoruuuuzz

Aynı bizde de kuzu bildiğin gibi :)
Bi değişim yok di mi sizin durumda
yok canım ben numaramı değiştirdim ulaşmaya çalısıyormuş ama ilgilenmiyorum bütün yolları kapalı

Hee tabi tabi, yüzündeki o sırıtışı buradan bile görebiliyorum :KK12:

Günayyydııınn ay kayboldu geldi kız iyi mi :KK53: Meraklarda bıraktın bizi özledik valla :)
ne sandın benden kurtulamazsın demiştim:) bende özledim sizi mesajlarınızı okudum yerim ben sizi ya

herkese günaydın :)

canım dün sana hoşgeldin diyemedim bir türlü :) hangi şehirdensin düğün ne zman

nerelerdesn kaçak :)
geldim artık hehe

Azmin zaferi diyoruz biz buna .
Peşini bırakma demiştim :KK70: Yeni cicileri merakla bekliyoruuuuzz
Bırakmadım kazandıım :KK70:Ekledim kuzucumm
yok canım ben numaramı değiştirdim ulaşmaya çalısıyormuş ama ilgilenmiyorum bütün yolları kapalı

ne sandın benden kurtulamazsın demiştim:) bende özledim sizi mesajlarınızı okudum yerim ben sizi ya

geldim artık hehe

Hoşgeldinnn hayırlısı olsun hakkında canım

hayırlı olsun güle güle kullan inş.

geldim artık hehe
sizin sorunmu vardı ya off. düzelirdi belki

Sağol canımm teşekür ederim

Ne kadar olduu canımm
bir ay canım ama önceside tatsızlık oldu

hayırlısı olsun herkesin hakkında kuzu. ozaman giden gider önümüze bakalım :)
aynen ne diyeyim boşverin ben size güzel seylerden bahsedeyim işte çok ilerledim bir terfi daha aldım yakındada hisse düsünüyorlar çok iyi şuanda herşey

Back
X