2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

siz ne çok konuşuyorsunuz öyle, yetişemiyorum :KK55:

Trpst Trpst hakkında hayırlısı olsun inşallah..Bu durumda söylenecek pek bir şeyde yok aslında..Terfi almışsın tebrik ederim daimi olsun inşallah.

@blisss güle güle kullan canım hepsi çok güzeller :KK68:

olive_bluto olive_bluto hoşgeldin , biraz geç oldu ama hızınıza yetişemiyorum :KK55:

Hoşbuldum canım :) teşekkür ederimm

İşte bunu hepsi yapıyo canım biliyosun daha geçenlerde konuştuk bunu hatta burda..
Onlara göre hepimiz gereksiz para harcayan , hep lüks şeyler almak isteyen, para israfına bayılan insanlarız :)
Yapıyorsanda gizli yap yani iş arkadaşlarımızın yanında değil ama sonra gel söyle bana böyle düşündüysen

Canım öyle uygun fiyatlı seçenekleri görünce hepsinin tepkisi o oluyo zaten ya. Tamam biz de biliyoruz daha ucuzu olduğunu ama bi işe yaramayan dandik dundik şeyler oluyo genelde onlar. E zaten sana hak da vermiş baksana daha ne olsun :)
bu konuda katılıyorum ucuz görünce hemen tamam o olsun moduna giriyorlar

Yok yok kendine haksızlık etmeee :KK70:

Yaa biliyor gösterdim daha önce bir de sinir oldum benim gereksiz masraf yapan biri konumuna düşürdü şimdi:KK11:

Evet kendi yapsın düşünmüyor bu kız bütün gün pc başında birde bunu yapıcak acaba neden ben yapayım dedi diye :KK67:
canım sen masraf yapan biri olsan ben yapıyım demezsin o kadar yorgunluğa rağmen

Ya benim kızdığım beni düşürdüğü konum aynı şirkette çalışıyorz kalkıp o insanların yanında bana 250 liraymış işte 900 lira nerden çıktı diyo
bu konuda haklısın hadi anlarım maddi bütçeeyi düsünmesi ama herkesin yanında olmaz:KK11:

Yapıyorsanda gizli yap yani iş arkadaşlarımızın yanında değil ama sonra gel söyle bana böyle düşündüysen
Canım düz düşünüyorlar ya biraz mesela sen şurası şöyle burası böyle diye bakarsın o aman ikisi de nikah şekeri işte diye düşünür

Benimmkine nikah şekerini ben yapayım dedim çok yüksek fiyat çıkıyor 900e yakın.
Bir kız var şirkette o da evlenecek o bulmuş bir site 250 liraya 350 tanesi ama benim seçtiklerimle alakası yok ve kötü gerçekten.
Sen 900'leri nerden çıkardın bak 250 liraymış dedi.
Bende benim seçtiklerimi yolladım bak bakalım dedim arada ki farka.
Sonra ucuz olanlardan hangisini beğendiysen sipariş ver ben yapmıcam nikah şekeri falan dedim.
Sonra benim yolladıklarımdan beğenmiş birlikte yaparız diyo :63:
bunların hepsi aynı model diyorum ben herzaman :) benimkide aynı kafadan nerde ucuz şey varsa ona gidiyor. kızıncada diyor ben cebimizi düşünüyorum birinin düşünmesi lazım

Yaa biliyor gösterdim daha önce bir de sinir oldum benim gereksiz masraf yapan biri konumuna düşürdü şimdi:KK11:

Evet kendi yapsın düşünmüyor bu kız bütün gün pc başında birde bunu yapıcak acaba neden ben yapayım dedi diye :KK67:

Bu konularla ilgili nişanlı yok zaten , takılma canım..benimki daha garip ben yapayım diyorum nikah şekerini..beraber gidip malzemeleri alalım sende yardım et diyorum, üşendiğinden arada fark yok sipariş verelim diyor..sırf gezmemek için :)

Bu konularla ilgili nişanlı yok zaten , takılma canım..benimki daha garip ben yapayım diyorum nikah şekerini..beraber gidip malzemeleri alalım sende yardım et diyorum, üşendiğinden arada fark yok sipariş verelim diyor..sırf gezmemek için :)
tabi birde böyle kaçış yolu var :) ilk başta öyle derler. sipairş vermeye kalkıncada en ucuzuna giderler :)

bu konuda katılıyorum ucuz görünce hemen tamam o olsun moduna giriyorlar

canım sen masraf yapan biri olsan ben yapıyım demezsin o kadar yorgunluğa rağmen

bu konuda haklısın hadi anlarım maddi bütçeeyi düsünmesi ama herkesin yanında olmaz:KK11:

Ah onu bi düşünebilseler zaten neler yapacaklar daaaaaaa :)

Canım düz düşünüyorlar ya biraz mesela sen şurası şöyle burası böyle diye bakarsın o aman ikisi de nikah şekeri işte diye düşünür

bunların hepsi aynı model diyorum ben herzaman :) benimkide aynı kafadan nerde ucuz şey varsa ona gidiyor. kızıncada diyor ben cebimizi düşünüyorum birinin düşünmesi lazım

Aman değişik işte şimdide beğendiğini yapalım birlikte gidip alalım diyor anladı tabi yaptığını ama olan oldu:63:
Gelin arabası tospikler varya onlardan yolluyor beğendinmi kiralayalıımmı diye:KK12:

Aman değişik işte şimdide beğendiğini yapalım birlikte gidip alalım diyor anladı tabi yaptığını ama olan oldu:63:
Gelin arabası tospikler varya onlardan yolluyor beğendinmi kiralayalıımmı diye:KK12:
Onlardan mı istiyodun sen? Hemen değerlendir hemen fazla naz yapma :D :D
yaaa sorma :KK53: üşengeç insan ya..Ama kurtuluşu yok, eminönü ne gidip , isyan bayrağını çektiricem kendisine :cool:
HAha evet evet bence de en güzeli o olur, gitsin bi solusun hem oranın havasını :D

Back
X