2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ev almak çok büyük sorumluluk..benim fikrim, eğer peşinat verebilecek bir durumdaysan, ve kirada oturacağın evin kira fiyatı,alacağın evin kredisi ile birbirine yakınsa ev almak elbette en mantıklısı..Ama benim fikrim, düğünü borçsuz yapıp, düğün parası ve en az 1 sene birikim ile bu işlere kalkışmak..Çünkü evliliğin ilk yılı çok önemli ve ben, sıkıntı ile geçirmek istemiyorum..o_O
Canım haklısın bu konuda. Ben de çok karmaşadayım inan ne olacak hiç bilmiyorum, nişanlım bu konuda panik oldukça ben de geriliyorum iyice. Boşa kira vermek ve tekrar tekrar taşınmak çok koyuyor. Aslında düğündeki takılar elimize kalacak gibi ama işte önce al sonra öde yapmazlar diye düşünüyorum :D Bir de peşinatsız ev de alınıyor artık ama bilmiyorum işte çok karışık çok

çok teşekkür ederim canım :)
Evet turkuaz olucak yastıklar..bende turkuaz ve mavi kullanayım diyorum..ama perde de fon olmaz sanırım turkuaz rengi :) ne renk olur ya?

beğenmene çok sevindim :) amin canım inşallah en önemlisi huzurla oturmak :) o dediğin koltuk takımını da çok beğendim ben , ama nişanlı bunu seçti :KK57: fikir vermiyorsun dedim, pişman oldum..yemek odası ve koltuk onun seçimi oldu :KK53:

senden ötürü, gaza getirdin beni :cool::KK55: çok çok teşekkür ederim ya paylaşmak , fikir almak bana da çok iyi geldi valla:21:
Perdede bi çok renk oluyoda dediğin gibi cart turkuaz sırıtabilir bi kaç ton koyusuna bakarsan daha modern şık gözükür bence :)

Perdede bi çok renk oluyoda dediğin gibi cart turkuaz sırıtabilir bi kaç ton koyusuna bakarsan daha modern şık gözükür bence :)
Buyrun kendinizi kaybedin :D
Ekran Alıntısı.webp

canim islerim cok yogun o yuzden buraya hic gelemedim. Belediye malum secim zamani cok sıkıntili. 1hafta icinde bitecek insallah. 11ekim nikah gunumuz:KK19:

Ben daha ev bulamadim almaya, mobilya beyaz esyaya karar verdim az cok biliyorum nerden alicagimi. Gelinlik yok kina elbise bindallo hicbisey yok. Kina yerini tuttum ama icime sinmedi baska yer tutucam. Zaten dugun nisan yapmadim kina guzel olsun diyorum. Kina icin dj ariyorum bu arda duyurulur:KK14:

Ya resmen depresyona girdim herkes mobilya perde falan almis kizlar bana bi el atin ya ben nasil yetisicem:KK61:

Balayinizi ayarladiniz mi? Ayarladiysaniz nerden ve ne kadara mal oldu?

Beyaz esyada hangi marka modelleri tercih ettiniz?

Mobilyada country tarzi alan var mi? Nerden ve ne kadara mal oldu?

Kina icin organizasyonla anlasan var mi?

Kafamda deli sorular:mad::mad:

oyyyy yavru maşallah bu ne hız , hangi sorular yanıt vereceğimi şaşırdım :)

Ben mobilyaları kelebekten aldım, modern tarzda olucak hepsi..Kiraladığımız evde ocak, fırın, bulaşık makinesi ankastre şeklinde mevcut zaten..geriye çamaşır makinesi ve buzdolabı var.. Büyük ihtimalle, bosch yada arçelik olacak.Televizyonu daha önce almıştık,samsung marka. Balayını çok önceden ayarlamıştı nişanlım ,Antalya / kemer orange county 3000 tutmuştu..Gelinlik tamam sayılır, son prova olacak .onu da kadıköy aysira/pierre cardin den aldık..Bindalli değil de kaftan giyicem ben, içine beyaz elbise alınacak..Düğün gibi başlayıp, kına gibi biteceği için organizasyon firmasına gerek duymadım..

Sen düğün yapmayacaksan kına için çok özenli davran derim, organizasyon da olur..ama arkadaşların varsa sana yardımcı olabilecek çok da gerek kalmaz.. Soruların hepsini yanıtladım sanırım, eksik varsa burdayım :)

Canım haklısın bu konuda. Ben de çok karmaşadayım inan ne olacak hiç bilmiyorum, nişanlım bu konuda panik oldukça ben de geriliyorum iyice. Boşa kira vermek ve tekrar tekrar taşınmak çok koyuyor. Aslında düğündeki takılar elimize kalacak gibi ama işte önce al sonra öde yapmazlar diye düşünüyorum :KK70: Bir de peşinatsız ev de alınıyor artık ama bilmiyorum işte çok karışık çok

Çok çok iyi düşün, panik yapma bu konuda..her şeyde yap ama bunda yapma..sakin karar vermeye çalış..ay bana çok yorum yaptılar, ev alsaydınız iyiydi, bu devirde evsiz olmuyor vs. diye..Ama benim ailemde benimle aynı düşüncede olduğu için, milleti önemsemedim..ev alıp da düğün için yapılacak olan şeylerden kısmak istemiyorum.

oyyyy yavru maşallah bu ne hız , hangi sorular yanıt vereceğimi şaşırdım :)

Ben mobilyaları kelebekten aldım, modern tarzda olucak hepsi..Kiraladığımız evde ocak, fırın, bulaşık makinesi ankastre şeklinde mevcut zaten..geriye çamaşır makinesi ve buzdolabı var.. Büyük ihtimalle, bosch yada arçelik olacak.Televizyonu daha önce almıştık,samsung marka. Balayını çok önceden ayarlamıştı nişanlım ,Antalya / kemer orange county 3000 tutmuştu..Gelinlik tamam sayılır, son prova olacak .onu da kadıköy aysira/pierre cardin den aldık..Bindalli değil de kaftan giyicem ben, içine beyaz elbise alınacak..Düğün gibi başlayıp, kına gibi biteceği için organizasyon firmasına gerek duymadım..

Sen düğün yapmayacaksan kına için çok özenli davran derim, organizasyon da olur..ama arkadaşların varsa sana yardımcı olabilecek çok da gerek kalmaz.. Soruların hepsini yanıtladım sanırım, eksik varsa burdayım :)

Gelinligini ne kadara anlastin canim? Valla supersin herseyin tamam:KK50:

Bende normalde arastiran bulan cok onceden islerini halleden biriyim ama bu secim yogunlugu beni bitirdi. Ilk is gelinligi halledicem. Bende bindalli dedigim kaftan gibi dusunuyorum. Kiralaniyor mu onlar aliyor muyuz? Kina icin organizasyon paketlerine baktim. Icerikte kina sepeti kina dagitimi gelin bindallisi falan var. Bunlari ben kendim secmek istiyorum. O yuzden gerek yok organizasyona ama dj istiyorum ben muzik konusunda profesyonel biri olmali. Kinada hediyelik biseyler yapicak misin?o_O

Çok çok iyi düşün, panik yapma bu konuda..her şeyde yap ama bunda yapma..sakin karar vermeye çalış..ay bana çok yorum yaptılar, ev alsaydınız iyiydi, bu devirde evsiz olmuyor vs. diye..Ama benim ailemde benimle aynı düşüncede olduğu için, milleti önemsemedim..ev alıp da düğün için yapılacak olan şeylerden kısmak istemiyorum.
Öyle yapmak gerek sanırım. Neyse zamanımız var artık iyice hesap kitap yapmak gerek

Bende normalde arastiran bulan cok onceden islerini halleden biriyim ama bu secim yogunlugu beni bitirdi. Ilk is gelinligi halledicem. Bende bindalli dedigim kaftan gibi dusunuyorum. Kiralaniyor mu onlar aliyor muyuz? Kina icin organizasyon paketlerine baktim. Icerikte kina sepeti kina dagitimi gelin bindallisi falan var. Bunlari ben kendim secmek istiyorum. O yuzden gerek yok organizasyona ama dj istiyorum ben muzik konusunda profesyonel biri olmali. Kinada hediyelik biseyler yapicak misin?o_O

Olsun canım telaş yapma, sıraya koy, netleştir kafanda gerisi çorap söküğü gibi gelir ..Gelinlik duvak hariç 3000 ne aldık canım.Kaftanlar kiralanıyor diye biliyorum..kına sepeti falan zaten eminöünde belki daha uygundur..Ama ben nişanda hediyeler için kullandığım hasır sepeti kırmızı tül ile süsleyip kullanmayı düşünüyorum..alsam da nerede kullanıcam ki kına sepetini :KK45: Dj önemli onu iyi araştır :) hediye olarak ayna gibi şeyler düşünüyorum :)

Olsun canım telaş yapma, sıraya koy, netleştir kafanda gerisi çorap söküğü gibi gelir ..Gelinlik duvak hariç 3000 ne aldık canım.Kaftanlar kiralanıyor diye biliyorum..kına sepeti falan zaten eminöünde belki daha uygundur..Ama ben nişanda hediyeler için kullandığım hasır sepeti kırmızı tül ile süsleyip kullanmayı düşünüyorum..alsam da nerede kullanıcam ki kına sepetini :KK45: Dj önemli onu iyi araştır :) hediye olarak ayna gibi şeyler düşünüyorum :)

Bende ayna yada mini kavanozlara kina dusunuyorum ama maliyeti hesaplamam lazim. ablamin kinasi 250kisiydi. yine oyle olursa 1tl'ye ayna olsam suslemesiz 250tl olur zaten.

Gelinlik modelini koysana varsa fotografi:KK60:

gerçekten kafanda deli sorular :) yapılacak çok iş var ama düzenli hareket edersen hepsi hallolur. bence önce liste çıkar kına düğün için neler gerekli sonra öncelik sırası yap yavaş yavaş hallolur. mesela gelinliği ilk hallet kafan rahat olur.benim gelinlik dikiliyor. kına yerinide tutum. fotoğrafçıyla anlaştım. evi tutuk. şuan mobilya bakıyorum. beyaz eşyaya karar verdik gidip alması kaldı sadece. kınada ve düğünde dağatacaklarımı kararlaştırdım malzemelerini almam lazım. bindallı içinbende dedemin hacdan getirdiği kaftan var onu düşünüyorum ama her ihtimale karşı gelinlikçimin beraber çalıştığı bir yer varmış orayada bakıcam. bende kaftan içine elbise düşünüyorum. düğünüm 9 ağustos ve benim hesabıma göre her şey 20 temmuzda bitmiş olmalı :) nasıl bilmiyorum ama bitmiş olmalı :D

Bende ayna yada mini kavanozlara kina dusunuyorum ama maliyeti hesaplamam lazim. ablamin kinasi 250kisiydi. yine oyle olursa 1tl'ye ayna olsam suslemesiz 250tl olur zaten.

Gelinlik modelini koysana varsa fotografi:KK60:

Mini kavanozlardan almıştım bende nişan için, 50 adet 40 lira tutmuştu..çoklu alımda daha uygun olur diye tahmin ediyorum :) Albüme koyayım canım fotoğrafını, çünkü orjinal halinden farklı olacak.

http://www.aysira.com/urun.aspx?id=2518&sfid=2673
orjinal hali de bu :)

Back
X