2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Eh var sen düşün artık sonumuzu yani :KK70:
Acı gerçeklerle tanışmana 72 gün kalmış... :KK70: :KK70:
yemekleri annemde yiyicem en güzeli :) ama dün annemde rahatsızdı eve gititm yemek yaptım :) o bana diyor bundan sorna ben hastayım gelirsin yaparsın hep beraber yeriz öyle gidersiniz :D

yemekleri annemde yiyicem en güzeli :) ama dün annemde rahatsızdı eve gititm yemek yaptım :) o bana diyor bundan sorna ben hastayım gelirsin yaparsın hep beraber yeriz öyle gidersiniz :KK70:
Hahaha o da artık senden bekliyo tabiii :D Kadıncağız ev işlerinden emekli olacak sanmış ama kızının planlarına bakk.. :D
Eksik dimi seninde yok yaaa :KK70: arıyorum tarıyorum şöyle şirin bişi bulamıyorum hee :KK70:
Hahaha eksikmiş meğer yani şuan fark ettim :D :D
Hiç aklıma gelmeyecek şeyler çıkarıyosunuz hofff :D

Hahaha o da artık senden bekliyo tabiii :KK70: Kadıncağız ev işlerinden emekli olacak sanmış ama kızının planlarına bakk.. :KK70:

Hahaha eksikmiş meğer yani şuan fark ettim :KK70: :KK70:
Hiç aklıma gelmeyecek şeyler çıkarıyosunuz hofff :KK70:
aynen öyle kuzu bakalım hangimiz kazanıcaz :D

Haha hem işe gidip hem bunları yaptığını hayal et o zaman.
Çok yakında gerçek olacak daa .. :KK70: :KK70:
Sen nasıl bi ortalık karıştırıcısın arkadaşım :D
Benim 71 mi o zaman :KK70:
Amanınnn :KK57: Senin stickerlar yapılacakk. curlygirl curlygirl ün davetiye bitmek üzere, ondan sonra senin stickera bakalımm :) Sonra sırada kim varsa davetiyeye devam :rolleyes:
eksik çok canım ya :) halı-perde- aksesuar- pirinç falan için kavanozlar-ıvır zıvır açaçak falan şeyler varya onlar- avizeler-bulaşaık deterjanım yok bir kere en önemlisi :)
Off bunu nasıl unuttun acaba ben bile alıcam sırada o var yani :confused:

Sen nasıl bi ortalık karıştırıcısın arkadaşım :KK70:

Amanınnn :KK57: Senin stickerlar yapılacakk. curlygirl curlygirl ün davetiye bitmek üzere, ondan sonra senin stickera bakalımm :) Sonra sırada kim varsa davetiyeye devam :rolleyes:

Aaaa evet benim dimii ne zaman ki heycanlandım :D

ay çok merak ettim davetiyeyi , paylaşacak mısınız :) Sırada Mrs Pink Mrs Pink ve ben varım :21:

ay çok merak ettim davetiyeyi , paylaşacak mısınız :) Sırada Mrs Pink Mrs Pink ve ben varım :21:

Kızlarr birinizi ben alabilirim :rolleyes:
kızlar davetiyem çok güzel oluyor :KK36: meraklı giller az kaldı görmenize :)

Back
X