- 2 Temmuz 2013
- 9.543
- 10.806
- 498
sağol cnm benimmGünaydın Hayırlı olsun canım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol cnm benimmGünaydın Hayırlı olsun canım :)
Hayırlı olsunn :)Günaydın kızlaaar. Bugün size yeni iş yerimden yazıyorum.![]()
Aa hayırlı olsun canıım:)Günaydın kızlaaar. Bugün size yeni iş yerimden yazıyorum.![]()
Hani hani?Haftasonu cocodan çerçeve aldım ki :)
Hanii nerede ?Haftasonu cocodan çerçeve aldım ki :)
Hayırlı olsunn :)
Aa hayırlı olsun canıım:)
Hani hani?![]()
Tabikide albümdeHanii nerede ?![]()
Çok tatlıııı, benim de yeni yastık kılıflarım vaar cocodanTabikide albümde![]()
Çok tatlıııı, benim de yeni yastık kılıflarım vaar cocodan
İlla bişey almalıymışım gibi onu aldım![]()
sağolun canlarr teşekkür ederim.. İlk günüm biraz sancılı geçiyor yeni ayakkabı almıştım felaket ayaklarımı vurdularr bayada derin soyuldular
Çok güüzell güle güle kullan canımTabikide albümde![]()
Çok tatlıııı, benim de yeni yastık kılıflarım vaar cocodan
İlla bişey almalıymışım gibi onu aldım![]()
Teşekkür ederim canım :)Ahh o ayakkabı vurması çok kötü birşeyyy peçete falan koy
Çok güüzell güle güle kullan canım
Hani seninkini göremedik![]()
Haha valla benim gittiğim mağazada pek bi boştu ya![]()
güle güle kullan sende kuzu düz olanlar var onlardanmı aldın ay resmen talan etmişler bi kaç çerçeve alcaktım kalmamış
Albüme bakınııızHani seninkini göremedik![]()
Ayy çok şirin güle güle kullan benim baktıklarım hep düzdü görmedim bundan :)Haha valla benim gittiğim mağazada pek bi boştu ya
Düz değil de kuzu soft mavi üstünde tabi ki pembişli çiçekler var. Albümde zaten :)
Albüme bakınııız![]()
Tişikirleer enim de çok hoşuma gitti :) Yani ekstra bulunsun diye aldım. 2 tanesi 12 lira idiAyy çok şirin güle güle kullan benim baktıklarım hep düzdü görmedim bundan :)
canım çok güzelmiş güzel günlerde kullannAyy çok şirin güle güle kullan benim baktıklarım hep düzdü görmedim bundan :)
Tişikirleer enim de çok hoşuma gitti :) Yani ekstra bulunsun diye aldım. 2 tanesi 12 lira idi
Bir de çarşaf alayım dedim de vazgeçtim. Onu başka yerden alayım daha ucuza amacını aşmasın.
Takımlar çok var zaten de misafire vs lazım olur dedim.
Canııım çok cici güle güle kullan renkleri harikaTişikirleer enim de çok hoşuma gitti :) Yani ekstra bulunsun diye aldım. 2 tanesi 12 lira idi
Bir de çarşaf alayım dedim de vazgeçtim. Onu başka yerden alayım daha ucuza amacını aşmasın.
Takımlar çok var zaten de misafire vs lazım olur dedim.
Haha aman fazlasından uzak dur zaten kuzu , benim misafir için yoktu sanki bi tane vardır belki 2 olsun dedimben artık tekstilden uzak duruyorum şöyle bi kullanıcaklarım var yıkıyoruz onlar bir o kadar fazla gelen var onlar beklicek kutuda
![]()
Di mii :) Teşekkür ederim kuzuucuumCanııım çok cici güle güle kullan renkleri harika