2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

sağolun canlarr teşekkür ederim.. İlk günüm biraz sancılı geçiyor yeni ayakkabı almıştım felaket ayaklarımı vurdularr bayada derin soyuldular

Ahh o ayakkabı vurması çok kötü birşeyyy peçete falan koy :KK43:
Tabikide albümde :KK70:
Çok güüzell güle güle kullan canım
Çok tatlıııı, benim de yeni yastık kılıflarım vaar cocodan :KK70:
İlla bişey almalıymışım gibi onu aldım :KK70:

Hani seninkini göremedik :-)

:KK70: :KK70: güle güle kullan sende kuzu düz olanlar var onlardanmı aldın ay resmen talan etmişler bi kaç çerçeve alcaktım kalmamış
Haha valla benim gittiğim mağazada pek bi boştu ya :D
Düz değil de kuzu soft mavi üstünde tabi ki pembişli çiçekler var. Albümde zaten :)
Hani seninkini göremedik :-)
Albüme bakınııız :D

Ayy çok şirin güle güle kullan benim baktıklarım hep düzdü görmedim bundan :)
Tişikirleer enim de çok hoşuma gitti :) Yani ekstra bulunsun diye aldım. 2 tanesi 12 lira idi :KK70:
Bir de çarşaf alayım dedim de vazgeçtim. Onu başka yerden alayım daha ucuza amacını aşmasın.
Takımlar çok var zaten de misafire vs lazım olur dedim.

Tişikirleer enim de çok hoşuma gitti :) Yani ekstra bulunsun diye aldım. 2 tanesi 12 lira idi :KK70:
Bir de çarşaf alayım dedim de vazgeçtim. Onu başka yerden alayım daha ucuza amacını aşmasın.
:D ben artık tekstilden uzak duruyorum şöyle bi kullanıcaklarım var yıkıyoruz onlar bir o kadar fazla gelen var onlar beklicek kutuda :D

Canııım çok cici güle güle kullan renkleri harika

:KK70: ben artık tekstilden uzak duruyorum şöyle bi kullanıcaklarım var yıkıyoruz onlar bir o kadar fazla gelen var onlar beklicek kutuda :KK70:
Haha aman fazlasından uzak dur zaten kuzu , benim misafir için yoktu sanki bi tane vardır belki 2 olsun dedim :D
Canııım çok cici güle güle kullan renkleri harika
Di mii :) Teşekkür ederim kuzuucuum

Back
X